Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To faktycznie nic dziwnego ze toba targają takie emocje.
Ja mam juz syna i jakby ktos rok temu mowil ze będę latac z termometrem i testami to bym się w głowę pukała. Mój syn miał być jedynakiem. To mam teraz za swoje. Los mu figla splatal i teraz nie wiadomo ile bede się o drugie starać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiecie sa wasniejsze rzeczy niz seks. Mam nadzieje ze on zrozumie ze bez seksu nie ma dzieci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak dla mnie to Twoj facet musi sie zbadac i wyleczyc. Innego wyjscia nie ma. Wszystkie dobrze wiemy, ze nie jest tak latwo zajsc w ciaze.
Bardzo mi szkoda Ciebie Ciri, masz dodatkowy stres:(.
Ide spac. Dobrej nocy kobitki. Oby nasze tempki jutro rano szly ostro w gore:) -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nie do konca. Ja zylam w zwiazku y
Przez wiele lat gdzie z mojego powodu dlugo seksu nie bylo ale jak chce sie fzieci musi byc seks... No i to jest najbardziej frystrujace.
U mnie po 5 dniach bez juz są nerwy -
nick nieaktualnyMorel to czekamy na Twoje testowanie:)
Ciri seks nie jest najważniejszy, ale dla faceta jest bardzo ważny, my to chyba inaczej postrzegamy i inaczej jesteśmy skonstruowane. Tym bardziej dziwi czemu z Twoim tak jest.
Mam nadzieję,że to etap przejściowy i krótki w Waszym życiu.
Właśnie złożyłam zamówienie na starania.pl żel conceive, testy obu jutro z polecenia Moreli kupuje wiesiołka i modlę się żeby Mężu mógł przyjechać w dniu X.
Winko sądzę już 3 dzień, wlasnie! Muszę sobie nalać
Musi się udać! -
nick nieaktualnyCzy to możliwe aby wiesiolek skracal cykl? I przepraszam za brak polskich znaków ale w tablecie nie zawsze mi się pojawiają.
Nie mam tez pojecia jak skrócić ilość dni w cyklu, bo z testów wynika ze byl pozytyw w 12 dc a system olal to i nie wyznaczyl mi owulacji.
Ja mialam kilka lat temu kryzys typu: brak seksu, brak zainteresowania i wieczne awantury o to ze on nie chce itd itd.. przyznam ze mialam ochotę na zmianę partnera. Czułam że go zmuszam za kazdym razem do współżycia. Przyplacilam to ciężką depresją, bo bardzo chciałam mieć dziecko.Ciężarne powodowały u mnie histerię. I czułam sie bezradna.
Postawiłam mężowi ultimatum. Albo chce miec dziecko ze mną, albo ja będę mieć je z dawcą. A on przyznał ze czuje sie nieatrakcyjny i wykorzystywany tylko do robienia dziecka i ze chce, ale nie w ten sposob. Przestalam wtedy mówić o ciąży, dniach plodnych, testach. Dopiero po chorobie odważyłam się na szczerą i konkretną rozmowę i dopiero od paru mcy mogę z nim o tym otwarcie porozmawiać. Pokazalam mu tez cykl, wszystko co robię i to, że konczy mi sie czas bo mam już 33 lata. I się wciągnął w to wszystko nq nowo.
Ciri,moze on ma mniejsze potrzeby,moze chce ale mowienie o tym stwarza mu presję i nacisk tak duży, ze mu sie odechciewa. Nie wiem co ci poradzić szczerze, bo ja nie zdzialalam nic, nawet szantażem. I wiem jakie to frustrujace jest. Zaproponuj mu moze, ze nie bedziesz go do niczego zmuszac, ale niech kocha sie z toba tylko przez 3 dni w okolicy owulacji, jesli pragnie dziecka tak mocno jak ty a potem dasz mu spokój,jesli jego potrzeby sa małe. Ewentualnie inseminacja wchodzi w gre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 23:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Jak bylo do przewidzenia dostalam okres. PPotwierdzilo mi sie ze mam faze lutealna 15 dni. Zaczynam cyKl bez testów temperatur i tego wszystkiego za to z badaniami tarczycy
.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
coś dzisiaj mamy wszystkie dołek - choć pewnie ja nie mam do niego powodow - bo okresu nadal brak, ale test też negatywny. Idę dzisiaj na betę, strasznie się boję i mam mieszane uczucia, bo jak to tak: okresu nie ma, ale testy negatywne. Nie wiem, co się dzieje /
-
nick nieaktualnyAnna, lepsza beta niż zadreczanie sie przez kolejne dni. Miałaś bardzo późno skok. Trzymam kciuki.
A ja sie bardzo źle czułam w nocy. Miałam duże mdłości i bardzo bolała mnie głowa. Przestraszylam się inie spałam do 2 w nocy.poza tym po opalaniu ma całym ciele mam czarne pieprzyki w dużej ilości. Wysypalo mnie i kurcze nie wiem czy to nie alergia na słońce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:27
-
Magdziulla wrote:Dokładnie mam tak samo, ciężko ze mną będzie jeśli w czerwcu się nie uda.
Klaudia mam nadzieję, że będzie ok x tarczycą. Kto wie może jak przestaniesz mierzyć i się spinać to się właśnie uda!
No nie wiem. Nawet jesli by sie udalo to mam na tyle duze te tsh ze mogłoby sie skończyć zle.. kobieta w ciazy moze miec max 2,5 ja mam w sumie 4