Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd 3 lub 4 dnia cyklu mam brać stymulację. Pewnie potem wizyta i podglądanie co urosło i wtedy decyzja o inseminacji. Byłam teraz w WC i póki co nic nie ma. Szyjka jest bardzo wysoko, ledwo mogę dosięgnąć i tam gdzieś w otchłani jakaś mizerna plamka była hehe. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pogrzebać...
Doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać. Immunolog może dać mi takie same leki, jak mój ginekolog a tak, to byśmy podeszli i gdyby nic nie wyszło, to od nowego roku możemy się starać o kwalifikację do IVF.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:41
-
nick nieaktualnyNoo tak mysle ze dobrze myslisz Jak takie same moga dawac leki to nie ma na co czekac
Noo a co do @ byle by nie przyszla a jak przyjdzie to niech inseminacja sie uda i tyle
Jej jak mnie sie nie chce nic zalatwiac... a musze tyle dzis zrobic ale zamowilam jedna rzecz dla dziecka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo tez sie ciesze bo juz cos tam w domu bede miala, pierwszy ciuszek a w pazdzierniku lece po pierwsza torbe ciuchow od ciotki, od znajomych tez juz niedlugo cos bedzie.
A teraz siedze na stronce z uzywanymi rzeczami i tez mega fajne rzeczy za grosze wynajduje Ale nie kupuje na razie bo nie wiem co dostane -
Ninqua - jestes moją mistrzynią spokoju i opanowania, baprawdę bardzo mocno trzymam kciuki, żeby spotkała Was już wkrótce nagroda!
Ja się od rana wkurwiam, bo nie mam dobrych na mnie spodni. Minimalnie urosło mi podbrzusze + wzdęcie nadal trzyma i nie mogę nosić spodni. Niefajne to bardzo organizacyjnie - zero dobrych spodni w szafie. W weekend przymuszona sytuacja kupilam takie workowate, pierwsze lepsze, bo w srode jade na wycieczke klasowa i nie bede po gorach lazic w spodnicach. A nie chce kupowac jeszcze spodni ciazowych, bo nie wiem jak celowac z rozmiarem i w koncu to nie jest brzuch ciazowy!
Polak podobno zły jak głodny, ale Polka zła jak nie może się załatwić w ciąży ;p
A w weekend kupilismy tez takie mini buciki,bo na fb chcemy oglosic ciaze zdjeciem, na ktorym sa buty J z rokiem urodzenia, moje z moim rokiem urodzenia i takie dzieciece z napisem kwiecien 2016. A ze byla duza promocja to wzielam takie trampeczki jeansowe - pasuja i do chlopca, i do dziewczynki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już plamię więc rozkręca się
AnnaK, zapewniam cię że ja do spokojnych nie należę. Jeszcze 1.5 h pracy i spokój
Umówiłam się do dra na czwartek, ale jeszcze jutro zadzwonię bo nie wiem czy 4dc to nie jest za późno więc może po konsultacji telefonicznej wypisze mi receptę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Od 3 lub 4 dnia cyklu mam brać stymulację. Pewnie potem wizyta i podglądanie co urosło i wtedy decyzja o inseminacji. Byłam teraz w WC i póki co nic nie ma. Szyjka jest bardzo wysoko, ledwo mogę dosięgnąć i tam gdzieś w otchłani jakaś mizerna plamka była hehe. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pogrzebać...
Doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać. Immunolog może dać mi takie same leki, jak mój ginekolog a tak, to byśmy podeszli i gdyby nic nie wyszło, to od nowego roku możemy się starać o kwalifikację do IVF.
Też się przymierzam do inseminacji, u nas problemu z kasą nie ma, więc chyba nie mam co czekać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mkl, a co lekarz na pomysł o inseminacji? Ty masz w ogóle wskazania (prócz czasu starań)?
I to mnie Ciri pociesza, że Tobie zszedł. Liczę, że i ja tego doczekam. Dziś jadę na samych koktajlach i kefirach, żeby trochę dać odpocząć żołądkowi (w sensie już nie ładować stałego jedzenia, skoro ono ma problemy z wyjściem ze mnie ).
A w ogóle możliwe to, ze zmienil mi sie delikatnie sluz? Dotychczas nie mialam go duzo, teraz niedawno musialam zaczac nosic wkladki,bo ciut wiecej, a dziś jeszcze wiecej i o troche innej konsystencji. To zdaje sie normalne? -
nick nieaktualnyJa teraz mam sluz ale bardzo rozny, wszystko od dnia zalezy, ja tylko zwracam uwage czy nie zmienia koloru i czy nie pachnie jakos brzydko i tyle... ale ja wkladki nosze caly czas, i rzeczywiscie czasem tak jest ze na niej wysycha sluz i zostaje a czasem po calym dniu noszenia jest czysta. Wiec to zalezy. Jak wiecej chodze lub sie zmecze to tez jest tego wiecej niz w dni kiedy np zle sie czuje i moge polezec i nic nie robic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTakie cos:
https://s03-pl.vinted.net/images/item_photos/878/195/37591878.JPG?1440596863
Edit: A tak w ogole to jutro siatke pierwsza z ciuchami pewnie dostane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:16
Klaudia N. lubi tę wiadomość