Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hehe, dobre dziewczyny a tym grzebaniem
U mnie w zeszłym cyklu też słabo ze śluzem, a biorę wiesiołek już któryś miesiąc. Fakt, że ja mało piję.
A siemię lniane, to kupujecie te w ziarenkach i je zalewacie, czy mielone? Dacie jakieś instrukcje?
-
Ania24 wrote:Dziewczyny jessssst !!!!! Śluz chyba wodnisty bo taki przezroczysty i nie taki ciągnący bo nie da rady go rozciągnąć mocno między palcami... to chyba on jest jako wodnisty nie?
Wygrzebalas? Haha! To chyba plodny jak wodnisty
Macie racje, zobaczymy czy wieczorem bedzie ochota
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zetka wrote:hehe, dobre dziewczyny a tym grzebaniem
U mnie w zeszłym cyklu też słabo ze śluzem, a biorę wiesiołek już któryś miesiąc. Fakt, że ja mało piję.
A siemię lniane, to kupujecie te w ziarenkach i je zalewacie, czy mielone? Dacie jakieś instrukcje?
Ja kupilam juz zmielone. Zalewam lyzeczke ciepla woda, mieszam minute i chlust! Pychota na opakowaniu jest ze najlepszy efekt jest po 3 lyzeczkach dziennie.
Mozna tez kupic w ziarenkach, ale trzeba mielic.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hahaha! Wyobrazasz sobie jakby ktorys z kolegow z pracy Cie przylapal? Hahaha!
Ania24, Rozgadana lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Naprawde picie siemienia to najgorsze co moze byc. Jak szybko nie zaciaze to sie wykoncze tymi specyfikami25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyhej dziewczyny, mam pytanie odnosnie badania hormonow, o co chodzi z tym stosunkiem lh do fsh...czy wartosci maja byc mniej wiecej rowne czy jedno z drugim nie ma zwiazku? i czy poziom fsh ma byc lepiej na dolnej wartosci normy czy gornej? no i ostatnie ...czy ktoras z was miala podwyzszony poziom DHEA-S ? Zrobilam sobie ostatnio badania hormonow zeby sprawdzic czy mam jeszcze rezerwy i czy jest w ogole sens sie starac ( mam 35 lat) i ogolnie wszystko w normie ale ten poziom DHEA-S podwyzszony, czy ktoras ma z tym doswiadzczenie i czy mimo tego mozna zajsc w ciaze? Moj endokrynolog mowi ze to nic takiego o ile nie mam problemu z nadmiernym owlosieniem i tradzikiem ( nie mam) ale ja oczywiscie juz zdazylam sie naczytac o rakach nadnerczy i nieplodnosci z tego powodu i snuje czarne scenariusze...
-
Morwa wrote:Martika a jak długa masz fazę lutealna?
14 dni:)
She Wolf dodaj sobie do niego limonki, albo jakiegoś domowego soku to będziesz miała taki kisielek:)
I nie powinno się kupować zmielonego, ani mielić wcześniej, bo traci wartości, od razu po zmieleniu trzeba spożywać.
Cosma nie robiłam tych badań więc nie pomogę.
Dziewczyny po owulacji już nie grzebcie żeby nie przeszkadzać w zagnieżdżeniu i w ogóle ograniczcie grzebanko do koniecznego minimum, bo jak bakterie sie dostaną to jeszcze biedy sobie narobicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:25
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzisiaj byłam u lekarza z racji tego mojego wstrzasniecia. No i mam pytanie, bo na wyciszenie dostałam hydroksyzyne, zapytałam jak to się ma do starań o dziecko, powiedziała że jest bardzo słaba więc ok. No ale ja ostatnio właściwie przez 5 dni brałam przeciwbólowe, no i się zastanawiam czy nie powinnam z tej racji odpuścić tego cyklu (Le nie chce ) i pytanie do Was, czy zdarza Wam się przed owu te parę dni brać przeciwbólowe?
-
She Wolf wrote:Ja kupilam juz zmielone. Zalewam lyzeczke ciepla woda, mieszam minute i chlust! Pychota na opakowaniu jest ze najlepszy efekt jest po 3 lyzeczkach dziennie.
Mozna tez kupic w ziarenkach, ale trzeba mielic.
She Wolf, a to nie trzeba go pić w ziarenkach, a nie zmielonego? Gdzieś tak wyczytałam. -
Morwa wrote:Właśnie jakaś dziewczyna pisała , że ponoć witamina C wysusza śluz , kurde a ja ją garściami łykam niemalże, wcześniej nie jadłam i miałam piękny śluz bez wspomagaczy wiec coś w tym musi być
25staraczka25 lubi tę wiadomość