Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki ja też się witam i zaraz uciekam trochę chałupkę doprowadzić do ładu ;p i później do roboty
Tak się zastanawiam, że ta moja temp ma takie skoki duże... patrząc na inne wykresy to dziewczyny nie mają takich ,,gór i dolin,,
Ja słuchajcie brałam do 1 pozytywnego testu owu wiesiołka i może nie zauważyłam nie wiadomo ile śluzu to podczas przytulana był mocno zauważalny aż wręcz ciągnący na kilka cm aż sami się zdziwilismy, więc polecam
-
Ma, tylko nie wpisuje więcej danych (ewentualnie notatek i nie ma).
Za wcześnie na test.
Dziewczyny wpadłam jeszcze na sekundę Wam napisać, że jednak zdecydowałam się profilaktycznie wziąć duphason, bo naczytałam się, że mój wynik świadczy o odbytej owulacji, ale może być za niski do utrzymania ewentualnej ciąży. Trudno, najwyżej lekarz mnie zaciupie, że działam na własną rękę:pIsana_23, kahaśka lubią tę wiadomość
-
martika wrote:Ma, tylko nie wpisuje więcej danych (ewentualnie notatek i nie ma).
Za wcześnie na test.
Dziewczyny wpadłam jeszcze na sekundę Wam napisać, że jednak zdecydowałam się profilaktycznie wziąć duphason, bo naczytałam się, że mój wynik świadczy o odbytej owulacji, ale może być za niski do utrzymania ewentualnej ciąży. Trudno, najwyżej lekarz mnie zaciupie, że działam na własną rękę:p
Ale ten lek jest na recepte bez zgody Ci nie przepisze..