X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wcześniej też tak mieliśmy, teraz mamy fajną sytuację, bo i ja i mąż mamy umowę o pracę. Zdolność jest, tylko gotówki na wkład brakuje. Te 10% czyli ok 30tys to dla szarego Kowalskiego cholernie dużo, a od stycznia będzie 15%:/.
    W MDM u mnie w mieście mieszkania to prawie fikcja, totalne buble i dalej niż obrzeża.
    I tak trzeba płacić za czynsz zamiast na ratę, błędne koło.
    A wiecie czy jest już podpisana ta ustawa zmieniająca zasiłek na działalności?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze chyba nie ale ja sie nie orientuje...
    Kurde noo wlasnie sama nie wiem co mam teraz robic... Wiem ze do mojej pracy nie chce wracac a do tego w ten upal to ja nie wiem czy zdolam po tyle godzin siedziec w malym pomieszczeniu z 20 kompami bez klimy... Nooo nie da sie...
    Masakra...
    Jeszcze moj G nie chce zmieniac mieszkania i musze mu na kazdym kroku udowadniac ze moze i nie jest takie male to mieszknie w ktorym jestesmy ale nie funkcjonalne, nie ustawne i nie ma miejsca nawet na lozeczko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj urośniesz i będziesz się z Nim przeciskać w drzwiach to zauważy;)
    Może za dużo zmian na raz dla niego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko ze problem jest taki ze lubimy bardzo to mieszkanko a druga rzecz ze przez ostatnie 5 lat on sie chyba 10 razy przeprowadzal i chcial tu na dluzej zostac, i poczatkowo nie widzialam problemu z dzieckiem w tym mieszkaniu a teraz juz widze, nawet nie chodzi o wielkosc ale o uklad jest taki ze lozeczko musialo by stac pod oknem (a wiadomo ze nie moze) albo przy otwatej kuchni wiec nie da radu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Namowilyscie mnie:D
    Klaudia, jako ze jestem towarzyska, nie pozwole Ci sikac samej:D sikne i niech sie dzieje co chce.
    Ciri, kupilam ten facelle, oby okazal sie szczesliwy;)

arien, Magdziulla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo czekaj to szkoda ze tak pozno to bym go obcharchala wirusmi :P Ale trzymam kciuki :D

• arien Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morella!!! Zaaciskam!

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile macie tam m2 ? pytam przez zboczenie zawodowe;)
    Ja mieszkanie mam duże nawet, ale chcę już na swoje, z gorszej kwestii nie wiem jak wwłaścicielka zareagowałaby na dziecko. Wolę nie stawać przed takim problemem.
    Trochę rozumiem Twojego G zanim tu trafiłam też się tak przeprowadzalam i było to okropne, niestabilne, jakbym nie miała "swojego miejsca".

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morel, ale, że teraz ssikasz czy rano?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano. Twraz to jestem opita jak bąk. Szkoda, ze nie piwem. Taaaaaka mam ochote na zimniusie piwko...
    Malz dzis w nocy wraca:D
    Super niespodzianke mialby rano...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez go rozumiem... My mamy 40m2 kawalerke z wneka sypialniana ale taka otwarta (to byly kiedys dwa pokoje) i otwarta kuchnia. Naprawde je lubie, wlasciciele wiedzieli ze my mielismy w planach niedlugo dziecko wiec spoko, ale jest na 6 pietrze z winda ktora hmmm moze sie popsuc w kazdej chwili wiesz w razie czego to utkne z dzieckiem na tym 6...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Rano. Twraz to jestem opita jak bąk. Szkoda, ze nie piwem. Taaaaaka mam ochote na zimniusie piwko...
    Malz dzis w nocy wraca:D
    Super niespodzianke mialby rano...
    PIJ PIWO!!! Ja to pozytywa pilam piwko i winko :D
    A wiesz ja mnie sie chce? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zalecę negatywem ja w tym cyklu i piłam i luzowałam i nie mierzyłam i dupka.

Morela, ale Tobie się uda, myślę, że jutro wykrzyczysz Nam dobrą nowinę!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj imperowy okazal sie szczesliwy :D

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kobietki, ja jednak nie czuje by test byl jutro pozytywny.
    Walcze strasznie z ochota na piwko. Nie pilam chyba od owulacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ponoć piwko nie zaszkodzi, a jak się wyluzujesz to nawet pomoże:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ja to jestem zdania zeby pic po owulacji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, czy ja sie stresuje? Nie. Nie mam w sobie zadnego stresu. Chyba bardziej boje sie testowac ze wzglefu na meza bo on wie, ze jutro vadz w niedziele ma byc @ i pewnie rano bedzie stal jak biedny, opuszczony szczeniaczek, i bedzie popiskiwal teksty typu: " widac tam cooo?"
    A jak mu pokaze negatyw, znow ten smutek w oczach i opuszczone ramionka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mu nie pokazuj :P Albo nie sikaj do poniedzialku :) kazde wyjscie jest dobre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da sie. On bedzie nalegal na test.
    Otworzylam to piwo. Jednak idealizowalam jego smak.
    Wcale takie dobre nie jest:/

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ