X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma problemu z przewożeniem tylko muszą być zapakowane i mieć ulotki :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i gicior ;) pewnie lutka bedziesz miala przepisanego albo cos wiec bedzie spoczko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sztuką jest też całą tą ciążę zaplanować logistycznie. I przeważnie pod górę!
    Już nie raz słyszałam jak to w Anglii jest z opieką medyczną, pod tym względem nie mamy co narzekać!
    Ja jutro idę do gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja nie planuje ligistycznie zrobilam tylko dwie rzeczy. Zalatwilam sobie zus i odstawilam tabsy ;p

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaplanowałam tylko tyle że chcę w niej być reszta w rękach Boga i ja nie wiele mogę zaplanować kiedy jest mi pisane wtedy będzie :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie okres przyszedł dokładnie jak owu wyznaczyło. w sumie jest tego plus - wiem że objawy śluzu i temperatury się pokrywały, a okres przyszedł po 14 dniach od wyznaczenia owu. czyli tak jak powinno być.
    W tym cyklu plan to siemienie lnianie od jutra. seks co drugi dzień, od 10 dnia codziennie do 3 dnia po skoku. i jak znowu będzie okres to już badania

a dzisiaj WINO :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko to zazdroszczę ja zaplanowałam wszystko w jakim szpitalu urodzę, jak powiem rodzinie, nawet już kupiłam 2 kiecki ciążowe i zaplanowałam wiele innych rzeczy, do których nawet tu wstyd się przyznać. To po części wynika z mojego charakteru, ale przede wszystkim z tego, że już od 2 lat bardzo intensywnie dziecka pragniemy. I trochę mi palma odbija.;)
    czyli tylko ja jestem,.aż tak pieprznięta;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa to działamy razem w tym msc i w lipcu cieszymy się:)
    to winko to codziennie?

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszyscy wiedza ze chcemy dziecka wiec jak zajde to napisze smsa mamie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja winko codzinnie pilam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Moj juz po badaniu. Chodzi po domu jakby byl supermenem, bohaterem wszechczasow:) jutro wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha a jak my niegamy do gina i nam w dziury zagladaja to nikt nas jak bohaterki nie traktuje ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Baronowa to działamy razem w tym msc i w lipcu cieszymy się:)
    to winko to codziennie?
    nie tylko dzisiaj. i ewentualnie jutro jak coś zostanie :D. ale wątpię

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otoz to. Jesli u meza jednak bedzie ok to ja robie badania i pogadam z ginem o hsg

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    nie tylko dzisiaj. i ewentualnie jutro jak coś zostanie :D. ale wątpię

I ja z Wami dzialam dziewczyny :) Wlasnie w koncu @ sie rozkrecila. Maz wiezie do domu siemie lniane i od jutro zabieram sie za jego picie. Jeszczze tylko winko kupic, bo leki wszystkie juz mam.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionus, uda sie:*
    Mnie cycki bola okropnie, zastanawiam sie, czy powinnam brac te luteine:/

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fionus, uda sie:*
    Mnie cycki bola okropnie, zastanawiam sie, czy powinnam brac te luteine:/

Juz tyle czekam, ale ciagle nie trace nadziei :) Ten sluz, a wlasciwie siemie na niego teraz jest moja nadzieja, bo wszystko inne dziala jak potrzeba, wiec nie wiadomo dlaczego sie nie udaje...

Lutke lepiej bierz. Dzieciatko moze jej potrzebowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje. Bede brac do 30 dc, jesli test bedzie negatywny, pojde na bete i potem odstawie luteine.
    Mi bardzo pomógł wiesiolek ale siemie generalnie jest zdrowsze:) dobrze robi na zoladek, jelitka, wlosy i cere:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam denerwowac sie wynikami meza:(

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Masz racje. Bede brac do 30 dc, jesli test bedzie negatywny, pojde na bete i potem odstawie luteine.
    Mi bardzo pomógł wiesiolek ale siemie generalnie jest zdrowsze:) dobrze robi na zoladek, jelitka, wlosy i cere:)

Lepiej dmuchac na zimne... Ja w tym cyklu tez bede dupka brala dluzej niz zalecane przez ginke. No i zobaczymy kiedy tym razem owulka bedzie.
    Wlasnie policzylam, ze testowanie wypadnie pomiedzy urodzinami Meza, a Tescia :D

No ja tego wiesiolka tutaj nie dostane, wiec licze na siemie :) A jesli jeszcze pomaga na wlosy i cere to juz go w ogole uwielbiam :D

‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ