Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja też należę do październikowych staraczek dzisiaj mam już 13 dpo wg OF, ale moim zdaniem jest dopiero 9 dpo w sumie to mam bardzo pokręcony wykres może dlatego, że 5 tygodni temu poroniłam samoistnie Niemniej wszytsko się szybciutko wygoiło, czułam się bardzo dobrze już 2 dni po wyjściu ze szpitala i od razu zapragnęłam od razu zajść w ciążę i odnalazłam w sobie siłę do ponownych starań będę bardzo wdzieczna jak zerkniecie na mój wykres :*
Wszystkim Wam życzę powodzenia i trzymam za Was kciuki bardzo mocno -
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Madlene84, czemu dopiero 14dc chcesz robić testy? Ilu dniowe masz cykle?
myslisz ze za pozno? Srednio 30 dniowe, chociaz ostatni 36...
Myslalam ze od 10dc, ale to moj pierwszy cykl z testami... sama nie wiem kiedy najlepiej zaczac...
Staraczka trzymam kciuki najsilniej jak sie da aby to bylo implantacyjne plamienie! Na @ za wczesnie, to NA PEWNO NIE TO!
DO jutra rana z kawka dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 22:35
-
goska9789 wrote:Dołączam się do staraczek październikowych !!! U mnie jakieś 7 dni do @ (cykle nieregularne), szyjka nisko, twarda, nie do końca zamknięta. Prawdopodobieństwo ciąży 68% wg OVU, temperatura podwyższona. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!
tez zazdroszczę już masz blisko i będziesz wiedziała, mnie czekanie wykończy chyba he he;)goska9789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Czy zaspałam na tą kawę? Obudziłam się rano na leki i mierzenie i poszłam spać z powrotem :p
-
ja też niedawno wstałam W końcu niedziela Ale za oknem pogoda paskudna to wolno poleniuchować w łóżku
U mnie dziś wzrost tempki co mnie bardzo ucieszyło z rana
W planie mam dziś zakupy - lodówka od tygodnia pusta no i coś na zimę by się też przydało -
kahaśka wrote:A ja już czuję @ za rogiem. Teraz będzie się w chowanego bawić. Lecimy w dół z temperaturą why????
powodzenia kciuki;*** -
firanki na duszę wrote:Juwelka ja 3 cykle temu miałam spadek po owu, w ubiegłym cyklu miałam nawet plamienie 6dpo i nic. Bobasa jak nie było, tak nie ma ...
Rozumiem, ale mówię że takie wykresy są (jednodniowy spadek temp. - potem znowu do góry i na koniec zielona kropka:) poprzeglądajcie sobie ciążowe to może coś wypatrzycie - ja nadzieję bym miała a co tam:)