X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak wole przed snem, albo pod wieczor. Rano jestem ziejaca jadem smoczyca, ktora akurat o intymnym pozyciu mysli najmniej. No, chyba ze sa piekne okolicznosci przyrody, Bieszczady, kawusia sie parzy w tym samym czasie co my... . no ale takue bajery to tylko na urlopie takze...raz do roku moze mnie capnac rano;)

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to lubie rano bo przed praca od razu lepiej sie pracuje ;p

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana się wchodzi na wysokie obroty :)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra,Milusie moje. Morel traci przytomność. Zamwlduje sie jutro z rana, oby tempka byla wysoko. Buziaki:* kolorowych itepe:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz o czym mowa ;)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i owszem ;)

OK, ja uciekam... do juterka ! ! ! :)

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmin mnie wciagnal ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiedzmin mnie wciagnal ;p
    Gra?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień! Jak tam? Kto testuje?
    Moja temp. Jest mega nudna:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w dol. W tamtym miesiacu przy takiej byla owulacja.

• mkl Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma szans, temp. minimalnie w górze, czekam na sobotnia @:(

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec jak ktoras pije lub chce zaczac pic te ziolka baby&mama sa w carfie za 25zl ;)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam ziółka :D, o tych akurat mało co wiem, ale te co ja piłam o.Sroki na I i II fazę, to wyraźnie widziałam poprawę, no i wykresik się taki ładny zrobił :)

alicjaaa, ty chyba pisałaś, że jesteś na bezglutenowej rok, spoko ja 3 lata :D. Potwierdzam, dieta ma wpływ na gospodarkę hormonalną, więc przy problemach tarczycowych warto się zagłębić. Ja stosowałam się także wskazań dietetycznych na II fazę, aby zwiększyć progesteron :).

Morella, może ta temp to przez luteinę, miałam podobnie w tamtym cyklu, równia (tylko jeden mega skok był w II fazie), a może ktoś się tam mości, ale tutaj odpowie tylko cierpliwość i test, tak czy inaczej trzymam kciuki :)

Pozdrawiam Was dziewczyny :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa sluchajcie nie wiem co zrobic. Jeszcze dzis bede z moim o tym gadac. Ale zaczynajac od poczatku.
    Moj G od jakiegos czasu mi mowil ze jego malym marzeniem jest otworzyc wlasne schronisko w gorach noo i co dzis mi wyslal ze do schroniskach w gorach sowich jest potrzebny opiekun albo para. Przeprowadzka od 1 wrzesnia. I z jednej strony bardzo bym chciala z drugiej mega sie boje. Niby wyslanie CV do niczeg nie zobowiazuje ale z drugiej strony jak nam sie uda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jeśli odpowiadałaby Ci taka praca/życie to pewnie, że wysyłaj. Myślę, że rzadko takie okazje sie zdarzają.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie bój się :) jeśli CI odpowiada takie życie, to tak jak Magdziulla napisała - wysyłaj!

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

P.S. ten mój wykres to popiepszony jakiś :/ czy tu w ogóle owu będzie wyznaczona??
    A może sama zaznaczę owulkę na wykresie jak dziś będzie pozytywny test, cio...???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:11

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie zaznaczaj poczekaj. Bo to wiadomo jak to bedzie? Moze w ogole owulki nie bedzie...

Wiecie z jednej strony chcialabym ale sie boje. Nie zaznalam takiego zycia. Jestwm urodzona warszawianka ale mam korzenie gorskie (polowa rodziny z Zakopanego druga z Przemysla) wiem na pewno ze na typowa wies gdzie wszyscy cie znaja i nikogo nowego nie ma bym sie nie nadawala ale tam bedzie przeplyw ludzi... Moze poza sezonem nie duzy ale zawsze. Taki zbieg okolicznosvi ze do wrzesnia mamy umowe na mieszkanie.

• gryzelka Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri z przemysla? jaki świat mały...

co sądzicie o moim wykresie?

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinke mam z przemysla ale sama jestem z wawy tu sie urodzilam i tu mieszkam ;D

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ