Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny :-* zaniedbałam was wybaczcie od jutra już będę tu codziennie , obiecuję :-* . Nie jestem w ciąży a ostatnie 2 dni mam wyjęte z życia . Zapalenie tchawicy . Biorę antybiotyk i zobaczymy kiedy się zbiore do kupy . Piszę też na drugim wątku i tak sobie skacze i nadrabiam bo tam też jestem do tyłu :-* cieszę się że jeszcze pamiętacie o mnie :-* melduje się rano a teraz życzę wam dobrej nocy i spokojnej :-* ja nie pośpie bo za długo w dzień spędziłam w łóżku :-* poczytam was przynajmniej i nadrobię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A co to jest to DHEA-s na co to się robi ? Kiedy i po co?
Dhea-s to jest hormon z ktorego powstaje testosteron czyli meski hormon, bada sie go przewaznie przy problemach z nadmiernym owlosieniem, tradzikiem czy podejrzeniem o policystyczne jajniki lub raka nadnerczy...tyle zdazylam wyczytac...u mnie w kazdym razie testosteron w normie tylko to wlasnie troche powyzej
Moj maz stwierdzil ze zadna niespodzianka z tym podwyzszonym hormonem meskim przy tak dominujacej babiemartika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Staraczka Zdrowiej!
Dziewczyny, na jakiej podstawie wyznaczana jest pozioma linia w ovufreind? Strasznie mnie ona irytuje w tym cyklu:p
-
Morwa, dziś pod wykresem miałam taka porade:( nie wiem czy wszystkie mamy to samo
Porada dnia
Twój partner nie powinien badań nasienia co najmniej przez cztery miesiące po kuracji antybiotykami. Tyle czasu bowiem zajmuje organizmowi mężczyzny odzyskanie normalnej liczebności plemników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 09:46
25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Zetka wstawia się znaczkiem: < 3 tylko bez spacji.
Dziewczyny, zerknijcie proszę na mój wykres, odnzaczyłam tą ignorowaną temperaturę i przeniosło owulację z 18 na 12dc, wtedy też bolały mnie jajniki, ale nie tak bardzo jak 18go dc. Jakoś tak lepiej mi ten wykres wygląda, no ale ta temperatura na bank była zaburzona, bo po 4 rano było serduszkowanie, przed 5 wstawałam do łazienki, zasnęłam na dwie godziny i jak zwykle o 7 był pomiar, tylko czy aż tak by skoczyła? Zerknijcie proszę, potem znowu ją zignoruję to przeniesie z powrotem. Szczyt śluzu był 17 dc i to mnie najbardziej przekonuje za tym, że jednak była 18go pomimo, że tak wygląda lepiej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:23
-
Zeta, ale wcześniej też był ból jajników, tylko troszkę słabszy, w notatkach mam zapisane od 9-13 dc.
Rozadana jak zignoruję temperaturę to wyznacza na 18dc i linia pozioma jest wyżej i wkurzająco wtedy wygląda:D
Tak sobię myślę, trochę żartobliwie (bo ja nigdy się nie budzę o 4 nad ranem, tym bardziej nie budzę wtedy męża na seks:D), że to może jednak Ojciec Sroka mnie obudził, bo piję Jego zioła, a on zaleca stosunek między 2, a 5 nad ranem:D
Rozgadana wydaje mi się, żemasz rację, że 20dc, chociaż te bóle to mogą występować i przed i w trakcie i po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 11:16
25staraczka25, Zetka, Ania24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartika wrote:Zetka wstawia się znaczkiem: < 3 tylko bez spacji.
Dziewczyny, zerknijcie proszę na mój wykres, odnzaczyłam tą ignorowaną temperaturę i przeniosło owulację z 18 na 12dc, wtedy też bolały mnie jajniki, ale nie tak bardzo jak 18go dc. Jakoś tak lepiej mi ten wykres wygląda, no ale ta temperatura na bank była zaburzona, bo po 4 rano było serduszkowanie, przed 5 wstawałam do łazienki, zasnęłam na dwie godziny i jak zwykle o 7 był pomiar, tylko czy aż tak by skoczyła? Zerknijcie proszę, potem znowu ją zignoruję to przeniesie z powrotem. Szczyt śluzu był 17 dc i to mnie najbardziej przekonuje za tym, że jednak była 18go pomimo, że tak wygląda lepiej:D -
nick nieaktualnyRozgadana wrote:Z tym seksem coś może być Od nastepnego cyku zmieniamy godzine mierzenia tempki na 4 rano i wszystkie zaciążymy tak jak Ty
A pozioma linia jak jest wyżej niż teraz to też mi coś tu nie pasuje..Rozgadana, Madlene84 lubią tę wiadomość