Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październik-Walczymy dalej ...
Odpowiedz

Październik-Walczymy dalej ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe wrote:
    Bladzioch jest z pewnością ;)

Itsme taki piękny, że u nas mgła gęsta :D.
    Kobitki z którymi zaszlam z poprzednią ciążę rodzą już dzieci :) ja bym miała termin za jakoś 2 tygodnie :) może wpadnie mi wtedy szczęśliwa owulacja
    jak na komorce otwieram to widze bladziocha, a na kompie to nie :) ale termin na @ w poniedziałek, więc poczekam spokojnie.

Kochana, trzymam kciuki za owocną owulkę! <3

Arashe lubi tę wiadomość

• itsme Znajoma

Wysłany: 19 października 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parenka no coś tam się tłucze na zewnątrz :) Jak kreska pojawia się o czasie to szansa na pozytywne zakończenie jest duża. Nie zostaje nic jak dalej testować :)

Arashe moje dzieciątko miałoby już pewnie dwa miesiące. Jak wychodziłam ze szpitala to byłam pewna, ze do końca roku urodzę, a teraz modlę się żebym chociaż zajść zdążyła.

Arashe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    itsme wrote:
    Parenka no coś tam się tłucze na zewnątrz :) Jak kreska pojawia się o czasie to szansa na pozytywne zakończenie jest duża. Nie zostaje nic jak dalej testować :)

Arashe moje dzieciątko miałoby już pewnie dwa miesiące. Jak wychodziłam ze szpitala to byłam pewna, ze do końca roku urodzę, a teraz modlę się żebym chociaż zajść zdążyła.

wlasnie wczoraj wyszlo po czasie blade, dzis przed. może będzie ciemnieć.

Ja wlasnie tak chciałam, w tym roku zajść, ale marzyłam urodzić znak zodiaku Bliźnięta :D a już się spóźniłam :)

• Arashe Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    itsme wrote:

Dokładnie mam tak samo. Liczę że chociaż zajść się uda ;)
    Parenka jak wyszło przed czasem i ro tyle dni przed @ to raczej dobry znak ;) czemu akurat bliźnięta? ;)

parenka lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe wrote:
    Dokładnie mam tak samo. Liczę że chociaż zajść się uda ;)
    Parenka jak wyszło przed czasem i ro tyle dni przed @ to raczej dobry znak ;) czemu akurat bliźnięta? ;)
    a takie moje dziwne życzenie :D jestem Bliźniaczką i sama najlepiej sobie radzę z Bliźniętami :) ale ja zawsze przywiązuję uwagę mocno do znaków zodiaku :)
    wiadomo, że najbardziej istotne to zajść w ciążę i mieć zdrowiutkie dziecko <3

• Arashe Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko marzyłam, by różnica między dziećmi była ok 2 lat. Teraz marzę by w ogóle miała rodzeństwo

l66prp8.png
    pglyfv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 22:14

• Meluśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parenka coś tam widać :) powtórzysz niedługo znowu i będzie widać lepiej :)

23.07.2017 - Sandra <3
    Ginekolog: 07.01 na 15:10
    4c3tskjoo3ra5ade.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuch jeśli się nie udało to oby tak było błyskawicznie jak u mnie, za to bóle brzucha mam ogromne, nie obyło się bez tabsa

l66prp8.png
    pglyfv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuch - objawy to mało kto ma jakieś zauważalne, zwlaszcza w tym terminie. piersi i brzuch przed okresem a podczas ciąży są tak podobne, że ciężko mówić o jakichś różnicach :) więc może to przeczucie, że sie nie udało zadziała pozytywnie :D :)

Meluśka - jak zacznie ciemnieć - to Ty mnie zaraziłaś <3

Arashe - trzymam kciuki za spokojny okres i owocną owulkę <3 3 latka to też super różnica, będzie Ci mała pomagać :)

Meluśka, Arashe lubią tę wiadomość

• Meluśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parenka mogę Ci jeszcze wirusków wysłać :) #*&=&÷&$&*×&#&#**#**#*

23.07.2017 - Sandra <3
    4c3tskjoo3ra5ade.png
  • Malinowa91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @

58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

32 lata👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start I procedura - 4❄
    04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
    06.2019- FET (N) 2BB 👎
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

11.2022 start II procedura 👎
    04.2023 start III procedura - 6❄
    05.2023 start IV procedura - 11❄

Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.

12 zdrowych Słoneczek🌞

09.2023 - FET (S) 5.1.1
    22.10.2023 - 8tc 👼👼
    12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
    01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
    04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍

“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.
  • Semi Koleżanka

Wysłany: 19 października 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie
    Beta 229
    Progesteron 24,4

parenka, Arashe, aeiouy, Meluśka, itsme lubią tę wiadomość

3jgxskjob40af5tx.png
  • Meluśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Semi wrote:
    U mnie
    Beta 229
    Progesteron 24,4
    Super :*
    Malinowa :( następny cykl będzie Twój :*

23.07.2017 - Sandra <3
    4c3tskjoo3ra5ade.png
  • itsme Znajoma

Wysłany: 19 października 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Malinowa. Oby kolejny cykl byl szczesliwszy :)

Parenka, a Ty sie czujesz jakos ciazowo?

Mnie zaczely bolec piersi. To nie jest u mnie standardem. Raczej ich nie czuje. Mam nadzieje, ze to od hormonow ;)
    Jak ja wytrzymam do poniedzialku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,jestem tu nowa i szukam rady,mam ostatnio taki balagan w glowie ze ciezko mi jest cos wymyslic,zrobilam 4 testy-2 pozytywne i 2 negatywne, co prawda blade kreski ale widoczne,mialam tez malenkie krwawienie z rana smuge krwi na papierze,potem takie resztki koloru a po poludniu juz nic,boli mnie tez brzuch,co jakis czas tak jak na @ mam straszne wahania nastroju,ciagle kloce sie z mezem z byle powodu :( placze jak glupia i do tego kreci mi sie w glowie i nie mam ochoty na jedzenie co przed @ jest nie spotykane bo zawsze wtedy jem jak opetana,co dziwnego zaobserwowalam-zawsze minimum tydzien przed @ bola mnie piersi a teraz nic,wczoraj zauwazylam ze zrobily sie takie inne ale nie czuje nic specjalnego,od czerwca staramy sie o drugie dziecko,nie wiem co mam myslec-lekarz prywatnie moze mnie przyjac dopiero pod koniec miesiaca,boje sie ze to niewypal i lada chwila przyjdzie @ :/ czy ktoras z was tak miala?

Dodam jeszcze ze o corke staralismy sie 7miesiecy,a ciaza byla koszmarem-polowy nie pamietam,spalam,zygalam do 7msc-a i bylam stalym bywalcem w szpitalach :/

• Malinowa91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meluśka wrote:
    Super :*
    Malinowa :( następny cykl będzie Twój :*
    Ciężko w to wierzyc.. nawet nowy cykl mnie nie cieszy... tak bardzo pragne dziecka, i tak bardzo nie moge go miec, ze zaczyna mnie to przerastac :(

58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

32 lata👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start I procedura - 4❄
    04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
    06.2019- FET (N) 2BB 👎
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

11.2022 start II procedura 👎
    04.2023 start III procedura - 6❄
    05.2023 start IV procedura - 11❄

Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.

12 zdrowych Słoneczek🌞

09.2023 - FET (S) 5.1.1
    22.10.2023 - 8tc 👼👼
    12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
    01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
    04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍

“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    itsme wrote:
    Przykro mi Malinowa. Oby kolejny cykl byl szczesliwszy :)

Parenka, a Ty sie czujesz jakos ciazowo?

Mnie zaczely bolec piersi. To nie jest u mnie standardem. Raczej ich nie czuje. Mam nadzieje, ze to od hormonow ;)
    Jak ja wytrzymam do poniedzialku?

Lekko mnie mdli, w podbrzuszu jakieś rewolucje :D piersi powiększone. Wiec nic wyjątkowego.

Z tymi objawami raz miałam taka wtopę, że mi się spóźniał okres i miałam niebieskie żyły na piersiach i ogólnie bardzo bolało. Byłam pewna na 100% - ciąża. Robię bete a tu 0,1. I okres spóźniony zawitał

A wiec ja juz nie zwracam na uwagę na objawy... bo można oszaleć

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa91 wrote:
    Ciężko w to wierzyc.. nawet nowy cykl mnie nie cieszy... tak bardzo pragne dziecka, i tak bardzo nie moge go miec, ze zaczyna mnie to przerastac :(
    czasem wystarczy wrzucić na luz. Mówią że to pomaga i może od razu sie udać..
    Trzymam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomnialam dopisac,ze ciagle mi jest goraco a ja przeciez jestem strasznym zmarzluchem i cera mi sie poprawila a w lutym odstwilam tabletki anty i mialam straszne wypryski na twarzy od tamtej pory zwlaszcza przed @

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ