Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale białe pieczywo to zlooo jak batonik
Ciekawe kiedy się za przedszkola wezmą no tam to jest cukrowy koszmar.bte kobiety nie maja pojecia o jedzeniu:/ -
nick nieaktualnyNoo ja wiem, ale tez z dwojga zlego lepiej niech ci dzieciak zle biale pieczywo niz mialby nic nie jesc caly dzien. Ja wiem po moim rodzenstwie ze w domu jadlo sie wszystko a oni i tak miali tak ze brat wymiotowal po miesie, a siostra po salacie mimo ze salaty nie widsziala w kanapce to i tak belcik byl standardem nie wiadomo dlaczego.
O ja np teraz jem tylko bulki i to biale bo od ciemnego czy nawet grachamki od razu wymiotuje a po kajzerce nie. Wiec jesli jem kanapke (choc rzadko) to z bialego pieczywaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:16
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Mkl - ja nic nie miałam. Tzn bóle w podbrzuszu takie same jak zawsze. Do tej pory średnio co mam z takich konkretów (choć zaczynają się coraz większe przyjemności gastryczne - czy to mozliwe czuc się jednocześnie objedzonym i głodnym )?
no a ja własnie nie mam kompletnie żadnych bóli, ani miesiączkowych, ani klucia, nic, dlatego nie nastawiam się na nic , ty chociaż miałaś jakiekolwiek:) -
A ja tam wole, żeby nic nie zjadło, jak ma jeść syf Jak głodne, to zje i lepszy chleb. I nie mówie tu o skrajnym zmuszaniu, bo tego też nie lubiłam, nie chce to nie je, ale nie dostanie gorszego zamiennika.
Pamietam jak mialam praktyki w przedszkolu i wlasnie utkwil mi w glowei takie obrazek sterty białych bułek grubo posmarowanych masłem i na to plaster żółtego sera. Brrrrrr... -
nick nieaktualnyCześć wam
Baronowa i D. GRATULACJE Za pozostałe trzymam kciuki.
Ja w tym cyklu odpuściłam, bo życie mi się nieco pogmatwało, ale codziennie was czytam więc jestem na bieżąco. Nie pytajcie proszę co zaszło, bo to bardzo trudne dla mnie i to jest mocno prywatna sprawa ( powiem tylko, że chodzi o moją mamę). Jestem zmuszona przełożyć wizytę u pani dr immunolog, bo zwyczajnie nie damy rady finansowo. Trochę się rozsypało wszystko w tym mcu. Jeszcze w pon mąż wyjeżdża do Koszalina szkolić pracowników, a ja w tym czasie mam owulację.
Dzisiaj mi powiedziano, że zostaję w pracy Jedyna pozytywna rzecz od dawna jaka mi się trafiła. Dostałam tym samym zgodę aby dziś do 11tego września pracować w domu. 11 mam się pojawić w firmie, aby podpisać dokumenty i już w domku będę na stałe. -
nick nieaktualnyNie zje a potem moja mama (czytaj pielegniarka w szkole podstawowej) ma problem. Bo takie to mdleje, glowa boli, ma problem z koncentracja a dzieciak nie zje albo zwymiotuje. A matka nie pezyjedzie bo ona robi kariere... Eh. Ja tez nie mowie o zmuszaniu ale z drugiej atroby czemu panstwo ma decydowac o tym co pozwole dziecku jesc? Przed ta reforma w wielu szkolach w warszwie zostaly zdjete soczki (z cukrem), smieciowe zarcie, dali multum warzyw ale wlasnie kanapki byly rozne rozniate i dziscko moglo wybrac. I jedno wybieralo ciemny chleb inne jasny ale nie bylo tez tak ze wszystkie dzieci jadly bialy bo jak byl wybor innych to te ktore lubia jadly inne... Wiec dajmy wobor a nie tylko zakazy i nakazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra wykrakałam - cycki zaczynają mnie boleć, także pewnie @ zaczyna do mnie stąpać i za tydzień doczłapie pewnie:/
I bardzo zgrzeszyłam kulinarnie, bardzo ... od jutra wracam do zdrowej diety bez wyskoków. Przed Wami postanawiam!
Niuniqa oby wszystko zaczęło się układać, a praca to pierwszy etap!. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje to wyglad zmieniaja co chwile ;p dzis takir jutro taki. Metamorfoza? A moze mutacja? Jeden staly punk to duze brodawki wokol sutkow a zawsze mialam malutkie. Ale ani nie urosly ani nie bola ani nic. Moj kalendarz bbf mowi zeby niedlugo atanik wymienic ;p jaaaaasne.
-
Tak, brodawki też się zwiększyły i takie są trochę jakby tam była świeża skóra albo coś takiego.
A ppo pracy idę na poszukiwania jakiegoś dobrego kremu do buzi, bo mi się totalnie zmieniły wymagania cerowe. Tak to miałam już bardzo ładną cerę, krem nawilżający działał cuda, a teraz wyskoczyły mi pryszcze i krem nawilżający jest już za tłusty, w ogóle isę nie wchłania.
Ale nie narzekam, pamietam jak niedawno pisalam,ze chcialabym miec pryszcze, byleby byc w ciazy
Dobrego dnia wszystkim
-
Hej:) jak już wiecie w tym cyklu nie mierze temp., ale dziś rano zmierzylam o tej godzinie co zawsze i mam 37,00 stopni, tylko jeden raz miałam tak wysoka temp- kiedy byłam w ciąży, zrobiłam test i jest definitywnie negatywny, dziś lub jutro powinnam przywitać @, cycki bolą coraz mocniej, ech
-
Heheh, trudno się powstrzymywac przed szukaniem oznak. A znasz mkl wszystkie fakty, ze rownoczesnie moze nic nie byc, ale moze byc po prostu za wczesnie.
Dlatego ja wszystkim czytającym testowanie dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki Niemniej mkl trzymam kciuki,zeby za na przykład dwa dni test już wyszedł pozytywny -
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Klaudia, a dzisiaj powinnas dostac okres i temperatura nie spadla? To swietny znak! Czy to jeszcze troche do okresu?
okres u mnie nieregfularny ale zawsze okolo 15 dni po owu, 13+15 - 28 mysle ze na weekend wypadnie.ciri22 wrote:Nic bys mogla nie miec A na fajnych babeczkach jest dziewczyna ktora w tym cyklu tylko raz uprawiala seks i zaszla! Wiec wiesz wszystko jest mozliwe Poczekaj do piatku i testuj ten tydzien szczesliwie sie zaczal
a ze niby kto? cos mi umknelo?
jestem po pobraniu krwi, jutro rano albo dzisiaj o 17 beda wyniki. ciri Test od Ciebie negatywny niestety glupia ludze sie ze beta mi jednak wyjdzie. i tak robilam tsh wiec przy okazji. temp dzisiaj skoczyla to pomyslalam ze zrobie.