Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Zrobilam:
Tsh- 2,31.norma: 0,27-4,20
Ft3- 3,57. Norma- 2,57-4,43
Ft4- 1,19. Norma- 0,93-1,70
Atpo-11,2. Norma- 0,0-34
Czekam na wynik prolaktyny i testosteronu
jak już masz wizytę to idź
też zrobię całość jak bede badała progesteron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri będzie dobrze na pewno! Jesteś zdrowa baba z szeroką miednicą - kto ma rodzić jak nie Ty!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina - jest kreska, super, super, super!
Ciri - ja teraz bardzo dużo czytam i wczoraj przeczytałam, że około 9 tygodnia jest kolejny próg spadku prawdopodobieństwa, że coś się wydarzy. Ty już go przekroczyłaśRozumiem strach, ale staraj się myśleć pozytywnie!
Ach, no i teraz czytam o tym jak strasznie ważne jest jedzenie (naprawdę polecam książkę Księga ciąży) dla dziecka i jak właśnie jedzeniem możesz znacznie zmniejszyć ryzyko jakichś niepowodzeń. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się jeść lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ewelina - jest kreska, super, super, super!
Ciri - ja teraz bardzo dużo czytam i wczoraj przeczytałam, że około 9 tygodnia jest kolejny próg spadku prawdopodobieństwa, że coś się wydarzy. Ty już go przekroczyłaśRozumiem strach, ale staraj się myśleć pozytywnie!
Ach, no i teraz czytam o tym jak strasznie ważne jest jedzenie (naprawdę polecam książkę Księga ciąży) dla dziecka i jak właśnie jedzeniem możesz znacznie zmniejszyć ryzyko jakichś niepowodzeń. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się jeść lepiej