Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Ja nospe w pierwszej ciąży brałam dużo ale to chyba w ostatnim miesiącu, a czasami ten pierwszy trymestr najgroźniejszy.
Ale ja jestem durna, jeszcze owu nie miałam nawet a ja o ciąży gadam
Nie zamartwiaj sie. Nie mozna tez wszystkiego ustawiac pod starania. Jestes przed owulka wiec nic sie nie stanie jak wezmiesz jakis lek, skoro tak boli. Oby przestalo :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
25staraczka25 wrote:zaczęłam plamić do tego brzuch zaczął strasznie boleć ja już mam dość tego coś mi się wydaje że @ się rozkręci
Oby to byla implantacja! Trzymam kciuki. Tempka wysoko, wiec musi byc zielono :*
I zycze szybkiego powrotu do zdrowia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Oby to byla implantacja! Trzymam kciuki. Tempka wysoko, wiec musi byc zielono :*
I zycze szybkiego powrotu do zdrowia
za to u Ciebie piękna owu cieszę się że wróciłaś , mam nadzieję że wypoczełaś :* -
Staraczka przecież to za wcześnie na @, mam nadzieję, że She Wolf ma racje:)
Ja mam wrażenie, że mój organizm walczy od dwóch dni z jelitówką. Dwa dni temu latałam co chwila do łazienki, na szczęście skończyło się na gazach, wczoraj mnie strasznie mdliło, w autobusie myślałam, że zwymiotuje, a dzisiaj co nie zjem jak się nie położę to zwymiotuję, bo wszystko mi się cofa. -
nick nieaktualnymartika wrote:Staraczka przecież to za wcześnie na @, mam nadzieję, że She Wolf ma racje:)
Ja mam wrażenie, że mój organizm walczy od dwóch dni z jelitówką. Dwa dni temu latałam co chwila do łazienki, na szczęście skończyło się na gazach, wczoraj mnie strasznie mdliło, w autobusie myślałam, że zwymiotuje, a dzisiaj co nie zjem jak się nie położę to zwymiotuję, bo wszystko mi się cofa.
antybiotyk biorę może się skrocil sprawdziłam teraz tempkę i spadla do 36,82 ku....wa ...
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że to jednak nie @, nigdy od antybiotyku nie skrócił mi się cykl, 3mam mocno kciuki żeby plamienie ustąpiło.
Już bym wolała dzień przechorować i mieć z głowy, a nie takie nie wiadomo co, ale co zrobić też taka pora roku, że masa tych wirusów w powietrzu. -
nick nieaktualnymartika wrote:Mam nadzieję, że to jednak nie @, nigdy od antybiotyku nie skrócił mi się cykl, 3mam mocno kciuki żeby plamienie ustąpiło.
Już bym wolała dzień przechorować i mieć z głowy, a nie takie nie wiadomo co, ale co zrobić też taka pora roku, że masa tych wirusów w powietrzu. -
martika wrote:Staraczka przecież to za wcześnie na @, mam nadzieję, że She Wolf ma racje:)
Ja mam wrażenie, że mój organizm walczy od dwóch dni z jelitówką. Dwa dni temu latałam co chwila do łazienki, na szczęście skończyło się na gazach, wczoraj mnie strasznie mdliło, w autobusie myślałam, że zwymiotuje, a dzisiaj co nie zjem jak się nie położę to zwymiotuję, bo wszystko mi się cofa.
Martika, u mnie dookoła jelitowka. Ja miałam też biegunkę 2 dni, synek reż dziwnie. W pracy mnóstwo osób masakra. Probiotyk jakiś weź.
Staraczka, mam nadzieję że to nie @ jednak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDołączam się do staraczek październikowych !!! U mnie jakieś 7 dni do @ (cykle nieregularne), szyjka nisko, twarda, nie do końca zamknięta. Prawdopodobieństwo ciąży 68% wg OVU, temperatura podwyższona. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!