X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wcześniej też tak mieliśmy, teraz mamy fajną sytuację, bo i ja i mąż mamy umowę o pracę. Zdolność jest, tylko gotówki na wkład brakuje. Te 10% czyli ok 30tys to dla szarego Kowalskiego cholernie dużo, a od stycznia będzie 15%:/.
    W MDM u mnie w mieście mieszkania to prawie fikcja, totalne buble i dalej niż obrzeża.
    I tak trzeba płacić za czynsz zamiast na ratę, błędne koło.
    A wiecie czy jest już podpisana ta ustawa zmieniająca zasiłek na działalności?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze chyba nie ale ja sie nie orientuje...
    Kurde noo wlasnie sama nie wiem co mam teraz robic... Wiem ze do mojej pracy nie chce wracac a do tego w ten upal to ja nie wiem czy zdolam po tyle godzin siedziec w malym pomieszczeniu z 20 kompami bez klimy... Nooo nie da sie...
    Masakra...
    Jeszcze moj G nie chce zmieniac mieszkania i musze mu na kazdym kroku udowadniac ze moze i nie jest takie male to mieszknie w ktorym jestesmy ale nie funkcjonalne, nie ustawne i nie ma miejsca nawet na lozeczko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj urośniesz i będziesz się z Nim przeciskać w drzwiach to zauważy;)
    Może za dużo zmian na raz dla niego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko ze problem jest taki ze lubimy bardzo to mieszkanko a druga rzecz ze przez ostatnie 5 lat on sie chyba 10 razy przeprowadzal i chcial tu na dluzej zostac, i poczatkowo nie widzialam problemu z dzieckiem w tym mieszkaniu a teraz juz widze, nawet nie chodzi o wielkosc ale o uklad jest taki ze lozeczko musialo by stac pod oknem (a wiadomo ze nie moze) albo przy otwatej kuchni wiec nie da radu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Namowilyscie mnie:D
    Klaudia, jako ze jestem towarzyska, nie pozwole Ci sikac samej:D sikne i niech sie dzieje co chce.
    Ciri, kupilam ten facelle, oby okazal sie szczesliwy;)

arien, Magdziulla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo czekaj to szkoda ze tak pozno to bym go obcharchala wirusmi :P Ale trzymam kciuki :D

• arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morella!!! Zaaciskam!

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile macie tam m2 ? pytam przez zboczenie zawodowe;)
    Ja mieszkanie mam duże nawet, ale chcę już na swoje, z gorszej kwestii nie wiem jak wwłaścicielka zareagowałaby na dziecko. Wolę nie stawać przed takim problemem.
    Trochę rozumiem Twojego G zanim tu trafiłam też się tak przeprowadzalam i było to okropne, niestabilne, jakbym nie miała "swojego miejsca".

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morel, ale, że teraz ssikasz czy rano?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano. Twraz to jestem opita jak bąk. Szkoda, ze nie piwem. Taaaaaka mam ochote na zimniusie piwko...
    Malz dzis w nocy wraca:D
    Super niespodzianke mialby rano...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez go rozumiem... My mamy 40m2 kawalerke z wneka sypialniana ale taka otwarta (to byly kiedys dwa pokoje) i otwarta kuchnia. Naprawde je lubie, wlasciciele wiedzieli ze my mielismy w planach niedlugo dziecko wiec spoko, ale jest na 6 pietrze z winda ktora hmmm moze sie popsuc w kazdej chwili wiesz w razie czego to utkne z dzieckiem na tym 6...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Rano. Twraz to jestem opita jak bąk. Szkoda, ze nie piwem. Taaaaaka mam ochote na zimniusie piwko...
    Malz dzis w nocy wraca:D
    Super niespodzianke mialby rano...
    PIJ PIWO!!! Ja to pozytywa pilam piwko i winko :D
    A wiesz ja mnie sie chce? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zalecę negatywem ja w tym cyklu i piłam i luzowałam i nie mierzyłam i dupka.

Morela, ale Tobie się uda, myślę, że jutro wykrzyczysz Nam dobrą nowinę!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj imperowy okazal sie szczesliwy :D

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kobietki, ja jednak nie czuje by test byl jutro pozytywny.
    Walcze strasznie z ochota na piwko. Nie pilam chyba od owulacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ponoć piwko nie zaszkodzi, a jak się wyluzujesz to nawet pomoże:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ja to jestem zdania zeby pic po owulacji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, czy ja sie stresuje? Nie. Nie mam w sobie zadnego stresu. Chyba bardziej boje sie testowac ze wzglefu na meza bo on wie, ze jutro vadz w niedziele ma byc @ i pewnie rano bedzie stal jak biedny, opuszczony szczeniaczek, i bedzie popiskiwal teksty typu: " widac tam cooo?"
    A jak mu pokaze negatyw, znow ten smutek w oczach i opuszczone ramionka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mu nie pokazuj :P Albo nie sikaj do poniedzialku :) kazde wyjscie jest dobre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da sie. On bedzie nalegal na test.
    Otworzylam to piwo. Jednak idealizowalam jego smak.
    Wcale takie dobre nie jest:/

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ