Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie okres przyszedł dokładnie jak owu wyznaczyło. w sumie jest tego plus - wiem że objawy śluzu i temperatury się pokrywały, a okres przyszedł po 14 dniach od wyznaczenia owu. czyli tak jak powinno być.
W tym cyklu plan to siemienie lnianie od jutra. seks co drugi dzień, od 10 dnia codziennie do 3 dnia po skoku. i jak znowu będzie okres to już badania
a dzisiaj WINO -
nick nieaktualnyMatko to zazdroszczę ja zaplanowałam wszystko w jakim szpitalu urodzę, jak powiem rodzinie, nawet już kupiłam 2 kiecki ciążowe i zaplanowałam wiele innych rzeczy, do których nawet tu wstyd się przyznać. To po części wynika z mojego charakteru, ale przede wszystkim z tego, że już od 2 lat bardzo intensywnie dziecka pragniemy. I trochę mi palma odbija.
czyli tylko ja jestem,.aż tak pieprznięta;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Baronowa to działamy razem w tym msc i w lipcu cieszymy się
to winko to codziennie? -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:nie tylko dzisiaj. i ewentualnie jutro jak coś zostanie . ale wątpię
I ja z Wami dzialam dziewczyny Wlasnie w koncu @ sie rozkrecila. Maz wiezie do domu siemie lniane i od jutro zabieram sie za jego picie. Jeszczze tylko winko kupic, bo leki wszystkie juz mam.[/url] -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Fionus, uda sie:*
Mnie cycki bola okropnie, zastanawiam sie, czy powinnam brac te luteine:/
Juz tyle czekam, ale ciagle nie trace nadziei Ten sluz, a wlasciwie siemie na niego teraz jest moja nadzieja, bo wszystko inne dziala jak potrzeba, wiec nie wiadomo dlaczego sie nie udaje...
Lutke lepiej bierz. Dzieciatko moze jej potrzebowac[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Masz racje. Bede brac do 30 dc, jesli test bedzie negatywny, pojde na bete i potem odstawie luteine.
Mi bardzo pomógł wiesiolek ale siemie generalnie jest zdrowsze:) dobrze robi na zoladek, jelitka, wlosy i cere:)
Lepiej dmuchac na zimne... Ja w tym cyklu tez bede dupka brala dluzej niz zalecane przez ginke. No i zobaczymy kiedy tym razem owulka bedzie.
Wlasnie policzylam, ze testowanie wypadnie pomiedzy urodzinami Meza, a Tescia
No ja tego wiesiolka tutaj nie dostane, wiec licze na siemie A jesli jeszcze pomaga na wlosy i cere to juz go w ogole uwielbiam[/url]