Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Mi sie wydaje ze postanowil poprawe:-) przekonalas go swoim monologiem:-) silna i pewna kobieto:-D i zobaczysz bedzie dzialal
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo do tych 3-4 dni mierz a potem sobie daruj ja tez mialam taki plan.
I chyba tak właśnie zrobię przynajmniej nie będę się stresować ewentualnymi spadkami temperatur, itd.
Mam nadzieję, że Twój mężczyzna jednak zrozumiał co do niego mówiłaś ostatnimi czasy i zacznie działać jak należy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki progesteronu( zrobiony dokładnie w 7 dniu po owulacji, która zbadał mi lekarz). Mój wynik to 45,70 (norma 5,3-86,0) Bardzo się ciesze, że z tym hormonem nie mam problemu. I nie ukrywam, że mam małą nadzieję na ciąże, bo jest go dużo...choć ani wykres na to nie wskazuje ani moj brak jakichkolwiek najmniejszych objawów.
Jak myślicie czy ten poziom może wskazywać na ciąże?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie!!
Potrzebuje pomocy. Od wczoraj robię testy owu, wychodzą blade, to moj 14dc. Dzis zauwazyłam biały, kremowy śluz... jak myslicie czy owulacja już była? czy jeszcze jestem przed? nie mierze temperatury, nie wiem jak to interpretowac... przezroczysty, ciagnący śluz miałam jakos w 8 dc ale wtedy nie robilam testow... o co chodzi??