X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i teraz tak. Moglas miec a nie musialas. Ja w poprzednim cyklu sluz plodny mialam w okolicach 13dc a owulacje w 23dc gdzie w ogole sluzu nie bylo. Bez tempki nie da sie nic powiedziec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, no wlasnie... Nie mam odpowiedniego termometru, jestem ogolnie troche niepoukładana, wiec pewnie zapominałabym mierzyc... a trudno, co będzie to będzie. Zrobie test jeszcze jutro i w czwartek, akurat zostały mi tylko 2. Pewnie i tak guzik w tym cyklu, czekają mnie badania :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraj sie i tyle ;) zwykle cykle jakiej dlugosci masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29-30, regularne... ale to chyba nie ma reguły, już tyle czasu sie staramy... eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli owulacja powinna wystapic u ciebie miedzy 13-20dc. Liczac fl od 11-15dni.

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mogłybyście zerknąc na mój wykres ? martwią mnie te plamienia miała któraś z was podobnie ?? pewnie ciąży z tego nie będzie ale nie wiem czego się spodziewać problem z progesteronem (za niski) ? z prolaktyną (za wysoka) :( brzuch mnie strasznie boli tak jak na okres :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam ostatnio od 10dpo do okresu takie plamienie ale powinnas skonsultowac z lekarzem wszystko jedno czy jestes w ciazy czy nie. Najwyzej w kolejnym cyklu zrob badanka.

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie lece do polski 23 czerwca i od razu zamierzam isc na badania w poprzednim cyklu tez mialam plamienia ale 4 dni przed okresem a teraz juz jest 5 dzien a do okresu jeszcze kilka zostalo :( martwi mnie to ze np fasolka nie moze sie utrzymac przez brak progesteronu oby bylo wszystko oki :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak moze byc ale doataniesz wtedy tabletki i bedzie spoksik. To za dlugie krwawienie. Lepiej zeby to wyszlo ze to progesteron bo latwo to leczyc niz cos innego. ;)

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby to nic powaznego i do szybkiego wyleczenia :) jutro zrobie test dla pewnosci i będę czekać na koniec tego cyklu :P

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob tescior bo jak ciaza to od razu trzeba do lekarza

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie bardzo bym chciala zeby to byla ciąża ale w anglii nie uważają ciąży młodszej niż 10 tygodni i nie podtrzymują tu :( ale może gdybym poszła do polskiego lekarza prywatnie to może by mni sie udało wyprosić leki ...

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh. Pytanie jak na to prawo. Ale moze dla Ciebie lepiej zeby ten cykl sie skonczyl i zaczal nowy. Na stale do polski jedziesz?

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie tylko na tydzien i musimy przerwać starania bo mój mąż zostaje w polsce a ja muszę wrócić :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo. No to nie zle. Ale moze to bedzie czas zeby sie robrze przebadac. Jak to mowia nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo a to plamienie i to tak wczesnie jest mega niepokojace.

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie jestem w czarnej dupie trochę ale nadzieja umiera ostatnia... robiłam test w 10dpo i był negatyw jutro będzie 13 dpo to już powinno coś wyjść jeśli jest fasolka a jeśli nie to niestety trzeba będzie czekać na @ może akurat będąc w polsce trafię na owu i znowu będzie nowa nadzieja...

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że moja mama też miała ze mną problemy w ciąży i cała ciąże musiała leżeć więc może coś być na rzeczy :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze. To tym bardziej przebadanie jest wskazane bo jesli bedziesz w angli a tam ciazy nie podtrzymuja to lepiej zebys byla zdrowa i nie musiala sie niczym martwic bo tam pomocy nie otrzymasz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 17:17

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę musiała nakupić leków na zapas :D i jakoś może dam rade ale najlepiej gdyby już fasolka tam była i jutro pójdę do lekarza i wszystko będzie ok :)
    ps. wiem że to głupie ale muszę zachować resztki wiary bo inaczej zwariuje :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo domyslam sie. A jak jest z przewozeniem lekow do Angli?

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ