Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaKliwijska wrote:Zlosnica, bole okresowe sa normalne. Mysle, ze wszystko jest ok- jest cien, jest beta, cxegoz chciec wiecej:)
no właściwie jak na ten moment to niczego;p
choć mój mąż się śmieje, że ja zawsze sobie znajdę jakąś dziurę w całym, hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dojechaliśmy do Polski Dziś od rana szaleństwo w przygotowaniach do ślubu i wesela.
Moja aktualizacja - wczoraj rano tempka jeszcze 37,1, a dziś już nie mierzyłam, bo nawet nie wzięłam ze sobą termometru, ale też rano już okazało się, że plamienia dostałam, wiec jutro testu nawet robić nie będę, bo nie ma sensu najmniejszego.
Jutro w nasza 1 rocznicę ślubu zamiast mieć najpiękniejszy prezent w życiu, to będę krwawić
A z urojonych objawów w tym miesiącu to ból cycków tylko po bokach i z dołu, kiedy zawsze bolały całe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:26
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona, dziewczyny, nie chce Was może niepotrzebnie nakręcać, ale tak bym chciała, żeby sie wszystkim udało.
Co do bólu piersi...jak zaszlam bolały mnie identycznie jak Ciebie, najbardziej po bokach, pierwszy raz się z tym spotkałam. Ale nie nakręcam :p
małazłośnica, dokładnie tak jak piszesz
-
arien wrote:Fiona, dziewczyny, nie chce Was może niepotrzebnie nakręcać, ale tak bym chciała, żeby sie wszystkim udało.
Co do bólu piersi...jak zaszlam bolały mnie identycznie jak Ciebie, najbardziej po bokach, pierwszy raz się z tym spotkałam. Ale nie nakręcam :p
małazłośnica, dokładnie tak jak piszesz
Arien niestety boli też brzuch typowo okresowo, więc w żaden sposób się nie nakręcam tylko czekam na rozkręcenie się @[/url] -
Hej mam nadzieję, że mogę dołączyć??
Ja też jutro testuję jest nas trochę na razie nie mam szczególnych objawów wskazujących na ciążę i w sumie to na nią czekam. Piersi bolą trochę bardziej niż zwykle, szczególnie na dole i po bokach. Mam zapchany nos i żyłki na piersiach. Żyłki i spuchnięte piersi to u mnie standard przed @. śluz standardowy. Piersi gorące, ale to wszystko już było... Aha i zgaga, ale w poniedziałek miałam kłopoty w żoładkiem (biegunka) więc może to kontynuacja...Kacperek
Aniolek [*] 04.04.17
Nadzieja umiera ostatnia -
Hej Promyczek.
To jutro bedzie intensywny dziwn, ale bym chciala,zeby sie posypaly dwie krechy. I moje w niedziele tez.
Mnie piersi lekko bola jak siw obudze i dotkne, ale nie jakos super. I dzis tez czuje tylko lekkie cmienie w jajnikach, ale tez jestem dziwnie spokojna, tylko nie wiem, w ktorym kierunku -
nick nieaktualnyNadrobiłam Was. Ciri Kofeinka a nie macie kogoś znajomego, żeby Was zatrudnił tak pro forma - dacie na składki, żeby Was ubezpieczenie objęło. Bo bez niczego to faktycznie lipa.
A Wy się przeprowadzacie do swoich mieszkań czy wynajmowanych?
Ja miałam nadzieję, że zdążymy kupić w tym roku przed wzrostem wkładu własnego, ale niestety nie nazbieram 10% chyba, że od kogoś pożyczymy, ale to też trzeba później oddać razem z ratą.
-
nick nieaktualnyZnaczy ja mam teraz l4 bo mam zus ale grozi mi zwolnienie i tylko przedluzone l4 mnie ratuje ze cos do porodu bede dostawac a potem licze na to becikowe roczne.
Ja niestety do wynajmowanego, bo stac by nas bylo na wlasne ale niestety z powodu naszych umow niestety lecz nikt nam nie da kredytu...