Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a co Ci sie w nim podoba? ;p bo ja juz mialam takie ladniutkie i nic;)
ide bo znowu wydaje mi sie ze widze po czasie cien i juz mnie szlag trafia mam taka niepewnosc, mysle ze moze sie udalo a za 5 min ze nie... dlatego pojde dowiem sie i spokoj. z rana oczywiscie tersta chyba tez zrobie ale kurde jak bedzie negatywny to mi sie znowu odechce;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masz racje ale czuje się dokładnie jak przed okresem, strasznie bolą mnie piersi i jajniki. Dziwnie kuje mnie w podbrzuszu i cały czas coś mi się w brzuchu przelewa
Dwa dni temu miałam pojedyncze brązowe plamienie, byłam pewna że to zapowiedź @, ale jak narazie nic złego się nie dzieje
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyJa pierwszy objaw mialam w 6t zaczelam wymiotowac a konkretnie choroba lokomocyjna ale jak zaczelam brac tabletki prenatalne a nie sam kwas przeszlo. Potem pojedyncze incydenty wymiotow oraz wymioty przy myciu zebow ale to troszke pozniej bylo a dopiero prawdziwe objawy chyba kolo 11t to mnie zwalilo z nog...
-
a ja im dluzej sie staram tym mniej mam ''objawow'' tak zauwazylam.w tym cyklu w sumie nic ciekawego sie nie dzieje.
Domcia23 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:a ja im dluzej sie staram tym mniej mam ''objawow'' tak zauwazylam.w tym cyklu w sumie nic ciekawego sie nie dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:18
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez nie mam żadnych objawów. Na pseudo owu mnie piersi bolały. A teraz nic. I niech tak zostanie do polowy maja. Korci mnie zeby mężowi powiedziec;)
-
nick nieaktualny
-
Ja Was czytam codziennie i ciesze sie z kazdej ciazy, ale sama nie wiem o czym pisac... Wykresu nie prowadze, nie wiem co dalej ze mna bedzie. We czwartek USG i wizyta u ginki, wiec moze dowiem sie co dalej.
Dzis moj 19 dc. Dwa dni temu po seksie troche krwawilam (zabarwiona na rozowo sperma), choc to Maz mogl mnie np panokciem drapnac, a dzien pozniej bolaly mnie bardzo jajniki (mialam wrazenie ze za chwile @ przyjdzie). Nie wiem czy w ogole mam/mialam owulke w tym cyklu, bo monitoringu nie bylo.
Baronowa zaciskam kciuki[/url] -
nick nieaktualny
-
Ciri - "Księga ciąży" Searsów
Padam, po pierwszym dniu pracy, jeszcze niestety mnóstwo czasu na boisku, a ja nie znosze upałów i bycia wtedy na dworze. Uch.
No nic, dzień bliżej do wakacji.
Klaudia, a dzisiaj powinnas dostac okres i temperatura nie spadla? To swietny znak! Czy to jeszcze troche do okresu? -
nick nieaktualny