Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja czekam na maila z laboratorium. Oczywiście wynik będzie wiadomy, ale to straszne jak człowiek chwyta się nadziei, bo ten okres taki słaby, bo ból brzucha inny,bo w końcu te dwa dni spóźnienia. Racjonalnie wiem, że wynik bety będzie negatywny, ale pragnienie i nadzieja są bardzo silne.
Dobrze, że mam wciągający kryminał.
A J. mówi, jakby czytał to forum, gdy zadzwoniłam powiedzieć, że dostałam okres: przez chwile posmucił się ze mną, a potem dodał: no, ale nowy cykl, to nowe szanse Przyznać się, która z Was to mój MĄŻ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!!
długo nie pisalam ale troche zluzowałam... Ostatnio rozmawialam ze szwagierka i jakos tak wyszlo, ze juz sie dlugo staramy i nic z tego. Ona jest lekarzem i od razu sie zainteresowala tematem i chce mnie umowic do jakiegos gin od niej z pracy... hmm zastanawiam sie co robic... daje sobie szanse jeszcze w tym cyklu,teoretycznie owulke mam miec w czwartek... chce zrobic testy, moze taki celowany sie uda... chociaz nie wierze w to...
Ciri poproszę bociana, moze w koncu cos sie zagnieździ nie chce się włoczyć po lekarzach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo niby tak, ale wiesz jak to jest... nie lubie tak łazic po lekarzach... ide jak juz musze. No ale w tym cyklu moj S. przejął inicjatywe nawet sie założylismy, jak się uda ja mu kupuje whisky a jak sie nie uda to on mi- to co sobie wybiore hehe kwestia ceny została ominięta, więc poszaleje
-
nick nieaktualnyKtora dobra dusza podeslala link z tymi darmowymi badaniami armii? Baaaaaaardzo dziekuje:*:*:*:*
Maz zadzwonil i babka powiedziala mu, ze sa wolne miejsca bo malo osob wie o tej akcji. I jutro idzie na 16:30. Skoro jest za darmo to naprawde warto zrobic badanie i przynajmniej jeden element watpliwy wykluczyc -
nick nieaktualnyMorella wrote:Wiem, ale jednak ciężko wierzyc:(
Małami89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ktora dobra dusza podeslala link z tymi darmowymi badaniami armii? Baaaaaaardzo dziekuje:*:*:*:*
Maz zadzwonil i babka powiedziala mu, ze sa wolne miejsca bo malo osob wie o tej akcji. I jutro idzie na 16:30. Skoro jest za darmo to naprawde warto zrobic badanie i przynajmniej jeden element watpliwy wykluczyc -
nick nieaktualnyMałami89 wrote:No niby tak, ale wiesz jak to jest... nie lubie tak łazic po lekarzach... ide jak juz musze. No ale w tym cyklu moj S. przejął inicjatywe nawet sie założylismy, jak się uda ja mu kupuje whisky a jak sie nie uda to on mi- to co sobie wybiore hehe kwestia ceny została ominięta, więc poszaleje
O Pani, ale masz wygodny uklad:D ja bym poprosila o kurs tanca i orbitrek. I generalna odnowę w jakims salonie pieknosci:D -
nick nieaktualnyMałami89 wrote:No niby tak, ale wiesz jak to jest... nie lubie tak łazic po lekarzach... ide jak juz musze. No ale w tym cyklu moj S. przejął inicjatywe nawet sie założylismy, jak się uda ja mu kupuje whisky a jak sie nie uda to on mi- to co sobie wybiore hehe kwestia ceny została ominięta, więc poszaleje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przylazłam tutaj z wynikami, bo nie umiem ich zinterpretować. Pomożecie?
TSH 2,29 (min. 0,35 --- 5,5 max)
FT3 3,13 (min. 2,3 --- 4,2 max)
FT4 1,26 (min. 0,89 --- 1,76 max)
Progesteron 17,61 (min. 3,34 --- 25,56 max)
Prolaktyna 14,1 (min. 2,8 --- 29,2 max)
Wydaje mi się, że TSH za wysokie no i prolaktyna?
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Przylazłam tutaj z wynikami, bo nie umiem ich zinterpretować. Pomożecie?
TSH 2,29 (min. 0,35 --- 5,5 max)
FT3 3,13 (min. 2,3 --- 4,2 max)
FT4 1,26 (min. 0,89 --- 1,76 max)
Progesteron 17,61 (min. 3,34 --- 25,56 max)
Prolaktyna 14,1 (min. 2,8 --- 29,2 max)
Wydaje mi się, że TSH za wysokie no i prolaktyna?
Alicjaaa mi moj gin kiedys powiedziala ze tsh do 2,5 jest ok.