Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:A ja z kolei miałam jeszcze inne normy
<2,0 ciąża
1 tydz. 5-50
1-2 tydz. 50-500
2-3 tydz. 100-5000
3-4 tydz. 500-10000
4-5 tydz. 1000-50000
5-6 tydz. 10000-100000
6-8 tydz. 15000-200000
w 14dpo miałam 544,6 mlU/ml
a w 16dpo 1896,3 mlU/ml
Te tygodnie to liczone od owulacji tak?
Wow to duużą bete miałaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
morella wiem, nie ciesze sie jeszcze
no a Ty w ogole co to ma znaczyc ze tego ten hmmm jest cien w czasie wiec trzeba robic jeszcze jeden test i nie wymyslac~! -
ten cien zaczal mnie zastanawiac tylkodlatego ze nigdy nie mialam cieni nawet po czasie, a ten test to juz nie raz robilam:) zostaje mi czekac do jutra:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chciałam konsultować, bo wiem że mnie zostawią ww szpitalu i nawet nie będą pytać. Takie upały są dla mnie groźne z moim obciążeniem. A wtedy nici z pracy itd. Jak coś będzie źle, to karetka i już. Wtedy nie będzie wyboru. Zastanawiam się, czy z moją szefową nie omówić, że przez tydzień będę pracować w domu.
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Nie chciałam konsultować, bo wiem że mnie zostawią ww szpitalu i nawet nie będą pytać. Takie upały są dla mnie groźne z moim obciążeniem. A wtedy nici z pracy itd. Jak coś będzie źle, to karetka i już. Wtedy nie będzie wyboru. Zastanawiam się, czy z moją szefową nie omówić, że przez tydzień będę pracować w domu.
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Nie chciałam konsultować, bo wiem że mnie zostawią ww szpitalu i nawet nie będą pytać. Takie upały są dla mnie groźne z moim obciążeniem. A wtedy nici z pracy itd. Jak coś będzie źle, to karetka i już. Wtedy nie będzie wyboru. Zastanawiam się, czy z moją szefową nie omówić, że przez tydzień będę pracować w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny