X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    ciri a co to za różnica?
    Ogromna rano zawsze jest wiece Hcg, mi z popoludniowego na poczatku nie wychodzil test mimo ze nie pilam i sikalam przez 2 godziny (noo ale to tez wina firmy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Prolaktyna- 809,6 czyli norma dla kobiet w I trymestrze ciąży.
    Testosteron- 0,561 norma 0,084-0,481

I dupa:(
    Czyli lecisz do endo a najlepiej do endo-gina... Nie ma wyjscia

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciriś, rozumiem Cię trochę <hug> Jak się człowiek naczyta, szczególnie tu na forum, to mi się osobiście w ogóle ciąży odechciewa :( ale nie można myśleć negatywnie.
    Nie czytaj, zajmij głowę jakąś książką/tasiemcem serialowym (ja oglądałam w ciąży bajki z dzieciństwa i Chirurgów dla zabicia czasu) i będzie ok :* Martwieniem nic nie zmienisz, na pewno nie na lepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:44

• AnnaKliwijska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Prolaktyna- 809,6 czyli norma dla kobiet w I trymestrze ciąży.
    Testosteron- 0,561 norma 0,084-0,481

I dupa:(

Kurde, nie chciałam kliknąć lubie to, przepraszam.
    Chciałam cytować.
    Morel, nie zmienisz wyników badań, lae już wiesz na czym stoisz, masz wiedze, możesz zacząć działać.
    Pamiętaj - wyników badań nie zmienisz, nie masz na nie wpływu, ale masz wpływ na to, co z nimi zrobić!
    Trzymam kciuki, żeby już niedlugo były o wiele lepsze!

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie zamartwiaj się, to co czytasz to są przypadki, które się zdarzają, statystyka pokazuje co innego. Nie masz podstaw żeby przypuszczać, że będzie inaczej! I dbaj o siebie.
    Bo akurat przypadek poronienia z no nie dbania o siebie, a raczej przprzemęczenia się znam.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi jeszcze troszke brakuje :) a ide ;) trzymajcie kciuki :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, podczas starań też byłaś naczelnym czarnowidzem, a zaszłaś sprawnie, więc mam nadzieję, że tak samo będzie z wszystkimi wynikami badań :) Choć wiadomo, każda z nas będzie się bać, ale mam nadzieję, że każda z nas będzie potrafiła trzymać to w granicach normy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:45

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie zlapalo od kilku dni i trzyma od tej nieprzspanej nocy w ktorej caly czas mmialam zle przeczucia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie czemu zaszlam? Bo zamiast starac sie opierdalalam caly cykl swojego G ze nie chce sie przebadac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może mi też wyjdzie ;)? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...

Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necie ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu Anna ma rację to plus, że już wiesz co jest nie tak, a nie błądzisz we mgle jak ja. Teraz tylko dobranie odpowiedniego leczenia i zajdziesz szybciej niż gdybyś dalej starała się bez skutku i przyczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    To może mi też wyjdzie ;)? Nic tylko opierdalam, niekoniecznie za to, no aaale...

Nie obrazicie się, jak czasem coś tu u Was napiszę? Mi się często nudzi w ciągu dnia, mój syn niezbyt potrzebuje mojego stałego towarzystwa, to i siedzę w necie ;)
    poki trolla nie przzyciagniesz za soba mozsz pisac :D

Ps. ten wasz watek to ma kurde mega "szczescie" do takich.. ;/

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri - wiem,ze jestem nudna, ale polecam Ci te książkę. Są ta opisane wszystkie te sprawy: stres, problemy ze snem i jak sobie pomóc z tym, naprawdę, wiele z rzeczy, na które narzekasz podane w bardzo przyjemny sposób.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jestem na podobnym etapie Mój niby chce, ale jakoś przekłada, a ja jestem zbyt honorowa, żeby mu "kazać". Jakbym powpowiedziała " Kochanie pójdź" to pewnie by to zrobił, ale wolę żeby to była jego inicjatywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rade... OPIERDALAJ GO co dwa dni ze jemu nie zalezy bo nic nie robi i ze to on ma pokazac ze mu zalezy, podczas owulacji ta 3 razy dziennie, potem go zgwalc i bedzie dziecko :D

D-dawna, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Ciri - wiem,ze jestem nudna, ale polecam Ci te książkę. Są ta opisane wszystkie te sprawy: stres, problemy ze snem i jak sobie pomóc z tym, naprawdę, wiele z rzeczy, na które narzekasz podane w bardzo przyjemny sposób.
    mnie nie wchodzi teraz nic wiec jak na razie spasuje :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina gratulacje!

motylkowa zycze jutro II :)

a u mnie
    tragedia!!! nie bolalo ale kurde, mialam miec robiona 7 (kiedys juz robiona) i rwana 8. zaczela robic 7 i sie okazalo ze jest do wywalenia czaicie!! 2 zeby na raz mam wyrwane, krew sie leje jak wsciekla mam dziure wieksza niz otwor gebowy!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    mnie nie wchodzi teraz nic wiec jak na razie spasuje :P
    Ale tam jest nie tylko o jedzeniu, a i w tym są podane metody, co robić, jak nie ma apetytu (np. jesc inny rodzaj rzeczy, w o wiele mniejszych porcjach) . Zresztą - to jest Twoj wybór, jako nauczycielka już się nauczyłam, że nikogo nie zmuszę do edukacji ;).

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra a teraz codzienna dawka marudzenia.... Mam jeden objaw ktory juz mnie trzyma tydzien... budze sie miedzy 4-5nad ranem na siusiu, nie wytrzymuje calej nocy, a ja ogolnie rzadko sikam miedzy 20-8 rano... wszysto jedno czy spie i pije czy nie(moje nerki w tych godzinach sa na urlopie) i ja chodze raz kolo 21 i potem jak wstane czyli do tej pory 8-9rano a teraz...?

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duzo tego... teraz siedze i mysle dostałam awans zawodowy z pomocy nauczyciela na nauczyciela i mialam robić staż ( bo to w przedszkolu) nie wiem jak to sie ma do przepisów.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ