Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
parenka wrote:Cześć
Ja dziś 11 dpo, nie wytrzymałam, zrobiłam Pink 25 i mam biel wiec zostaje mi czekać na @
A może jednak za wcześnie ten test i dlatego nic nie pokazuje ? Może trzeba za kilka dni zrobić jeszcze jeden
Ja na razie nie testuje, chociaż mnie kusi, ale jednak mam przeczucia że tym razem się nie udało...parenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:A może jednak za wcześnie ten test i dlatego nic nie pokazuje ? Może trzeba za kilka dni zrobić jeszcze jeden
Ja na razie nie testuje, chociaż mnie kusi, ale jednak mam przeczucia że tym razem się nie udało...
Wczoraj się naczytałam, że większość w 11 dpo mieli cień cienia, wiec nie wytrzymałam jak okresu nie będzie to jeszcze zatestuję, ale słabo wierzę.
Trzymam kciuki za Twoje testyArashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Też mam 30.10
Powtarzałaś bete po 48 godZ zeby sprawdzić pdzyrost?
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
parenka wrote:Sama Ci radziłam czekać i nie wytrzymałam
Wczoraj się naczytałam, że większość w 11 dpo mieli cień cienia, wiec nie wytrzymałam jak okresu nie będzie to jeszcze zatestuję, ale słabo wierzę.
Trzymam kciuki za Twoje testy
Bądźcie dobrej myśli, u mnie 11dpo też nic nie było, dopiero 16dpo blada kreska, póki@ nie ma trzeba wierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:41
parenka, Nuch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AdaZ91 wrote:Bądźcie dobrej myśli, u mnie 11dpo też nic nie było, dopiero 16dpo blada kreska, póki@ nie ma trzeba wierzyć
U mnie akurat tez 11dpo no i niestety test bielusienki... Ale tak jak mowisz, moze jeszcze za wczesnie -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:U mnie akurat tez 11dpo no i niestety test bielusienki... Ale tak jak mowisz, moze jeszcze za wczesnie
Nuch, Arashe, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Ada dajesz nadzieję, ale ja raczej nie naleze to takich szcześciar mam nadzieję, że wszystko będzie u Ciebie dobrzeparenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Ja właśnie tak samo, a już 12 to w ogóle, jeszcze mąż mnie namówił i tak wyszło. Ale brzuch mnie od dziś pobolewa. Czekam na @ i nowy start.
Ada dajesz nadzieję, ale ja raczej nie naleze to takich szcześciar mam nadzieję, że wszystko będzie u Ciebie dobrze -
Dziękuje za kciuki w sumie to już mam objawy tak jak na @ - zawsze boli mnie pierś kilka dni przed @ i właśnie ten ból się już pojawił. Także chyba nawet jak dla mnie nie ma sensu testować.
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny !
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
zaprogramowana wrote:ManiaZ Ja ma zalecony Duphaston do dnia spodziewanej miesiączki nie wiem skąd te 10 dni i odstawienie, ja mam bardzo niski progesteron więc gdybym odstawiła w II fazie cyklu to mogłabym to co by było poronić samoistnie. Ginekolog mówił żeby brać do spodziewanej miesiączki potem Beta HCG i odstawienie jeśli test wyjdzie negatywny i wtedy nadchodzi @. Mi w tym miesiącu a był to mój pierwszy cykl stymulowany się nie udało ale duphaston brałam non stop aż do testu potem odstawiłam i po 2 dniach dostałam okres.
-
parenka wrote:mam nadzieję, że jak się nie udało - to okres nie zmusi na siebie czekać. bo w zeszłym miesiącu mi się zatrzymał 2 dni (nigdy tak nie miałam), ale wróciłam z wakacji, więc może dlatego. a już myślałam, że to jest to
-
Hej Dziewczyny mogę dołączyć?
Staram się o dziecko już ponad rok. Jedną ciążę straciłam i od ponad pół roku bezskutecznie staramy się o kolejną ciążę. U mnie dziś 6dpo, objawów zero
W poniedziałek idę na betę wiec sytuacja będzie jasna, ale się niecierpliwię.
parenka lubi tę wiadomość
-
Hej itsme witamy w gronie staraczek może dołączysz do szczęśliwych pań z października tego Ci życzę.
Ja dopiero 1 cykl oficjalnie z mężem się staramy po poronieniu, a nieoficjalnie 2 , niebawem zacznie się trzeci. Po polrocznej przerwie po lyzeczkowaniu.
-
nick nieaktualny