Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Tak, lubi. Niczego nie odmawia, zazwyczaj sam proponuje bym kupila sobie jakis kosmetyk czy cus:)
Jesli jakims cudem udaloby sie w tym cyklu to bede miec do oddania jakies 35 testow owulacyjnych;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ testami to ja kiedyś miałam ostre jazdy. Jak miałam depresję po 1 poronieniu, to potem się władowałam w paranoję testowania i skończyłam u psychiatry. Testowałam po kilka razy dziennie - w terminie, czy nie to wydawałam ogromne pieniądze na to. I po terapii to się skończyło, więc muszę się pilnować. Grzecznie testuję tylko po owulacji
Ale przypuszczam, że po inseminacji to nie będzie takie proste
Magdziulla, dzięki -
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Z testami to ja kiedyś miałam ostre jazdy. Jak miałam depresję po 1 poronieniu, to potem się władowałam w paranoję testowania i skończyłam u psychiatry. Testowałam po kilka razy dziennie - w terminie, czy nie to wydawałam ogromne pieniądze na to. I po terapii to się skończyło, więc muszę się pilnować. Grzecznie testuję tylko po owulacji
Ale przypuszczam, że po inseminacji to nie będzie takie proste
Magdziulla, dzięki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella, wczoraj wstałam o 7, potem wyjadz do Pragi, powrót, położyłam się o 8:30 wstałam o 15, wytrąbiłam 3/4 wina i nawet spać mi się nie chce ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny