Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny, wczoraj się zalogowalam. Jestem tu nowa. Staramy się o trzecia dzidzie. Teraz trwa 4 cykl starań. Okres ma przyjsc 9.10. Wczoraj to jest ok tydzień po owu miałam straszna biegunkę i bóle brzucha, w nocy klula mnie jedna pierś. Dziś 4 mega bolesne ukłucia w pochwie. Czyżby zagnieżdżenie? Coś mam Dziwne przeczucie ze się udało. Któraś miała podobne objawy?
-
Ja testuje 3.10 i nie mam żadnych objawów, jedynie ból piersi, ale zwykle przed @ mnie bolą, więc nie wiem czy się udało ;/
-
Hej dziewczyny i ja dołączę na październikowe testowanie staramy się o drugiego malucha póki co z marnym skutkiem. Ostatnio porobiłam badania i niestety tsh słabe i prolaktyne dużo za duża bierzemy leki i walczymy! Oprócz tego cała macica jest w miesniakach większych i mniejszych. Lekarz kazał działać jak najszybciej więc trzymajcie kciuki żeby 9.10 nie było okresu. Od owulacji plecy i jajniki dają o sobie znać więc ciekawe co z tego będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:32
-
Olaa..32 wrote:Ja testuje 3.10 i nie mam żadnych objawów, jedynie ból piersi, ale zwykle przed @ mnie bolą, więc nie wiem czy się udało ;/
-
Mam pytanie do was dziewczyny, czy badacie sobie szyjkę? Jeśli tak to kiedy mniej więcej przed @ szyjka wam się obniża? Ja jestem 2 dni przed @ a szyjka dalej wysoko i twarda i ciekawa jestem czy ona się obniża dzień a może kilka godzin przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:41
-
aannkka wrote:Hej dziewczyny i ja dołączę na październikowe testowanie staramy się o drugiego malucha póki co z marnym skutkiem. Ostatnio porobiłam badania i niestety tsh słabe i prolaktyne dużo za duża bierzemy leki i walczymy! Oprócz tego cała macica jest w miesniakach większych i mniejszych. Lekarz kazał działać jak najszybciej więc trzymajcie kciuki żeby 9.10 nie było okresu. Od owulacji plecy i jajniki dają o sobie znać więc ciekawe co z tego będzie
Mnie po owulacji jeszcze kilka dni kuł lewy jajnik, z którego była owulacja, więc może to dobry znak?
-
Olaa..32 wrote:Mnie po owulacji jeszcze kilka dni kuł lewy jajnik, z którego była owulacja, więc może to dobry znak?
-
aannkka wrote:Mam nadzieję! U was starania o pierwsze dziecko ?
Tak o pierwsze -
aannkka wrote:Super, mam nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwym
Jak testowałam 10 dpo to test był negatywny, ale może to było jeszcze za wcześnie? No zobaczymy co z tego będzie Tobie również życze, żeby się udało -
Olaa..32 wrote:Jak testowałam 10 dpo to test był negatywny, ale może to było jeszcze za wcześnie? No zobaczymy co z tego będzie Tobie również życze, żeby się udało
Mam nadzieję, że pojawią się u Ciebie te magiczne kreseczki -
aannkka wrote:Często testy wychodzą dopiero po terminie @, ale jak tu wytrzymać ja oszaleje te 9 dni
Mam nadzieję, że pojawią się u Ciebie te magiczne kreseczki -
Olaa..32 wrote:Mówią, że cierpliwość to klucz do szczęścia
-
Cześć I ja dołączam do wątku i tym samym do forum. 1cs o pierwsze dziecko. Planowany termin okresu 6.10, dwa testy zakupione i tylko mam nadzieję, że się nie skuszę na wcześniejsze testowanie.
Powodzenia dziewczynyaannkka, endlann lubią tę wiadomość
Let's begin our journey... -
endlann wrote:Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście trzymanie testów w domu, źle służy... Nie umiem się powstrzymać, żeby nie testować
-
Ja dzisiaj 14 dpo i zrobiłam test, ale nie z porannego moczu tylko później i negatywny, no cóż jutro termin @ to czekam aż franca przyjdzie ;/