Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, no wlasnie... Nie mam odpowiedniego termometru, jestem ogolnie troche niepoukładana, wiec pewnie zapominałabym mierzyc... a trudno, co będzie to będzie. Zrobie test jeszcze jutro i w czwartek, akurat zostały mi tylko 2. Pewnie i tak guzik w tym cyklu, czekają mnie badania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny mogłybyście zerknąc na mój wykres ? martwią mnie te plamienia miała któraś z was podobnie ?? pewnie ciąży z tego nie będzie ale nie wiem czego się spodziewać problem z progesteronem (za niski) ? z prolaktyną (za wysoka) brzuch mnie strasznie boli tak jak na okres
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie lece do polski 23 czerwca i od razu zamierzam isc na badania w poprzednim cyklu tez mialam plamienia ale 4 dni przed okresem a teraz juz jest 5 dzien a do okresu jeszcze kilka zostalo martwi mnie to ze np fasolka nie moze sie utrzymac przez brak progesteronu oby bylo wszystko oki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no właśnie jestem w czarnej dupie trochę ale nadzieja umiera ostatnia... robiłam test w 10dpo i był negatyw jutro będzie 13 dpo to już powinno coś wyjść jeśli jest fasolka a jeśli nie to niestety trzeba będzie czekać na @ może akurat będąc w polsce trafię na owu i znowu będzie nowa nadzieja...
-
nick nieaktualnyMoze. To tym bardziej przebadanie jest wskazane bo jesli bedziesz w angli a tam ciazy nie podtrzymuja to lepiej zebys byla zdrowa i nie musiala sie niczym martwic bo tam pomocy nie otrzymasz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 17:17
-
nick nieaktualny