Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartika wrote:She Wolf, ale dziś już nic nie czuję. Zresztą ja naprawdę nie wierzę w tak wczesne objawy.
.
Martika powiem CI, że jak we wrześniu okazało się, że moja siotra jest w ciąży, to Ona na 100% była przekonana że dostanie okres. Zawsze przed bolała Ją głowa, miała zły humor i tak też było wtedy. Brzuch też bolał jak na @.
A ciekawe jest to, że miesiąc wcześniej, czyli w sierpniu też była w ciąży, poprzez in vitro (poroniła po 3 dniach po pozytywnym teście i becie) no i objawy miały zuuupełnie inne złego humoru nie miała, odrzuciło Ją od kawy, od chipsów kóre bardzo lubi itd...więc wydaje mi się, że każdy "objaw" może być zarówno na okres jak i na ciążę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
belive sama nie wiem czy testować czy nie, jakaś jestem niezdecydowana. Planowałam testować dopiero dwa dni po spóźnieniu @ czyli 7go, ale sama nie wiem czy nie powinnam wcześniej żeby zbadać progesteron i w razie czego pobiec do gina no i do endokrynologa, bo się leczę na tarczycę. Chciałabym wytrzymać do tego 7go bardzo, ale boje się, że się złamię.
-
martika wrote:belive sama nie wiem czy testować czy nie, jakaś jestem niezdecydowana. Planowałam testować dopiero dwa dni po spóźnieniu @ czyli 7go, ale sama nie wiem czy nie powinnam wcześniej żeby zbadać progesteron i w razie czego pobiec do gina no i do endokrynologa, bo się leczę na tarczycę. Chciałabym wytrzymać do tego 7go bardzo, ale boje się, że się złamię.
Ja właśnie poczekam chyba do dnia po planowanej @, bo jeśli nie przyjdzie, to super ale jednak jeśli nadejdzie, to chciałabym dla świętego spokoju zrobić większość badań, o których tutaj na forum czytałam, a z tego co piszecie, trzeba je zrobić mniej więcej około 3 - 4 dnia cyklu. U mnie ten +, że @ zawsze była z zegarkiem w ręku, także jak nie przyjdzie na drugi dzień, to już będzie to jakiś znak. -
She wolf moze pęcherzyk wolniej rośnie u Ciebie. Bo i wykres i monitor wskazują na owulkę później niż w piątek.
martika ja bym zatestowała wczesniej mam przeczucie ze jest sens
Believe pięknie, niech już tak szybuje ta tempka wysoko
Pepitka obyś już do gina musiała chodzić tylko z ciązowymi sprawami -
martika wrote:She Wolf, ale dziś już nic nie czuję. Zresztą ja naprawdę nie wierzę w tak wczesne objawy.
Co do Twojego pęcherzyka, to gin Ci nie powiedział ile ma? Mógł troszkę wolniej dojrzewać, albo urósł większy, zresztą czasami temperatura skacze nawet 3 dpo, kochana nie martw się.
Kochana, z objawami roznie byla, niektore maja je szybko krotko po owulce, inne nie maja ich prawie wcale. Nie denerwuj sie. Jeszcze kilka dni i bedziesz wiedziala.
Powiedzial - pecherzyk mial we wtorek 16mm. Sama nie wiem. Zawsze jest tez margines bledu przy takich pomiarach. Po prostu zastanawiam sie czy owu byla czy nie .....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia wrote:She Wolf wyznaczyło na owulkę na ten sam dzień
Super! To bedziemy razem testowaly na kiedy masz termin@? Bo ja 10.11.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
triss wrote:She wolf moze pęcherzyk wolniej rośnie u Ciebie. Bo i wykres i monitor wskazują na owulkę później niż w piątek.
Mam nadzieje, ze to tylko to, a nie przerosniety pecherzyk albo torbiel.
Poszlabym na monitoring, ale nie chce jeszcze panikowac. Poczekam jeszcze 2 cykle25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
martika wrote:Triss 3mam kciuki bardzo mocno, żeby Twoja owulka była w odpowiednim czasie:)
Ania wiem, że ładnie wygląda, ale zawsze taka jest, mój wykres z zeszłego miesiąca od owulacji wygląda identycznie, ale jakoś nic z tych zachowawczych temperatur nie wychodzi. Ten cykl różni się tylko tym, że od owulki ciągle mi mokro, ciągle się ze mnie sączy, ale to zapewne przez zioła, odstawiłam już je dwa dni temu to może przejdzie, zacznę pić znowu w nowym cyklu.
Martika ja też cały czas czuję wilgotno już nie mówiąc o termometrze po mierzeniu... też czuję że to zasługa wiesiołka. -
pepitka wrote:Triss oby!!!
Ja dzis zakupilam test, alez mnie kusi żeby sobie siknąć hehe, ale muszę wytrzymać jakoś do jutra rana, ciezko będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:37
-
triss wrote:She wolf jesli 16mm i rósłby 1,5 mm dziennie to w niedziele miałby 25 mm o ile dobrze policzyłam. Z resztą masz tyle na wykresie że nie ma róznicy kiedy była
Morwa to co Ty za mieszankę zrobiłas? może skład pomyliłas?
No tak, tylko czy to nie za duzo zeby pekl?
Morwa hahaha! Wiesz, ze te ziolka sie pije a nie pali? :pmartika lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty