Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

fajny zapasMorella wrote:Tak, lubi. Niczego nie odmawia, zazwyczaj sam proponuje bym kupila sobie jakis kosmetyk czy cus:)
 Jesli jakims cudem udaloby sie w tym cyklu to bede miec do oddania jakies 35 testow owulacyjnych;)  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyZ testami to ja kiedyś miałam ostre jazdy. Jak miałam depresję po 1 poronieniu, to potem się władowałam w paranoję testowania i skończyłam u psychiatry. Testowałam po kilka razy dziennie - w terminie, czy nie to wydawałam ogromne pieniądze na to. I po terapii to się skończyło, więc muszę się pilnować. Grzecznie testuję tylko po owulacji 

Ale przypuszczam, że po inseminacji to nie będzie takie proste 

Magdziulla, dzięki  
- 
                        nick nieaktualny
- 

ja tak mam, jak nie kupię to luz, jak kupię to dostaję małpiego rozumuNiunqa wrote:Z testami to ja kiedyś miałam ostre jazdy. Jak miałam depresję po 1 poronieniu, to potem się władowałam w paranoję testowania i skończyłam u psychiatry. Testowałam po kilka razy dziennie - w terminie, czy nie to wydawałam ogromne pieniądze na to. I po terapii to się skończyło, więc muszę się pilnować. Grzecznie testuję tylko po owulacji 

Ale przypuszczam, że po inseminacji to nie będzie takie proste 

Magdziulla, dzięki   
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Morella, wczoraj wstałam o 7, potem wyjadz do Pragi, powrót, położyłam się o 8:30 wstałam o 15, wytrąbiłam 3/4 wina i nawet spać mi się nie chce ;p
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny

zaczynam się martwić, bo tylko taki "wodnisty" jest
 zaczynam się martwić, bo tylko taki "wodnisty" jest