Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Bladzioch jest z pewnością
Itsme taki piękny, że u nas mgła gęsta .
Kobitki z którymi zaszlam z poprzednią ciążę rodzą już dzieci ja bym miała termin za jakoś 2 tygodnie może wpadnie mi wtedy szczęśliwa owulacja
Kochana, trzymam kciuki za owocną owulkę!
Arashe lubi tę wiadomość
-
Parenka no coś tam się tłucze na zewnątrz Jak kreska pojawia się o czasie to szansa na pozytywne zakończenie jest duża. Nie zostaje nic jak dalej testować
Arashe moje dzieciątko miałoby już pewnie dwa miesiące. Jak wychodziłam ze szpitala to byłam pewna, ze do końca roku urodzę, a teraz modlę się żebym chociaż zajść zdążyła.Arashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyitsme wrote:Parenka no coś tam się tłucze na zewnątrz Jak kreska pojawia się o czasie to szansa na pozytywne zakończenie jest duża. Nie zostaje nic jak dalej testować
Arashe moje dzieciątko miałoby już pewnie dwa miesiące. Jak wychodziłam ze szpitala to byłam pewna, ze do końca roku urodzę, a teraz modlę się żebym chociaż zajść zdążyła.
wlasnie wczoraj wyszlo po czasie blade, dzis przed. może będzie ciemnieć.
Ja wlasnie tak chciałam, w tym roku zajść, ale marzyłam urodzić znak zodiaku Bliźnięta a już się spóźniłam
-
itsme wrote:Parenka no coś tam się tłucze na zewnątrz Jak kreska pojawia się o czasie to szansa na pozytywne zakończenie jest duża. Nie zostaje nic jak dalej testować
Arashe moje dzieciątko miałoby już pewnie dwa miesiące. Jak wychodziłam ze szpitala to byłam pewna, ze do końca roku urodzę, a teraz modlę się żebym chociaż zajść zdążyła.
Parenka jak wyszło przed czasem i ro tyle dni przed @ to raczej dobry znak czemu akurat bliźnięta?parenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Dokładnie mam tak samo. Liczę że chociaż zajść się uda
Parenka jak wyszło przed czasem i ro tyle dni przed @ to raczej dobry znak czemu akurat bliźnięta?
wiadomo, że najbardziej istotne to zajść w ciążę i mieć zdrowiutkie dziecko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuch - objawy to mało kto ma jakieś zauważalne, zwlaszcza w tym terminie. piersi i brzuch przed okresem a podczas ciąży są tak podobne, że ciężko mówić o jakichś różnicach więc może to przeczucie, że sie nie udało zadziała pozytywnie
Meluśka - jak zacznie ciemnieć - to Ty mnie zaraziłaś
Arashe - trzymam kciuki za spokojny okres i owocną owulkę 3 latka to też super różnica, będzie Ci mała pomagać
Meluśka, Arashe lubią tę wiadomość
-
U mnie @58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Przykro mi Malinowa. Oby kolejny cykl byl szczesliwszy
Parenka, a Ty sie czujesz jakos ciazowo?
Mnie zaczely bolec piersi. To nie jest u mnie standardem. Raczej ich nie czuje. Mam nadzieje, ze to od hormonow
Jak ja wytrzymam do poniedzialku? -
nick nieaktualnyCzesc,jestem tu nowa i szukam rady,mam ostatnio taki balagan w glowie ze ciezko mi jest cos wymyslic,zrobilam 4 testy-2 pozytywne i 2 negatywne, co prawda blade kreski ale widoczne,mialam tez malenkie krwawienie z rana smuge krwi na papierze,potem takie resztki koloru a po poludniu juz nic,boli mnie tez brzuch,co jakis czas tak jak na @ mam straszne wahania nastroju,ciagle kloce sie z mezem z byle powodu placze jak glupia i do tego kreci mi sie w glowie i nie mam ochoty na jedzenie co przed @ jest nie spotykane bo zawsze wtedy jem jak opetana,co dziwnego zaobserwowalam-zawsze minimum tydzien przed @ bola mnie piersi a teraz nic,wczoraj zauwazylam ze zrobily sie takie inne ale nie czuje nic specjalnego,od czerwca staramy sie o drugie dziecko,nie wiem co mam myslec-lekarz prywatnie moze mnie przyjac dopiero pod koniec miesiaca,boje sie ze to niewypal i lada chwila przyjdzie @ czy ktoras z was tak miala?
Dodam jeszcze ze o corke staralismy sie 7miesiecy,a ciaza byla koszmarem-polowy nie pamietam,spalam,zygalam do 7msc-a i bylam stalym bywalcem w szpitalach -
Meluśka wrote:Super :*
Malinowa następny cykl będzie Twój :*58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyitsme wrote:Przykro mi Malinowa. Oby kolejny cykl byl szczesliwszy
Parenka, a Ty sie czujesz jakos ciazowo?
Mnie zaczely bolec piersi. To nie jest u mnie standardem. Raczej ich nie czuje. Mam nadzieje, ze to od hormonow
Jak ja wytrzymam do poniedzialku?
Lekko mnie mdli, w podbrzuszu jakieś rewolucje piersi powiększone. Wiec nic wyjątkowego.
Z tymi objawami raz miałam taka wtopę, że mi się spóźniał okres i miałam niebieskie żyły na piersiach i ogólnie bardzo bolało. Byłam pewna na 100% - ciąża. Robię bete a tu 0,1. I okres spóźniony zawitał
A wiec ja juz nie zwracam na uwagę na objawy... bo można oszaleć
-
nick nieaktualnyMalinowa91 wrote:Ciężko w to wierzyc.. nawet nowy cykl mnie nie cieszy... tak bardzo pragne dziecka, i tak bardzo nie moge go miec, ze zaczyna mnie to przerastac
Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny