Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jednak wole przed snem, albo pod wieczor. Rano jestem ziejaca jadem smoczyca, ktora akurat o intymnym pozyciu mysli najmniej. No, chyba ze sa piekne okolicznosci przyrody, Bieszczady, kawusia sie parzy w tym samym czasie co my... . no ale takue bajery to tylko na urlopie takze...raz do roku moze mnie capnac rano;)
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam ziółka , o tych akurat mało co wiem, ale te co ja piłam o.Sroki na I i II fazę, to wyraźnie widziałam poprawę, no i wykresik się taki ładny zrobił
alicjaaa, ty chyba pisałaś, że jesteś na bezglutenowej rok, spoko ja 3 lata . Potwierdzam, dieta ma wpływ na gospodarkę hormonalną, więc przy problemach tarczycowych warto się zagłębić. Ja stosowałam się także wskazań dietetycznych na II fazę, aby zwiększyć progesteron .
Morella, może ta temp to przez luteinę, miałam podobnie w tamtym cyklu, równia (tylko jeden mega skok był w II fazie), a może ktoś się tam mości, ale tutaj odpowie tylko cierpliwość i test, tak czy inaczej trzymam kciuki
Pozdrawiam Was dziewczyny -
nick nieaktualnyAaaa sluchajcie nie wiem co zrobic. Jeszcze dzis bede z moim o tym gadac. Ale zaczynajac od poczatku.
Moj G od jakiegos czasu mi mowil ze jego malym marzeniem jest otworzyc wlasne schronisko w gorach noo i co dzis mi wyslal ze do schroniskach w gorach sowich jest potrzebny opiekun albo para. Przeprowadzka od 1 wrzesnia. I z jednej strony bardzo bym chciala z drugiej mega sie boje. Niby wyslanie CV do niczeg nie zobowiazuje ale z drugiej strony jak nam sie uda? -
nick nieaktualny
-
Ciri nie bój się jeśli CI odpowiada takie życie, to tak jak Magdziulla napisała - wysyłaj!
P.S. ten mój wykres to popiepszony jakiś czy tu w ogóle owu będzie wyznaczona??
A może sama zaznaczę owulkę na wykresie jak dziś będzie pozytywny test, cio...???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:11
-
nick nieaktualnyRaczej nie zaznaczaj poczekaj. Bo to wiadomo jak to bedzie? Moze w ogole owulki nie bedzie...
Wiecie z jednej strony chcialabym ale sie boje. Nie zaznalam takiego zycia. Jestwm urodzona warszawianka ale mam korzenie gorskie (polowa rodziny z Zakopanego druga z Przemysla) wiem na pewno ze na typowa wies gdzie wszyscy cie znaja i nikogo nowego nie ma bym sie nie nadawala ale tam bedzie przeplyw ludzi... Moze poza sezonem nie duzy ale zawsze. Taki zbieg okolicznosvi ze do wrzesnia mamy umowe na mieszkanie. -
nick nieaktualny