Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaZnadzieja wrote:ja testuje 12 niby tak powinien być okres ....
-
Olaa..32 wrote:Ja dzisiaj 14 dpo i zrobiłam test, ale nie z porannego moczu tylko później i negatywny, no cóż jutro termin @ to czekam aż franca przyjdzie ;/
-
aannkka wrote:Póki nie ma okresu trzeba mieć nadzieję! :*
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, jestem nowa tutaj i od razu mam pytanie. Będę wdzięczna za waszą opinie.Cykle mam 29-30 dni. Ostatni okres dostałam 2 września. 16 września (15dc) kochalismy się z mężem. 27 września (26dc) usg pokazało endometrium 8 mm i lekarz powiedział, że macica jest pusta. Dziś jest 32 dzień cyklu, brzuch mnie pobolewa od dwóch dni ale okresu brak. Wczoraj robiłam test siusiany ale negatywny. Co myślicie?
-
Może zrób bete, u mnie też negatywny a @ nadal brak
-
No i przyszła dzisiaj @, październik nie był moim miesiącem, mam nadzieje, że chociaż wam się uda, trzymam mocno kciuki!!
-
oj szkoda... ja tu tylko z doskoku piękna pogoda caly dzien plaża i łódź. może następny cykl bd szczęśliwy dla Was . ja sądzę że u mnie ten tez skończy się @ . po tym jak wykazał się mój facet to raczej efekt marny więc musiala bym mieć chyba mega mega szczescie ...
pozdrowienia kobitkiStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:oj szkoda... ja tu tylko z doskoku piękna pogoda caly dzien plaża i łódź. może następny cykl bd szczęśliwy dla Was . ja sądzę że u mnie ten tez skończy się @ . po tym jak wykazał się mój facet to raczej efekt marny więc musiala bym mieć chyba mega mega szczescie ...
pozdrowienia kobitki -
PannaKa27 wrote:Witam wszystkich
Jestem pierwszy raz na forum.
Dziś 8dpo - negatywnie ale jeszcze mam nadzieje! Wszystkim życzę zobaczenia II ❤️ -
To witam się i ja Testowanie było dzisiaj, wiem, że za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać @ powinna być 12/10 jak widać na wykresie (mam nadzieję, że nie przyjdzie). Plan jest taki żeby pójść zrobić betę 09/10 i test ewentualnie 10/10. Mam nadzieję, że się uda (mimo, że to dopiero 1 cs), ale syn ma już 12 lat prawie i by się przydało
Pozdrawiam was laski i 3mam kciuki za nas wszystkie :*
-
u mnie czas pakowania samolot o 6 rano ale się cieszę tak się stęskniłam za moim małym pieskiem . u mnie @ ma być 12stego więc jeszcze sporo czasu .
kobitki coś ostatnio mało tych 2 kresek oby ten miesiąc był inny ...
powodzeniaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
U mnie termin @ wypada na 9.10 (wtorek)... wczoraj gorączka... dziś pozostał po niej jedynie bol gardła, ale pojawiło się takie ćmienie w dole brzucha ...coś mnie podkusiło i zrobiłam test, na dodatek po południu wiec w sumie nie wiem na co liczyłam, ale ...coś tam widać .. powtórzę jutro z rana i zobaczymy co to będzie. Boje się jak cholera ... 3 miesiące temu poroniłam