Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo Wazka przeciez tylko jeden seks miala w tym cyklu co zaszla sama mowila ze jakos ochoty checi i sily nie bylo a i tak zaszla
Noo zobaczysz wiesz nie u wszystkich test wychodzi, a skok czesto jest na zagniezdzenie (wcale nie spadek a wlasnie skok) jak sie utrzyma to za dwa dni test -
ahaaa umknelo mi to;)
testow juz nie bede robic. czekam na bete. jak nie bedzie @ to poniedzialku to moze znowu zrobie jakiegos tesciora.
wlasnie zauwazylam ze mialysmy z Baronowa owulacje tego samego dnia hehe czy Tobie tez wyznaczylo termin na 14 maj ?;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to Klaudia trzymam kciuki! Może akurat.
a ja dziś opadłam z zapału, może trochę żeby nie spaść ze zbyt wysoka. Temp spadła o 0,03. Jakoś chyba źle:(
A propos sutków to jedyna rzecz, która mnie przeraża w macierzyństwie - karmienie piersią, nie potrafię sobie wyobrazić, że to robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:59
-
nick nieaktualnyJej ale dlaczego? Jak to? ja sie boje tylko pogryzionych sutkow...
Juz 4 osoba mowi ze nam ciuszki da i dwa lozeczka mamy do wyboru super sie robi, a ja zamowie dzis chyba pierwsza rzecz ten zestawik, kocyk i podusie bo jak dostane jakies kocyki to potem bedzie mi szkoda kasy a pozniej jeszcze bedzie mi przykro ze nie kupilam wiec kupuje teraz -
nick nieaktualny
-
Beta dzisiaj.
Jak nie będziesz karmić to jest taki wybór mlek ze nie ma co się stresować. Albo laktator i karmić z butli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla polecam książkę "Po prostu piersią", bardzo dobra, wyjaśnia wiele spraw, a myślę, że wiedza pozwala oswoić ewentualny strach
Klaudia, ale to w takim razie coś źle robisz w pomiarach, bo nieregularność okresu nie wynika z różnej fazy lutealnej tylko z różnej pierwszej fazy cyklu. Np. pierwsza faza cyklu trwa raz 14 dni, a raz 30, ale lutealna zawsze u tej samej kobiety trwa np.13 dni. Więc jeśli wyłapałaś skok, to powinno być od tego momentu 13 dni i w 14 okres. -
no ja wiem ze fl jest stala ale raz mialam po owu 14 dni i byl okres a raz 15 a owu wacha mi sie miedzy uwaga 13 a 20 dniem cyklu:/ w tym byl 13dc oby 13 byla szczesliwa.
Ciri na Twoim tescie jest baaardzo blady cien.... wkurza mnie to wszystko, jak o 17 nie bedzie ywniku to zedjde do jutra;/ -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jesli wynik bety bedzie ujemny (wypluc to slowo) badz tak jak u Baronowej niski i nie daj boze dostaniesz okres, lec do lekarza! bo u Ciebie to juz nie pierwszy raz by byl cien cienia i @.... ale trzymam kciuki za pozytywny koniec
w sumie to dopiero w zeszlym i w tym cyklu mam cienie. i co do lekarza, dlatego wlasnie robie bede, zeby miec podladke jakby co... oby cos wyszlo i sie utrzymalo!
Aniu ja wprowadzam tutaj temperatury i ovu mi wyznacza. -
Jeśli zatem w tym cyklu się nie uda (oby nie!), to zaznajom się z konkretnymi metodami i nie patrz na ovu, tylko sama kontroluj kiedy jest skok itp., być może oszczędzi Ci to stresu i niepotrzebnego testowania, bo okaże się,że np. faza lutealna powinna potrwać jeszcze dwa dni, a nie jak wskazało ovu skonczyc sie dzisiaij itp.
-
Czesc dziewczyny. U mnie niestety spadek temperatury. @ zbliza sie wielkimi krokami. A cycki tak bola jak nigdy. Niech sie skonczy ta mękaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Klaudia trzymam kciuki za Was
Klaudia N. lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(