Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Ja zaczelam ze 2 - 3 dni przed owulka i efekt byl natychmiastowy - nigdy nie mialam takiego sluzu i to przez kilka dni
o to ide robic, ja mam jeszcze jakies 3 dni do ovu:D
a mielone pijesz? -
Madlene84 wrote:o to ide robic, ja mam jeszcze jakies 3 dni do ovu:D
a mielone pijesz?
Tak, kupilam juz zmielony - podobno gorszej jakosci niz ten samodzielnie zmielony bezposrednio przed wypiciem, ale u mnie o dziwo zadzialal25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:a w jakich proporcjach? I jaką wodą to się zalewa? ciepłą, zimną?
Lyzeczke czubata zalewam ciepla woda tak do polowy szklanki, mieszam minute, a potem dodaje soku i chlup
Smacznego25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
juwelka wrote:ok to kupię bo u mnie ze śluzem też szału nie ma:)
Powiedz jeszcze gdzie najlepiej kupić ?
Ja kupilam w aptece25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Morwa wrote:"siemie jest zdrowe ale nie polecam po owulacji bo nie wiele osob wie ze siemie zawiera fitoestrogeny."
To przeczytałam na forum nie wiem czy to prawda ale wam piszę☺ dlatego też kupiłam sobie ten ocet ☺
Nie mow, a ja slyszalam ze mozna caly cykl.... Musze poczytac25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Normalnie zasnęłam
Już Wam pisze - to oferta z medicover którą mi kiedyś wysłali jak nie miałam pakietu w pracy (pół roku temu)
pakiet „Zdrowie Prestige” od 257 PLN od osoby w przedziale wiekowym 19-35
ü Konsultacje lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej (internista, lekarz rodzinny, pediatra)
ü Konsultacje 67 specjalistów w tym ginekolog, okulista, laryngolog, chirurg, ortopeda, gastrolog, pulmonolog, neurochirurg, proktolog, foniatra, immunolog
ü Konsultacje psychologiczne, psychiatryczne, logopedyczne (limitowane)
ü Kompleksowa diagnostyka, w tym podstawowe i zaawansowane badania laboratoryjne, szeroki zakres USG, RTG, rezonans magnetyczny tomografia komputerowa, badania endoskopowe
ü Program prowadzenia ciąży
ü Fizjoterapia (30 zabiegów w roku)
ü Opieka w podróży
ü Wizyty domowe
ü Zniżki na usługi nieobjęte zakresem
ü Procedury wysokospecjalistyczne
ü Leczenie szpitalne
to jest najdroższy pakiet i to jest full opcja nie płaci się już za nic. Można robić całą diagnostykę i codziennie chodzić na USG
goska9789 lubi tę wiadomość
-
Pakiet „Zdrowie” 89 PLN/ miesiąc od osoby dorosłej do 65 lat lub dziecka od lat 2 przy umowie na 12 miesięcy
ü Konsultacje lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej(internista, lekarz rodzinny, pediatra)
ü Konsultacje specjalistów (ginekolog, okulista, dermatolog)
ü Podstawowa diagnostyka
ü Pogotowie ratunkowe
Pakiet „Zdrowie Plus” 139 PLN/ miesiąc od osoby dorosłej do 65 lat lub dziecka od lat 2 przy umowie na 12 miesięcy
ü Konsultacje lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej (internista, lekarz rodzinny, pediatra)
ü Konsultacje wybranych specjalistów m.in. ginekolog, laryngolog, ortopeda, kardiolog, neurolog
ü Podstawowa i rozszerzona diagnostyka m.in. Holter, EKG, USG
ü Pogotowie ratunkowe
Pakiet „Zdrowie Extra” 189 PLN/miesiąc od osoby dorosłej do 65 lat lub dziecka od lat 2 przy umowie na 12 miesięcy
ü Konsultacje 27 specjalistów, m.in. ginekolog, urolog, gastrolog, endokrynolog, alergolog, reumatolog
ü Podstawowa i zaawansowana diagnostyka m.in. mammografia, testy alergiczne, posiewy, biopsje
ü Pogotowie ratunkowe
ü Wizyty domowe (2 w roku)
Abonamenty uruchamiamy z 1 dniem każdego miesiąca. Decydując się na Pakiet Indywidualny należy dopełnić wszelkich formalności do 25 dnia poprzedniego miesiąca. Składki można opłacać miesięcznie, kwartalnie, półrocznie (3% zniżka), rocznie (6% zniżka)goska9789 lubi tę wiadomość
-
Myślę że jak się weźmie niższy pakiet to w razie czego można podnieść bo w tych tańszych nie ma prowadzenia ciąży ale nie wiem jak się to ma do innych, w których są wizyty ginekologa. Gdzieś miałam też taką rozpiskę jaka diagnostyka była w którym pakiecie ale nie znalazłam
-
Morwa wrote:Nie ma jeszcze wyników juz przestałam Lubiec Diagnostykę przynajmniej tą u mnie w mieście bo w kulki lecą jutro jak wyślą to już mogą nie wysyłać wcale bo jutro osobiście odbiorę, po co to tak mówią ze jest taka opcja jak się z niej nie wywiązują nie rozumiem tego
Powiem Ci, ze jutro przy okazji osobistego odbioru powiedziałabym im kilka niekoniecznie miłych słow