Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki ciężko nadążyć za Wami, dobrze, że kątem w pracy czasem tu zaglądam. Właśnie sobie dziś pomyślałam, że dawno żadna dobrej nowiny nie przyniosła, więc już na kogoś czas.
Ja chyba sobie gwoździa wbiłam ostatnio po pierwsze wizytą u znajomych, którzy mają bobasa a po drugie rozmową z koleżanką, która za chwilę rodzi i zaciazyla też tak od niechcenia ot tak przestali się zabezpieczać.
Do tego mam taka masakrę w pracy, że gdyby nie starania dawno bym zrezygnowała, a teraz to już ciężko wytrzymać. Jestem tak zafiksowana na czerwiec, że pewnie wszystko sobie zablokuje:/.
Ciri jakiego masz kota? -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Alicja, masz obiecujący wykresior:)
Jutro pewnie odnotuję spadek i tyle będzie
Chociaż rzeczywiście jakoś inaczej niż poprzednie idzie ładnie w górę. Wcześniejsze, to góry i doliny, ale być może to zasługa bardziej precyzyjnego termometru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:No któraś z Was musi zaciaążyć statystyka na to wskazuje!
. Mój też mi tak będzie pewnie kazał rezygnować z pracy.
w środę idę do gina, ciekawe jak bardzo przerazi go moja desperacja,
Wzielam dwa bociany. Niech bedzie chociaz jedna Fasolcia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuz_anna wrote:Najlepiej około 1, maks 1.5.
Ja miałam 2,23 to endo kazała zbijać euthyroxem 25, szybko poszło.
Teraz przed zajściem miałam jakoś 1,1.
ja miałam 2,35 chyba i byłam u trzech ginekologów i jednego endo i wszyscy mówili że mam w normie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jaki ptak zwiastuje owulacje;) Ty rozdajesz ptactwo;)
Misie moje drogie, Morelka idzie stracic przytomnosc bo jutro w pracy znow zombi będę. Dobrej nocy Wam życzę i wszystkim oczekującym skoku tempki, owulacji, pozytywnego testu, seksa z rana ( ponoc jak śmietana) i czego tam sobie zyczycie.
Muaaaa:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Nie wiem jaki ptak zwiastuje owulacje;) Ty rozdajesz ptactwo;)
Misie moje drogie, Morelka idzie stracic przytomnosc bo jutro w pracy znow zombi będę. Dobrej nocy Wam życzę i wszystkim oczekującym skoku tempki, owulacji, pozytywnego testu, seksa z rana ( ponoc jak śmietana) i czego tam sobie zyczycie.
Muaaaa:* -
nick nieaktualny