X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Ja dziś dla pewności czy może beta mi spada zrobiłem test i wyszły dwie takie piękne, tłuste krechy ze AZ mi ich szkoda ;(
    Byłam w laboratorium na tym badaniu nowotworowym Ca 125. Teraz na wynik czekam, jutro wizyta u Gina ale strasznie późno bo o 20.30.
    Teraz się denerwuje żeby to tylko jakieś raczysko nie bylo.
    Miała być ciąża a tu takie rzeczy. Ciągle tak sobie myślę ze może lekarz nie widział, ze może jutro pójdę na USG i oprócz torbieli lekarz zobaczy jakiś pęcherzyk. Tak bym chciała...

2fd53eed.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mama91 ja sie domyslam ze bys chciala. Ale ciaza i torbiel to raczej nie ida w parze ladnie ;/ wiem to z rodziny... Wiec moze lepiej zeby tego nie bylo...

• Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri bierz tą pracę w we wrześniu wszystkie zaciążone do zaciążonej przyjadą w góry na odpoczynek :)

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!! Moglaby ktoras zerknac na moj wykres?? Kompletnie nic z niego nie rozumiem.. zrezygnowalismy z tego cyklu ale wedlug OF ovu jeszcze nie bylo moze sa jakies nadzieje i ruszymy do staran??????

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem w 21 dc mogli byc ale to sie okaze za jakies 2-3 dni.

Noo zastanawiam sie nad ta robota dzis bede wiecozrem gadac z G czy wyslymamy CV czy nie.

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłać CV nic Ci nie zaszkodzi :) Zawesze jak Ci się nie będzie podobać możecie wrócić. Ja ze swoim K. tak co 2 lata zmieniamy miejsce zamieszkania i jeździmy po Pl.

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff dziewczyny ja zdycham. Wczoraj mnie z pracy zabrali bo omdlalam kilka razy, i wymiotowalam. Masakra jakas... Dzis dalej39 goraczki:-( cos mi stanelo masakra...

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Hej dziewczyny!! Moglaby ktoras zerknac na moj wykres?? Kompletnie nic z niego nie rozumiem.. zrezygnowalismy z tego cyklu ale wedlug OF ovu jeszcze nie bylo moze sa jakies nadzieje i ruszymy do staran??????

Z ogromną chęcią bym Ci pomogła zinterpretować wykres ale sama swojego nie rozumiem :(

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p babo moze fasol sie zagniezdzil?

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie?

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam o Ance ale to za wczesnie. Ale pomyslam ze moze ma bardzo duzy rzut progesteronu i dlatego. Slyszalam o takich sprawach w okolicy owulacji.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy w koncu tej owulacji nie bylo wczesniej... Ale masakra tak zdycham.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwazam ze mogla byc wczoraj. Serio sluz mniej plodny ale madal plodny i ten spadek i skok moglby o tym swiadczyc. Twoje objaey tez. Choc jesli masz dzis temperature to moze powinnas dzisiejsza temperature jako zaburzona zaznaczyc.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem juz sama... Jakis dziwny ten cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli masz dzis temperature to bym zaznaczyla jako zaburzona. I poczekala co bedzie dalej. Moze owulacji jeszcze nie bylo.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobie... Zobaczymy co bedzie dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczorajszy spadek tez mogl byc na oslabienie organizmu... Dlatego pod linia. Moze jakis wirus czy cos. Wez zaznacz dzisiejsza i wczorajsza jako do olania i zobaczymy co program zrobi..

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się martwię... tym, że śluzu rozciągliwego nie ma :(
    I że jak się kochaliśmy wczoraj i dziś z mężem, to widziałam, że mam biały kremowy śluz w trakcie, a tak normalnie jest wodnisty.
    Co jest grane...?? :/
    Dziś 15dc
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:54

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze bedziesz miala pozniejsza owulacje. Nie przewidzisz.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz zmienilam...:)

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ