Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:A właśnie na ilu Fasolach chcecie poprzestać? Wersje optymistyczne:)
Ja chcę najpierw 2 jedno po drugim, a jak warunki będą ok to po dłuższym czasie 3go fasola tak sobie wymyśliłam:)
Ja tak samo Jedno po drugim bym chciała... i po jakimś czasie trzecie
Ale najpierw to chcę to PIERWSZE:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Fajnie, że chcecie mieć więcej dzieci - my też zawsze mówiliśmy o 4. No, ale jak Wy, najpierw niech pojawi się to jedno.
U mnie spadeczek, zawsze w pierwszy dzień cyklu miałam już niską temperaturę, a teraz wyjątkowo schodzi stopniowo.
A w ogóle tak sobie myślę - to był pierwszy cykl, w którym łykałam metforminę. Czy któraś z Was wie, czy mogła ona zadziałać na wydłuzęnie fazy lutealnej? Jeśli tak, to byłoby super, bo 11 dni, to na granicy normy, a 13 byłoby już świetne, gdyby tak zostało.
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Dobry!!!
Malo spektakularne mam te temperatury na wykresie. Powinno isc w gore a tam rowno:/
Chce miec minimum dwojke a max trojeczke dzieciakow:)
Bardzo dobry wykres, przynajmniej Ci po spadku wzrosła, moja stoi w miejscu plus żadnych objawów, nawet najmniejszych. Tobie daje 90% iż jesteś w ciąży:) -
nick nieaktualnyMorelko pamietaj ze najwazniejsza jest roznica temperatur a nie ich wysokosc. Tekst ze w ciazy powinna byc powyzej 37 jest dla osob ktore stala temperature z pierwszej fazy maja kolo 36,4-5 a to zwykle tez te ktore mierza temperature kolo 7m ja nigdy takich wysokich nie mialam w pierwszej fazie. A ty masz ponizej 36 wiec tym bardziej ale wykres jest ladniutki
-
mkl wrote:ja miałam 2,35 chyba i byłam u trzech ginekologów i jednego endo i wszyscy mówili że mam w normie.
Normy laboratoryjne są do 4,2 ale to o kant d... roztrzaskać.
Normy uznawane przez lekarzy dla przeciętnego człowieka to 2,5.
Natomiast norma dla staraczek to taka jak pisałam. I z tego co widzę na wątkach o TSH to nie tylko mój lekarz tak twierdzi;) -
nick nieaktualny