Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina0701 wrote:ciri a co to za różnica?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiriś, rozumiem Cię trochę <hug> Jak się człowiek naczyta, szczególnie tu na forum, to mi się osobiście w ogóle ciąży odechciewa ale nie można myśleć negatywnie.
Nie czytaj, zajmij głowę jakąś książką/tasiemcem serialowym (ja oglądałam w ciąży bajki z dzieciństwa i Chirurgów dla zabicia czasu) i będzie ok :* Martwieniem nic nie zmienisz, na pewno nie na lepsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44
-
Morella wrote:Prolaktyna- 809,6 czyli norma dla kobiet w I trymestrze ciąży.
Testosteron- 0,561 norma 0,084-0,481
I dupa:(
Kurde, nie chciałam kliknąć lubie to, przepraszam.
Chciałam cytować.
Morel, nie zmienisz wyników badań, lae już wiesz na czym stoisz, masz wiedze, możesz zacząć działać.
Pamiętaj - wyników badań nie zmienisz, nie masz na nie wpływu, ale masz wpływ na to, co z nimi zrobić!
Trzymam kciuki, żeby już niedlugo były o wiele lepsze! -
nick nieaktualnyCiri nie zamartwiaj się, to co czytasz to są przypadki, które się zdarzają, statystyka pokazuje co innego. Nie masz podstaw żeby przypuszczać, że będzie inaczej! I dbaj o siebie.
Bo akurat przypadek poronienia z no nie dbania o siebie, a raczej przprzemęczenia się znam. -
nick nieaktualny
-
Ciri, podczas starań też byłaś naczelnym czarnowidzem, a zaszłaś sprawnie, więc mam nadzieję, że tak samo będzie z wszystkimi wynikami badań Choć wiadomo, każda z nas będzie się bać, ale mam nadzieję, że każda z nas będzie potrafiła trzymać to w granicach normy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo może mi też wyjdzie ? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...
Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necieciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:To może mi też wyjdzie ? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...
Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necie
Ps. ten wasz watek to ma kurde mega "szczescie" do takich.. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ciri - wiem,ze jestem nudna, ale polecam Ci te książkę. Są ta opisane wszystkie te sprawy: stres, problemy ze snem i jak sobie pomóc z tym, naprawdę, wiele z rzeczy, na które narzekasz podane w bardzo przyjemny sposób.
-
ewelina gratulacje!
motylkowa zycze jutro II
a u mnie
tragedia!!! nie bolalo ale kurde, mialam miec robiona 7 (kiedys juz robiona) i rwana 8. zaczela robic 7 i sie okazalo ze jest do wywalenia czaicie!! 2 zeby na raz mam wyrwane, krew sie leje jak wsciekla mam dziure wieksza niz otwor gebowy! -
ciri22 wrote:mnie nie wchodzi teraz nic wiec jak na razie spasuje
-
nick nieaktualnyDobra a teraz codzienna dawka marudzenia.... Mam jeden objaw ktory juz mnie trzyma tydzien... budze sie miedzy 4-5nad ranem na siusiu, nie wytrzymuje calej nocy, a ja ogolnie rzadko sikam miedzy 20-8 rano... wszysto jedno czy spie i pije czy nie(moje nerki w tych godzinach sa na urlopie) i ja chodze raz kolo 21 i potem jak wstane czyli do tej pory 8-9rano a teraz...?