X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj biorę wiesołka z oeparolu czy jakoś tak. Dziewczyny myślicie, że infekcja grzybiczna może w znaczący sposób wpłynąć na nieudane starania?
    Morel mi od Ciebie pachnie fasolą!:)
    Fionka to już jesteśmy 3. Mi dziś @ dobiegła końca, ale testować będę pewnie razem z Wami, bo mam długie cykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulka, w zeszlym cyklu też tak pachnialo i lipa byla. Luteina wywoluje objawy. A pogoda tak szaleje, ze ledwo stoje na nogach. Od wczoraj sennosc mam ogromna, gdzie bym polozyla glowe- tam bym spala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionku, siemie to golnie samo dobro. Poczytaj sobie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka niestety dziewczyny strasznie sie na lutka skarzyly... Niestety takie dplegliwosci po nim moga byc...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fionku, siemie to golnie samo dobro. Poczytaj sobie:)

Obym tylko byla w stanie go przelknac :D Podobno glut wychodzi i te ziarenka trzeba zjadac.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdybys zobie zmielila, zjadla na sucho <smakuje jak orzechy> i pozniej zapila to woda? Moja babcia tak robi.
    Cirus, wiem. Dlatego nie jestem podekscytowana tymi bólami.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jadałam na początku siemie lniane na początku i to sporo. Dziecka nie ma, ale za to pazanokcie mam genialne, takich długich to ja kilka lat nie miałam ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do wina dołączyły cukierki malaga i raffaello

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a siemienie lniane nie jest złe. Mój synek mi wyjada ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam odruch wymiotny gdy musze wypic siemie. A czasami pije bo mam slaby zoladek, a siemie łagodzi rozne dolegliwości:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko siemię tak na "sucho" powinno się jeść zmielone. W całości podobno może zapychać jelita.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, zmielone. Ale wazne jest, by samemu mielic. Mozna kupic gotowe ale podobno ono nie ma juz tych dobrych wlasciwosci bo jest jakos przesuszane

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, zmielone. Ale wazne jest, by samemu mielic. Mozna kupic gotowe ale podobno ono nie ma juz tych dobrych wlasciwosci bo jest jakos przesuszane

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A gdybys zobie zmielila, zjadla na sucho <smakuje jak orzechy> i pozniej zapila to woda? Moja babcia tak robi.
    Cirus, wiem. Dlatego nie jestem podekscytowana tymi bólami.
    Podobno siemie musi byc przegotowane wtedy tylko dziala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to glut! :) na zdrowie i niech sluz plynie:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miota mną ostatnio, aż boję się pomyśleć jak zdołowana będę jak w lipcu wyjdzie dupka.
    Sorki musiałam się wyżalić i już przestaje.
    CCiri fajnie, że udało Ci się z chlopem, potwierdza sie, że z Nimi to tak trzeba prostym komunikatem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to zalezy czy bedzie chcial dalej. Ja mu powiedzialam ze ten tydzien musi byc intensywny wiec zobaczymy czy jlna jednym seksie sie skonczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie, ale początek dobry, widać, że mu jednak zależy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, dobrze zaczal:) wazne, by skutecznie skonczyl B] <chrum, kwik>

Magdziula, nie smutamy. Lipiec bedzie zielony:)
    Ja cos czuje, ze czerwiec u mnie bedzie negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siklam na test owulacyjny dzis. Juz moj ostatni albo przedostatni jaki mam w domu i dalej brak drugiej kreski nawet cienia nie bylo... Co chyba wskazuje na to ze na razie owulacji nie bedzie...

‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ