Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny... jak czytam o tych Waszych "gwałtach" to uśmiecham się pod nosem
I myślę o tym, że też bym chętnie do tego się posunęła wykorzystując sytuację, ze mąż w łóżku i nockę odsypia po robocie... no ale dupka z tego, obiecałam mu nie mówić o temp., owulacji, śluzie, itd.
Czekam w tym cyklu tylko na jego inicjatywę, on ma ochotę - jest sex. A ja ze swoimi ochotami siedzę cicho
Ciężkie to ale jak na razie daje radę, choć płodne się zaczęły i trochę mi ciężko trzymać ręce przy sobie
-
AnnaKliwijska wrote:Bylam na becie przed praca - okolo 19 maja byc wyniki. To bedzie baaaardzo slugi dzien. Bardzo sie boje, bo jak wyjdziie beta negatywna, to juz nie mam czym sie ludzic. Wiec pewnie przez te godziny bede pocieszac magicznym NIE MAM OKRESU.
Trzymam mocno kciuki, pamiętam jak ja czekałam na betę...to było najdłuższe 6 godzin w moim życiu..
Ja z kolei dziś byłam zbadać progesteron, po 16 mają być wyniki, ciekawe czy progesteron na tak wczesnym etapie pokazałby mi ciąże, kobiety w ciąży mają go więcej....Dzisiaj miałam spory spadek..czyżby zagnieżdżenie?? Oby:) Do @ jeszcze daleko więc wątpię by spadek prognozujący @ byłby tak wcześnie, wszystko okaże się jutro, jak temperatura pójdzie w góre to będzie nadzieja:Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 11:27
kofeinka lubi tę wiadomość
-
AnnaKliwijska wrote:Bylam na becie przed praca - okolo 19 maja byc wyniki. To bedzie baaaardzo slugi dzien. Bardzo sie boje, bo jak wyjdziie beta negatywna, to juz nie mam czym sie ludzic. Wiec pewnie przez te godziny bede pocieszac magicznym NIE MAM OKRESU.
Anna zaciskamy mocno kciuki Daj znac jak tylko bedziesz miala wynik.
Mkl wyglada to bardzo obiecujaco![/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Dziewczyny ja poza gwaltem innej szansy na seks nie mam... Wiec wcale sie nie usmiechajcie pod nosem... To ostatnia deska ratunku u mnie.
Przepraszam za dosc ostre slowa, ale serio - przyjmij ta gorzka pigulke od obcej kolezanki z internetu, bo z boku to wyglada naprawde nieciekawie.anka2712, kofeinka, Ania_84, moniqe, marta1987 lubią tę wiadomość
-
Ciri a powiedz mi czy Twoj facet mial kiedykolwiek moze z inna dziewczyna.. sie staral.. badania robione ?? moze on poporstu o czyms wie.. i boi sie ze to wyjdzie.. faktyczne to troche dziwneze facet wie ze ma problem , a niechce isc z tym do lekarza.. bo z tego co widze to na badaniach tez jeszcze nbie byl..
moj maz mi mo iz ochoty moze nie mial.. ale jak wiedzialz e sie staramy ( a nie wiedzielismy jesczez o braku plemnikow) to cudowal .zeby tylko jakos w tym czasie bylo nam milo.. i sam mowize moze trzeba isc z tym do lekarza.. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jak znowu z doskoku z powodu nawału pracy... Powiedzcie mi, kiedy ovu zaznaczy mi owulację (jeśli takowa miała miejsce)? Mój wykres wygląda jak żmija zygzakowata, owulację powinnam mieć za sobą, w weekend. Tak wywnioskowałam z objawów fizycznych i śluzu, a owu nic nie oznaczyło... Od czego to zależy?
-
nie zaznaczył bo zaznaczy po 4 wyższych temperaturach jak narazie nie widać u Ciebie fazy wyższych temperatur dlatego nie może wyznaczyć ovu skok może być do 3 dni po owu więc musisz cierpliwie poczekać na kolejne temperatury
kinga007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:nie zaznaczył bo zaznaczy po 4 wyższych temperaturach jak narazie nie widać u Ciebie fazy wyższych temperatur dlatego nie może wyznaczyć ovu skok może być do 3 dni po owu więc musisz cierpliwie poczekać na kolejne temperatury
Aaa rozumiem:) dzięki wielkie! -
AnnaKliwijska wrote:Kurde. Dostalam okres. Faaaaaak. Jaki dziwny cykl. O co chodzi?
przytulam:*
Czy robiłaś badania hormonalne?? Bo mi po tym dziwnym cyklu, gdzie miałam dłuzszą fazę lutealną wyszło, że mam nadmiar prolaktyny, dziś okaże się co z progesteronem -
Mialam od dzis wrocic do cwiczen (przerwalam ponad miesiac temu bojac sie o ewentualna ciaze), bo sobie powiedzialam, ze zajme tym mysli, zajme sie figura, ktora przez hormonmy duzo stracila, a zmiast tego objadam sie chipsami... Dobrze, ze chociaz woda zapijam
No, ale zaczyna mi sie okres, wiec to moze byc usprawiedliwienie, prawda?[/url] -
Fiona88 wrote:Mialam od dzis wrocic do cwiczen (przerwalam ponad miesiac temu bojac sie o ewentualna ciaze), bo sobie powiedzialam, ze zajme tym mysli, zajme sie figura, ktora przez hormonmy duzo stracila, a zmiast tego objadam sie chipsami... Dobrze, ze chociaz woda zapijam
No, ale zaczyna mi sie okres, wiec to moze byc usprawiedliwienie, prawda?
WIRUSUJĘ WAS na ten nowy cykl dziewczyny:)ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Fionka, przy @ sobie odpuść, ale po zacznij . Pamiętasz, ja tak właśnie postanowiłam w maju, że wracam do aktywności i hurra . Tylko pamiętaj, niezbyt intensywnie, bo przy zbyt dużym wysiłku prolaktyna też może skoczyć, umiarkowane, ale efektywne . Ja znalazłam wtedy profil Angeliki Pióro na YT, ona ma też zestawy dla kobiet w ciąży, na każdy trymestr i robiłam sobie taki godzinny trening z jej zestawami . Jak zdrowie da i doktor pozwoli, to mam zamiar być aktywna w ciąży
WIRUSUJĘ WAS na ten nowy cykl dziewczyny:)