X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    ciri a co to za różnica?
    Ogromna rano zawsze jest wiece Hcg, mi z popoludniowego na poczatku nie wychodzil test mimo ze nie pilam i sikalam przez 2 godziny (noo ale to tez wina firmy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Prolaktyna- 809,6 czyli norma dla kobiet w I trymestrze ciąży.
    Testosteron- 0,561 norma 0,084-0,481

I dupa:(
    Czyli lecisz do endo a najlepiej do endo-gina... Nie ma wyjscia

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciriś, rozumiem Cię trochę <hug> Jak się człowiek naczyta, szczególnie tu na forum, to mi się osobiście w ogóle ciąży odechciewa :( ale nie można myśleć negatywnie.
    Nie czytaj, zajmij głowę jakąś książką/tasiemcem serialowym (ja oglądałam w ciąży bajki z dzieciństwa i Chirurgów dla zabicia czasu) i będzie ok :* Martwieniem nic nie zmienisz, na pewno nie na lepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44

• AnnaKliwijska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Prolaktyna- 809,6 czyli norma dla kobiet w I trymestrze ciąży.
    Testosteron- 0,561 norma 0,084-0,481

I dupa:(

Kurde, nie chciałam kliknąć lubie to, przepraszam.
    Chciałam cytować.
    Morel, nie zmienisz wyników badań, lae już wiesz na czym stoisz, masz wiedze, możesz zacząć działać.
    Pamiętaj - wyników badań nie zmienisz, nie masz na nie wpływu, ale masz wpływ na to, co z nimi zrobić!
    Trzymam kciuki, żeby już niedlugo były o wiele lepsze!

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie zamartwiaj się, to co czytasz to są przypadki, które się zdarzają, statystyka pokazuje co innego. Nie masz podstaw żeby przypuszczać, że będzie inaczej! I dbaj o siebie.
    Bo akurat przypadek poronienia z no nie dbania o siebie, a raczej przprzemęczenia się znam.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi jeszcze troszke brakuje :) a ide ;) trzymajcie kciuki :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, podczas starań też byłaś naczelnym czarnowidzem, a zaszłaś sprawnie, więc mam nadzieję, że tak samo będzie z wszystkimi wynikami badań :) Choć wiadomo, każda z nas będzie się bać, ale mam nadzieję, że każda z nas będzie potrafiła trzymać to w granicach normy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:45

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie zlapalo od kilku dni i trzyma od tej nieprzspanej nocy w ktorej caly czas mmialam zle przeczucia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie czemu zaszlam? Bo zamiast starac sie opierdalalam caly cykl swojego G ze nie chce sie przebadac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może mi też wyjdzie ;)? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...

Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necie ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu Anna ma rację to plus, że już wiesz co jest nie tak, a nie błądzisz we mgle jak ja. Teraz tylko dobranie odpowiedniego leczenia i zajdziesz szybciej niż gdybyś dalej starała się bez skutku i przyczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    To może mi też wyjdzie ;)? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...

Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necie ;)
    poki trolla nie przzyciagniesz za soba mozsz pisac :D

Ps. ten wasz watek to ma kurde mega "szczescie" do takich.. ;/

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri - wiem,ze jestem nudna, ale polecam Ci te książkę. Są ta opisane wszystkie te sprawy: stres, problemy ze snem i jak sobie pomóc z tym, naprawdę, wiele z rzeczy, na które narzekasz podane w bardzo przyjemny sposób.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jestem na podobnym etapie Mój niby chce, ale jakoś przekłada, a ja jestem zbyt honorowa, żeby mu "kazać". Jakbym powpowiedziała " Kochanie pójdź" to pewnie by to zrobił, ale wolę żeby to była jego inicjatywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rade... OPIERDALAJ GO co dwa dni ze jemu nie zalezy bo nic nie robi i ze to on ma pokazac ze mu zalezy, podczas owulacji ta 3 razy dziennie, potem go zgwalc i bedzie dziecko :D

D-dawna, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Ciri - wiem,ze jestem nudna, ale polecam Ci te książkę. Są ta opisane wszystkie te sprawy: stres, problemy ze snem i jak sobie pomóc z tym, naprawdę, wiele z rzeczy, na które narzekasz podane w bardzo przyjemny sposób.
    mnie nie wchodzi teraz nic wiec jak na razie spasuje :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina gratulacje!

motylkowa zycze jutro II :)

a u mnie
    tragedia!!! nie bolalo ale kurde, mialam miec robiona 7 (kiedys juz robiona) i rwana 8. zaczela robic 7 i sie okazalo ze jest do wywalenia czaicie!! 2 zeby na raz mam wyrwane, krew sie leje jak wsciekla mam dziure wieksza niz otwor gebowy!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    mnie nie wchodzi teraz nic wiec jak na razie spasuje :P
    Ale tam jest nie tylko o jedzeniu, a i w tym są podane metody, co robić, jak nie ma apetytu (np. jesc inny rodzaj rzeczy, w o wiele mniejszych porcjach) . Zresztą - to jest Twoj wybór, jako nauczycielka już się nauczyłam, że nikogo nie zmuszę do edukacji ;).

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra a teraz codzienna dawka marudzenia.... Mam jeden objaw ktory juz mnie trzyma tydzien... budze sie miedzy 4-5nad ranem na siusiu, nie wytrzymuje calej nocy, a ja ogolnie rzadko sikam miedzy 20-8 rano... wszysto jedno czy spie i pije czy nie(moje nerki w tych godzinach sa na urlopie) i ja chodze raz kolo 21 i potem jak wstane czyli do tej pory 8-9rano a teraz...?

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duzo tego... teraz siedze i mysle dostałam awans zawodowy z pomocy nauczyciela na nauczyciela i mialam robić staż ( bo to w przedszkolu) nie wiem jak to sie ma do przepisów.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ