Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Fionka, przy @ sobie odpuść, ale po zacznij . Pamiętasz, ja tak właśnie postanowiłam w maju, że wracam do aktywności i hurra . Tylko pamiętaj, niezbyt intensywnie, bo przy zbyt dużym wysiłku prolaktyna też może skoczyć, umiarkowane, ale efektywne . Ja znalazłam wtedy profil Angeliki Pióro na YT, ona ma też zestawy dla kobiet w ciąży, na każdy trymestr i robiłam sobie taki godzinny trening z jej zestawami . Jak zdrowie da i doktor pozwoli, to mam zamiar być aktywna w ciąży
WIRUSUJĘ WAS na ten nowy cykl dziewczyny:)
Tak zrobie A czy Mel B to intensywnie, czy raczej normalnie? Wczesniej z nia cwiczylam wlasnie. Moze zerkne tez na ta Angelike i pojde za Twoja rada
I lapie wiruski, liczac, ze moze w koncu sie zarazeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:36
[/url] -
Fionka, ja lubię też Natalię Gacką . Często ćwiczyłam jej zestawy na nogi, pośladki, brzuch, ręce i rozciąganie, a przed ma fajną rozgrzewkę. Bardzo lubiłam, a z domowych przerabiałam też Mel B, ale Gacka mi najlepiej podpasowała, bo widziałam najfajniejsze efekty . Teraz do owulacji ćwiczyłam z Natalią, a po owulacji z Angeliką , a na razie ćwiczę leżenie na kanapie . Natalię polubiłam, bo dużo mówi o postawie i poprawnym wykonywaniu ćwiczeń
-
Iriss wrote:Fionka, ja lubię też Natalię Gacką . Często ćwiczyłam jej zestawy na nogi, pośladki, brzuch, ręce i rozciąganie, a przed ma fajną rozgrzewkę. Bardzo lubiłam, a z domowych przerabiałam też Mel B, ale Gacka mi najlepiej podpasowała, bo widziałam najfajniejsze efekty . Teraz do owulacji ćwiczyłam z Natalią, a po owulacji z Angeliką , a na razie ćwiczę leżenie na kanapie . Natalię polubiłam, bo dużo mówi o postawie i poprawnym wykonywaniu ćwiczeń
Wyprobuje wszystkie
[/url] -
Hej dziewczyny. Moge was prosic o porade? Zrobilam sobie badania hormonalne w 4 dniu cyklu i wydaje mi sie ze LH mam troche za niskie. Co to oznacza? Nie znam sie na tych hormonach jeszcze a do lekarza ide dopiero w lipcu. Moje wyniki:
LH 2,28 (norma f pecherzykowa 2,4-12,6)
FSH 5,16 (norma f pecherzykowa 3,5-12,5)
TSH 1,47 (norma 0,27-4,2)
FT3 3,24 ( 2,0-4,0)
FT4 1,33 ( 1-1,6)
Estradiol 56,36 (norma f pecherzykowa 12,5 - 166)
anty TPO 5,9 ((norma 0-35)
Czy sa jakies sposoby zeby podwyzszyc LH? -
Fiona, to dopingujemy sie razem, choc cholera wie, kiedy mi wypadnie teraz owu. Mam nadzieje,ze Tobie clo zdziala cuda:)
Mkl, tak, miesiac temu (czyli dokladnie w tym cyklu) robilam i byly ok ( poza stalym zaburzeniem charakterystycznym dla pco, ktore mam - ale ono ma wplywna owu, a niena to, co dzieje sie po niej -
Ciri, ja nie mowilam o problemach z seksem, bo tych nie smiem kwestionowac, ale o takiej podstawie jak komunikacja. Bo skoro macie problem z seksem, to tu jest cos bardzo nie tak, ze partner nie chce nic z tym robic, a Ty doszlas juz do takiego poziomu,ze w myslisz o seksie z ukochana osoba jako o gwalceniu. To moim zdaniem jest problem - brak porozumienia w kwestii poradzenia sobie z tym problemem. A skoro w tej kwestii nie ma porozumienia, to karkolomne wydaje mi sie posiadanie dziecka razem. Ale oczywiscie nie znam Was,mwypowiadam sie tylko na podstawie wpisow Twoich, ktore przeczytalam.
I juz nie draze tematu, chcialam tylko doprecyzowac te kwestie. -
AnnaKliwijska wrote:Fiona, to dopingujemy sie razem, choc cholera wie, kiedy mi wypadnie teraz owu. Mam nadzieje,ze Tobie clo zdziala cuda:)
Razem zawsze razniej Ja tez nie wiem kiedy mi owu wypadnie, bo w tym cyklu mialam ok 20 dnia (owu mi wyznaczylo na 15 dc jak widac na wykresie), a podobno clo mialo sprawiac, ze owulka bedzie wczesniej
Clo dziala prawdilowo u mnie, bo pecherzyki rosna, ale za to negatywnie na endo i sluz...[/url] -
Cześć, ale naprodukowałyście Ja wróciłam z wojaży, jednak 14h jazdy samochodem to jakaś masakra...
Arizona, mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Fiona i Anna - trzymam kciuki za kolejny, tym razem zafasolkowany cykl
Iriss, łapię masę wirusów od Ciebie, chociaż prawdopodobnie dopiero na kolejny cykl
Tapir, ja niestety nie pomogę, bo w kwestii badań jestem średnio zorientowana. Dzisiaj idę odebrać wyniki i też pewnie będę prosić o interpretację
-
tapir19 wrote:Hej dziewczyny. Moge was prosic o porade? Zrobilam sobie badania hormonalne w 4 dniu cyklu i wydaje mi sie ze LH mam troche za niskie. Co to oznacza? Nie znam sie na tych hormonach jeszcze a do lekarza ide dopiero w lipcu. Moje wyniki:
LH 2,28 (norma f pecherzykowa 2,4-12,6)
FSH 5,16 (norma f pecherzykowa 3,5-12,5)
TSH 1,47 (norma 0,27-4,2)
FT3 3,24 ( 2,0-4,0)
FT4 1,33 ( 1-1,6)
Estradiol 56,36 (norma f pecherzykowa 12,5 - 166)
anty TPO 5,9 ((norma 0-35)
Czy sa jakies sposoby zeby podwyzszyc LH?
Tapir ten wynik wskazuje na PCO. Mialas robione USG?[/url] -
alicjaaaa wrote:Cześć, ale naprodukowałyście Ja wróciłam z wojaży, jednak 14h jazdy samochodem to jakaś masakra...
Arizona, mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Fiona i Anna - trzymam kciuki za kolejny, tym razem zafasolkowany cykl
Ja w styczniu przejechalam ponad 20 godzin
Oby ten cykl byl szczesliwy...
[/url] -
AnnaKliwijska wrote:Ciri, ja nie mowilam o problemach z seksem, bo tych nie smiem kwestionowac, ale o takiej podstawie jak komunikacja. Bo skoro macie problem z seksem, to tu jest cos bardzo nie tak, ze partner nie chce nic z tym robic, a Ty doszlas juz do takiego poziomu,ze w myslisz o seksie z ukochana osoba jako o gwalceniu. To moim zdaniem jest problem - brak porozumienia w kwestii poradzenia sobie z tym problemem. A skoro w tej kwestii nie ma porozumienia, to karkolomne wydaje mi sie posiadanie dziecka razem. Ale oczywiscie nie znam Was,mwypowiadam sie tylko na podstawie wpisow Twoich, ktore przeczytalam.
I juz nie draze tematu, chcialam tylko doprecyzowac te kwestie.
A ja tylko Ci napiszę,że nie masz co oceniać.
To jest forum, tutaj się pisze piąte przez dziesiąte.Czasem pisze się same złe rzeczy, bo taka nasza polska przywara- lubimy sobie ponarzekać,zapominając o wspominaniu o tym dobrym. Ja absolutnie z tego co pisała Ciri nie wysuwałabym takich wniosków, jak ty. Żeby oceniać czyjeś relacje to trzeba kogoś dobrze poznać.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Hejooo! Co tu tak nerwowo? Laski, spokojnie. Kazda powiedziala swoje i konczymy temat ok?
Z nowinek mojej ciazy zapewne urojonej: mam sluz taki, jak krem bambino:/ bialy, gesty...masiakra:D
Nie doczekam sie chyba tego testowania
Morelka nie chce odbierac Ci nadziei i wierze, ze dla Ciebie ten czerwiec bedzie szczesliwy, ale ja tez mialam taki sluz i najprawdopodobnije byl on spowodowany duphastonem, a Ty bierzesz lutke, wiec moze byc podobnie...[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny