X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale spadek masz bardzo przedowulacyjny... O ktorej robilas test? Mi pozytywy wychodzily w poludnie, po 17 byly bledsze krechy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w ostatnim cyklu o 18 wyszla prawue taka sama krecha a o 22 pozytywny czyli mocniejsza krecha. Teraz robilam o 19 i nic. Nawet cienia drugiej krechy. A na spadek nie patrz bo temperatura wczorajsza byla zabyrzona alkoholem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzeba czekac;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz ale ma jeszcze czas. Ostatnio byla w 23dc a wczesniej chyba 24

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chociaz cien chyba powinien juz wyjsc co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Ostatnio zrobilam test z glupia franc bo myslalam ze malpa idzie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, mam dopiero 7 dc:( a juz bym chciala wiedziec:(.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba 7dpo ;p noo coz ja to sie na okres bede szykowac. Musze kupic podpaski ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooo...ale nadprodukcja postów tutaj :)

Mam dobre wieści: PRZYJĘLI MNIEEEEEEE :D i zaczynam od poniedziałku! :D :D Praca biurowa, po 7h, z umową o pracę i dodatkowym urlopem i po 3 mcach home office.

Dodatkowo w 12dc miałam fake, bo test owu był niby pozytywny ale coś mi mówiło, że to za wcześnie. Dziś bardzo bolały mnie jajniki i zrobiłam ponownie. Kreska testowa mocniejsza od kontrolnej..a więc to DZIŚ. Mój chłop dziś zmęczony i nie bardzo mu się chce, to nie będę go zmuszać. Seksik był wczoraj i może będzie jutro. Jutro mamy też wizytę w Klinice Invicta - ciekawe co powiedzą na wyniki nasienia. Mają mi robić USG, więc dowiem się co tam piszczy w środku. I postanowiłam sobie, że w tym miesiącu nie testuję - chyba, że mi się spóźni. Powiedzcie, że mnie utrzymacie w tym postanowieniu please ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa, na mnie nie licz. Swinia jestem ale ja jestem uzalezniona od testowania, szukania bladziochow, cieni itp, zayem ja to predzej befe Cie wysylac do wuceta, cobys siknela:]

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Podobno siemie musi byc przegotowane wtedy tylko dziala.
    czytałam, że teperatura zabija to co dobre w siemieniu. Dlatego zalewam ciepłą nie gorącą wodą

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Chyba 7dpo ;p noo coz ja to sie na okres bede szykowac. Musze kupic podpaski ;p

Ta, 7dpo, i tak bolesnie daleko do " rozwiazania".
    Kobito, owulacji jeszcze nie mialas, a juz o @ gadasz. Predzej pampersy kupisz;) czerwiec jest Twoj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem taka sama. Od momentu owulacji to już skreślam dni w kalendarzu, co by zateścić :P
    Mój mąż mnie wczoraj zabrał do kina i galerii handlowej i do mnie wyskakuje z tekstem: idziemy do Super Pharmu. Się pytam: po co..? a on, że zakupy zrobić. No zgłupiał..w sf kupujemy zawsze testy ciążowe i jak tylko bym wlazła, to zaraz testy poszłyby w ruch..Chyba naprawdę się wciągnął, co u niego jest niesamowite wręcz po tylu latach niechcenia. I teraz mi podglądał wykres :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha zobaczymy. Nie no trzeba podpaski kupic bo jak mnie zaleje to bede wate wtykac ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet testów nie kupuję. Ostatnio robiłam, dwie piekne krechy, równe, w 14 dniu, okres w 43 dniu..., wolę mierzyć temperaturę

dzisiaj mam rozpustę do wina i pizzy otworzyłam chipsy. jutro dieta wróci ;). dzisiaj mi wolno

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa po pierwsze gratulacje z powodu pracy, po drugie z pozytywnych nadziei na ten cykl humor dobry to i większe szanse. To moja teoria;)
    Ja ostatnim cyklu prawie dotrwałam z testowaniem, więc spróbuję Cię wspomóc, choć ostatnio mam ciężkie jazdy psychiczne, więc nie obiecuję:)
    Ciri @ tak szybko?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze mam taki zapas, ze moglsbym se materac wypchac. W kazdej torebce jest zapas, w szafce kilka paczek. Moj ma jakis dziwny nawyk i przy zakupach zawsze pyra czy mam i czy moze wziac na zas;) gupol.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko tak sie przygotowuje na nia ;p ja to do @ pewnie ze 3 tygodnie jeszcze mam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy ostatnim zaklinałam rzeczywistość- wykończyłam wszystkie podpachy i mówię - nie kupuję nie będą potrzebne, ale były niestety. Chociaż dalej widać optymizm, bo stałam w tym sklepie i się wahałam - duża paka w promocji czy mała na raz. I wiecie co wzięłam małą;);)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ja zawsze mam taki zapas, ze moglsbym se materac wypchac. W kazdej torebce jest zapas, w szafce kilka paczek. Moj ma jakis dziwny nawyk i przy zakupach zawsze pyra czy mam i czy moze wziac na zas;) gupol.
    Morelka twoj maz to lubi Ci dogadzac i testy na zas i podpaski na zas ;p
    Magdziulla ja to kupuje zawsze duza ;p nawet jak sie nie przyda mam komu oddac ;p

‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ