Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze wczoraj myślałam, że może jednak do Was nie dołączę, a tu dziś rano przyszła @, mega bolesna, mało nie wylądowałam na pogotowiu
-
Witam :)Jestem tutaj nowa i chciała bym opisać swoją sytuacje w nadziei, że może ktoś mi pomoże wyjaśnić Jestem dzień przed spodziewaną miesiączką i wczoraj robiłam test który okazał mi bladą kreskę. Dzisiaj robiłam test strumieniowy i wyszła jasna druga kreska. Byłam na Bcie HCG i wyzła z wynikiem 0,366. Zrobiłam jeszcze kolejny test po Becie i dalej jest pozytywny. Nie wiem już co mam myśleć.
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj 31dc temp. Rano 36.85 rano teraz nie wytrzymalam i zmierzylam 37.3. 11dpo prawdopodobnie bo mam przerywana linie na wykresie nie mialam w tym cyklu plodnego śluzu. Nie wiem co o tym myśleć. Nienajlepiej się czuje jest mi ciagle zimno nie mam energii moje rece sa jak sople lodu. Jeszcze wczoraj wyskoczyla mi opryszczka na twarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 16:19
-
JagnaaJankowskaa wrote:To i ja dołączę do Was! W niedziele termin @, ale facet ma Oligoasthenozoospermie wiec październik moze okaze sie dla nas miesiacem cudów
I jak tam sprawy się mają? @ przyszła czy odeszła na długie 9 miesięcy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny