Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Jeszcze przed leczeniem?
Tak sie zastanawiam wlasnie czy u mnie tez spadlo bo ja w marcu mialam 2,60 wiec moze i ja mam nizej dlatego zaszlam.. no nic nie wazne
Noo to co to teraz trzeba brac sie do dziela Ale same tsh robilas czy f3 i f4 tez?
Jutro mam wizyte u endo i zastanawiam sie czy jest sens wydawac 130 zl, skoro tarczyca jest ok. Chyba bede zapisywac sie na to hsg. -
nick nieaktualnynapisz do zwei_kresken bo ja se nie znam na tych ft ale wydaje mi sie ze tu cos moze mimo wszystko nie grac, jak ne do niej bezposrednio to latwiej ja zlapiesz na czaarownice w oparach absurdu ona powie Ci czy isc do lekarza z tym czy nie. Ale wiesz ja bym jednak poszla... bo spade spadkiem spoko ale zeby tez tak szybko jak spadlo nie uroslo. moze niech lekarz spojrzy na te wyniki zawsze bedziesz spokojniejsza....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Ciri ja już nie mogę się doczekać ciuchów ciazowych:)
Jako, że ja wszystko planuje 10 lat do przodu, w tamtym roku kupiłam boską sukienkę taką na brzuszek na wesele, które było 3tygodnie temu - nie spodziewałam się, że jeszcze nie będzie potrzebna.
Morel dobrze, dobrze, ale ja też bym poszła. Mam takie same dylematy jak Ty - może jest ok to szkoda kasy, ale dupa lepiej sprawdzić - gdyby okazało się, że nie jest będziesz żałowała, że nie poszłaś. A jak się uda to nie to Ci będzie w głowie:)
Witaj Jedyna i zaciążaj z Nami! Jeszcze zostały tu niezapłodnione, ale wszystkie zachodzimy w tym miesiącu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-