Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:No to Alicja i Zuzanna mnie pocieszylyscie... ja mam tsh 3,990 norma labu do 4,2 jakos. Nie dziwię się że nie zachodze...
Właśnie zastanawiam się, czy dieta może mieć też znaczący wpływ na obniżenie tsh. Gdzieś już chyba pisałam, że w 2011 miałam wynik 3,93 chyba i zbadałam dopiero teraz i mam dużo niższy, bo 2,29. Jakoś rok temu przeszłam na dietę bezglutenową. Gdzieś obiło mi się o uszy, że to też pomaga przy zbijaniu TSH.
Nie mniej jednak wybieram się do endo po leki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:No to Alicja i Zuzanna mnie pocieszylyscie... ja mam tsh 3,990 norma labu do 4,2 jakos. Nie dziwię się że nie zachodze...
Klaudia szczerze?
Są różne szkoły wśród lekarzy,ale sama mam kilka koleżanek, które przez tarczycę nie zachodziły lub zachodziły i roniły.
Ja chyba nie decydowałabym się na starania przy takim tsh.Najpierw bym zbiła chociaż do tego 2, 2 z hakiem i wtedy wznowiła starania.
Poczytaj wątki o TSH, tam też dziewczyny wklejały jakieś naukowe opracowania jak to może wpływać na płód, na wady genetyczne itp.Lepiej chuchać na zimne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOtóż to. Ostatnio objechalam koleżankę, ktora nie wie czy jest w ciąży, nie chce robic testów, okresu nie ma i jeszcze imprezuje z alkoholem. Ona twierdzi, ze chce dzieci, ale nie teraz i woli ro odkladac. Nie wytrzymalam i troche warknelam ze pojebana zdeczka jest.
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Otóż to. Ostatnio objechalam koleżankę, ktora nie wie czy jest w ciąży, nie chce robic testów, okresu nie ma i jeszcze imprezuje z alkoholem. Ona twierdzi, ze chce dzieci, ale nie teraz i woli ro odkladac. Nie wytrzymalam i troche warknelam ze pojebana zdeczka jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny