Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Dziś dzień @ ale nic się nie dzieje, test negatywny, temp zaczęła lekko spadać.
Bardzo bym chciała albo w jedną, albo w drugą stronę, poprzedni mój cykl miał 42 dni! Był to pierwszy cykl po #.
Widzę, że tu radości i smutki równocześnie. Czytając Was właśnie sobie uświadomiłam, że boję się pozytywnego testu, bo boję się kolejnej ewentualnej tragedii... -
Teoretycznie mogła się przesunąć. Aczkolwiek ja zawsze czuje kiedy mam owulacje i w tym cyklu też czułam. I zawsze potem @ przychodziła niemalże jak w zegarku.
No cóż staram się nie nastawiac na nic. Jutro rano robię test i zobaczymy choć bardzo bym chciała zobaczyc w końcu te 2 kreski.parenka lubi tę wiadomość
Dziubasek -
nick nieaktualnyDziubasek wrote:Teoretycznie mogła się przesunąć. Aczkolwiek ja zawsze czuje kiedy mam owulacje i w tym cyklu też czułam. I zawsze potem @ przychodziła niemalże jak w zegarku.
No cóż staram się nie nastawiac na nic. Jutro rano robię test i zobaczymy choć bardzo bym chciała zobaczyc w końcu te 2 kreski. -
nick nieaktualnyNiebieska28 wrote:No wlasnie po tygodniu to juz chyba powinnno pokazac? Ja czekam z 2 do niedzieli, ale raczej spisuje to na straty, gdyz przy ostatniej wizycie gin mi powiedzial, ze raczej mam zaburzenia hormonalne.
-
nick nieaktualnyNiebieska28 wrote:No wlasnie po tygodniu to juz chyba powinnno pokazac? Ja czekam z 2 do niedzieli, ale raczej spisuje to na straty, gdyz przy ostatniej wizycie gin mi powiedzial, ze raczej mam zaburzenia hormonalne.
-
Bo przy badaniu stwierdzil, ze mam powiekszona sluzowke macicy jak na ten dzien cyklu i albo jestem w ciazy albo mam zaburzenia hormonalne. Jedyne badanie jakie mialam to tsh z wynikiem 1.94, wiec idealnie. Musze od czegos zaczac, myslalam od razu z grubej rury isc do Olsztyna do kliniki nieplodnosci na badania. Moj tez sie badal i wszystko ma jak najbardziej w normie.
-
nick nieaktualnyNiebieska28 wrote:Bo przy badaniu stwierdzil, ze mam powiekszona sluzowke macicy jak na ten dzien cyklu i albo jestem w ciazy albo mam zaburzenia hormonalne. Jedyne badanie jakie mialam to tsh z wynikiem 1.94, wiec idealnie. Musze od czegos zaczac, myslalam od razu z grubej rury isc do Olsztyna do kliniki nieplodnosci na badania. Moj tez sie badal i wszystko ma jak najbardziej w normie.
Jak z tarczyca msz w porządku, to radzę sie nie przejmować hormonami oczywiście można powtórzyć badanie zawsze. -
Już drugi dzień mam migrene i przez te testowanie nie biorę tabletek na migrene, dlatego chcąc się zmotywować i przetrwać chciałem zrobić dziś test. Wyszedł negatywny, obawiam się, że mecze się z tą migrena na marne. Dziś 12 dpo
-
Cześć dziewczyny! Ja dziś 13 dpo i z rana test negatywny. A wczoraj wieczorem zauwazyłam brazowy śluz + mam bóle jak na @ - czyli @ sie zbliża. Szkoda, smutno mi bardzo, bo myślałam, że może się nam uda...
Wszystkim zafasolkowanym gratuluje serdecznie - prosze nas tu wszystkie staraczki pozarażać!!!Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy Was to w jakikolwiek pocieszy, ale u mnie w okolicach @ pojawiło się brunatne plamienie. Tylko różnica w tym wszystkim jest taka, że już parę dni przed @ test był pozytywny.
Życzę wszystkim oczekującym na testowanie pozytywnych wiadomości, a jeśli się nie udało tym razem, to niech @ przychodzi jak najszybciej, aby zaczynać nowy cykl.
Nie wiem czy pisałam, ale ja juz po wizycie u ginekologa. Dostałam leki na podtrzymanie i mam się oszczędzać. Teraz wizyta 29.10, aczkolwiek po poronieniu, to człowiek nawet nie umie się cieszyć z faktu, ze się udało...aeiouy lubi tę wiadomość
-
endlann -ktòry to tydzien? Bedzie dobrze, zobaczysz!
U mnie w koncu temperatura ruszyla w gore, przez caly miesiac nie bylo skoku, a podobno jeden pecherzyk juz pekl. Mam nadzieje, ze owulacja byla wczoraj... Meczy mnie strasznie te domyslanie sie -
nick nieaktualnyCześć, dziewczyny!
ja dziś mam 10 dpo i od wczorajszego wieczoru czuję takie delikatne kłucie w jajnikach. Najczęściej w prawym. W sutkach podobnie, ale nie kłucie, tylko coś ciągnącego.
Nie jestem w stanie przypomnieć sobie, czy kiedyś tak miałam. Na pewno nie w ostatnich cyklach. Ale mam jednak przeczucie, że to na okres ((
Któraś tak miała? -
nick nieaktualnyendlann wrote:Nie wiem czy Was to w jakikolwiek pocieszy, ale u mnie w okolicach @ pojawiło się brunatne plamienie. Tylko różnica w tym wszystkim jest taka, że już parę dni przed @ test był pozytywny.
Życzę wszystkim oczekującym na testowanie pozytywnych wiadomości, a jeśli się nie udało tym razem, to niech @ przychodzi jak najszybciej, aby zaczynać nowy cykl.
Nie wiem czy pisałam, ale ja juz po wizycie u ginekologa. Dostałam leki na podtrzymanie i mam się oszczędzać. Teraz wizyta 29.10, aczkolwiek po poronieniu, to człowiek nawet nie umie się cieszyć z faktu, ze się udało... -
Nuch wrote:Tez w tym tygodniu strasznie sie mecze z migrenami, myslalam ze to moze wlasnie jakis dziwny objaw, bo dawno nie mialam. Ale dzisaij brzuch juz boli jak na @ tylko temperatura wysoka 37.0.
Kiedy testujesz, pisałaś wcześniej że dziś lub jutro o ile dobrze pamiętam?
Parenka ja Ci nie pomogę, bo od porodu nie mam żadnych dolegliwości przed @, jedynie wypryski w 2 fazie cyklu, ale te miałam także jak udało się zajść w lutym. Co do piersi to kompletnie martwe, bezobjawowe xDparenka, aeiouy lubią tę wiadomość