Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Baronowa czeka na jutrzejsza bete zeby miec 100% pewnosci bo wynik 15 to jednak nie jest ciaza tylko prawdopodobiensto ciazy
O Magdziulla temat dla Ciebie, sluz... ja nie wiem co jest z tym sluzem w ciazy ja go troche mam ale bez przesady, wiec nie rozumiem fenomenu wyczekiwania sluzu ciazowego bez duzej ilosci sluzu jest spoczko Mozna bez gaci chodzic nie zostawiajac mokrych sladow
A Dziewczyny tak pisały, pamiętam udzielała się tu bodajże Ilona i ona zawsze mówiła, że ona miała pierwszy objaw to dużo śluzu.
Ale bądź mi nadzieją w tym cyklu, bo ja śluz mam przeciętny;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlosy, i twarz katastrofa z workiem na glowie powinnam sie pokazywac, do tego jeszcze pekajacy naczynka na calym ciele (ja ogolnie mam bardzo slabe ale teraz jest gorzej mimo ze smaruje sie tym badziwiem) ale paznokcie az jestem w szoku, nie jest jeszcze idealnie ale w porownaniu z tym co bylo (a mnie zewnetrzna warstwa paznokcia schodzila mniej wiecej raz w tygodniu) to jestem naprawde w mega szoku.
Wykorzystam to i sobie raz jeden jedyny zrobie hybryde -
A ja bez ciazy mam pryszcze - wlasnie wczoraj trzy wielkie wyszly mi na lewej stronie twarzy, a do tego paznokcie tak lamliwe, ze scinam je mozliwie jak najbardziej, a i tak sie lamia Wlosow na szczotce codziennie cala garsc zostaje.
Nie bede miala dzieci, bede lysa i bez paznokci[/url] -
nick nieaktualnyNie rób hybrydy, bo sobie zniszczysz. Ja mam bardzo mocne, grube paznokcie, a po hybrydzie, a zwłaszcza jej zmywaniu przez 2 msc dochodziły do siebie. Chociaż jest w tym coś dziwnego, bo mojej mamie się poprawiły od kiedy zaczęła regularnie robić hybrydę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Nie rób hybrydy, bo sobie zniszczysz. Ja mam bardzo mocne, grube paznokcie, a hybrydzie, a zwłaszcza jej zmywaniu przez 2 msmsc dochodziły do siebie. Chociaż jest w tak coś dziwnego, bo mojej mamie się poprawiły od kiedy zaczęła regularnie robić hybrydę.
Moja szwagierka ma jakas mega babke na wiosce za 30zl!!! robi piekne paznokcie wiec musze raz skorzystac:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis gulasz z kasza gryczana, i pierwszy raz w zyciu przy gotowaniu smierdziala mi kasza ;/
Ogladam wiadomosci, jestem za zmian w sklepikach szkolnych ale jedna rzecz mnie denerwuje, ze nie bedzie bialego pieczywa, nie kazdne dziecko Ci zje nawet jak w domu mu daja bo ma mdlosci bo robi cyrki bo cos, i dasz mu na kanapke kase bo nie zdarzysz zrobic kanapki do szkoly i dzieciak Ci nie zje sniadania bo nie bedzie jasnego pieczywa (a z bulka czy jaka kajzerka by Ci zjadl z salata, szynka czy serkiem i ogoreczkiem a z powodu ciemnego pieczywa nie zje) droche to wciskanie na sile... Nie lubie czegos takiego -
Fiona a ty masz tarczyce przebadana?
Ja mam jeden objaw- temperaturaciri22 lubi tę wiadomość