Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene84 wrote:czesc dziewczyny
Wcielo mnie troche wczoraj, ale mielismy 9 rocznice slubu wiec same rozumiecie
Rudzielec niestety tak jest, kazda z nas mysli ciagle tylko o jednym chociaz wszystkie sobie zdajemy sprawe ze bylo by latwiej jakby zajac mysli czymś innym, ale jedno jest wiedzieć a drugie wykonać - niewykonalne
Ja Ania tez tak mam, budze sie w nocy z myślą, czy to już czas mierzenia temp
kahaska piekny masz suwaczek
Zetka przytulam mocno, bardzo mi przykro kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia! Pewnie ten cykl rzeczywiscie trzeba odpuscic, ale kolejny cykl juz bedziesz gotowa na starania.
Ja tez temp mierze maksymalnie z polgodzinna roznica. Chociaz dzis zmierzylam 3 razy pod rzad i wyniki byly inne, o 0,02... ale to mam nadzieje calosci nie zaburzy.
Believe ten Twoj wykres wyglada pieknie!
She wolf mnie sie wydaje ze byla. Ta temp z 27 masz zaklocona wiec byc moze ona juz byla w tych wyzszych wlasnie wiec ewidentnie roznica miedzy poziomami tempki jest. A co do dokladnego dnia to w zwiazku z iloscia serduszek u Ciebie chyba nie ma takiego znaczenia
Isana rada taka apropo ziół - nie zaopatrzaj się - w przyszlym cyklu juz sie nie przydadza Wykres masz sliczny!
Pepitka - kciuki! i czekamy na wiesci z rana!
ja sie juz powinnam przeniesc na listopad, ale dobrze mi tutaj z Wami
10.11 bedzie bardzo zielony zdaje mi sie
Mi zaś się wydaje, że mój wykres taki dziki - do niczego nie podobny. Oglądnęłam wiele wykresów zakończonych zieloną kropką i zupełnie niepodobne do mojego
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 22:18
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Morwa dobrze że to nie wyniki bety , bo wtedy to dopiero byśmy nie mogły się doczekać Ale te też są ważne i nie powinni wprowadzać w błąd.
I tak masz dobrze bo ja niby robię wyniki w dużym mieście - w prywatnej przychodni a na wyniki lab. czeka się dwa dni robocze !!! -
believe wrote:Mi zaś się wydaje, że mój wykres taki dziki - do niczego nie podobny. Oglądnęłam wiele wykresów zakończonych zieloną kropką i zupełnie niepodobne do mojego
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Dziekuje :*
Moim zdanie pieknie, 8dpo zagnieżdzenie i jeszcze kilka dni i II kreski -
Rozgadana wrote:Normalnie zasnęłam
Już Wam pisze - to oferta z medicover którą mi kiedyś wysłali jak nie miałam pakietu w pracy (pół roku temu)
pakiet „Zdrowie Prestige” od 257 PLN od osoby w przedziale wiekowym 19-35
ü Konsultacje lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej (internista, lekarz rodzinny, pediatra)
ü Konsultacje 67 specjalistów w tym ginekolog, okulista, laryngolog, chirurg, ortopeda, gastrolog, pulmonolog, neurochirurg, proktolog, foniatra, immunolog
ü Konsultacje psychologiczne, psychiatryczne, logopedyczne (limitowane)
ü Kompleksowa diagnostyka, w tym podstawowe i zaawansowane badania laboratoryjne, szeroki zakres USG, RTG, rezonans magnetyczny tomografia komputerowa, badania endoskopowe
ü Program prowadzenia ciąży
ü Fizjoterapia (30 zabiegów w roku)
ü Opieka w podróży
ü Wizyty domowe
ü Zniżki na usługi nieobjęte zakresem
ü Procedury wysokospecjalistyczne
ü Leczenie szpitalne
to jest najdroższy pakiet i to jest full opcja nie płaci się już za nic. Można robić całą diagnostykę i codziennie chodzić na USG
Ja mam pakiet w swissmed, płacę 200zł mc i mam full wypas na prawdę, też mogę robić wszystkie badania lab. usg itp, oczywiście wszystkich specjalistów itp, mam też w tym prowadzenie ciąży i opieke medyczną nad dzieckiem do pół roku w moim pakiecie także naprawdę dobra opcja jeśli ktoś szuka;) -
nick nieaktualny
-
Pepitka powodzenia w jutrzejszym testowaniu.
Morwa, oby wyniki były dobre!
Zetka, dobrze, że lekarz Cię uspokoił, nie odpuszczaj, szkoda cyklu;)
Madlene, najlepsze życzenia z okazji rocznicy.
Juwelka, nie wiem czy to objawy, boli coraz mocniej brzuch okresowo i trochę sie obawiam, że to przez ten duphason, bo wzięłam tylko tą jedną tabletkę i potem jednak odstawiłam i dzisiaj znowu piekły mnie sutki, ale to dziwne, bo pieką w staniku, a jak dotknę to nie, może to jakieś uczulenie na proszek..
Dobranoc:)
Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pozytywny test!!!!!!!! Tak sie trzese że szczęścia że aż mi ciezko pisać nie wierze, wreszcie sie udało!!!!! Rycze jak bóbr że szczęścia
kahaśka, Zetka, Kotowa, martika, Ania24, Rozgadana, Nusia, Morwa, Madlene84, triss lubią tę wiadomość
-
Kochane, Wam też życzę jak najszybciej tego szczęścia :* :* ciążowe fluidy przesyłam drogą internetową :*
Naprawdę, jeszcze w to nie wierzę, co chwilę lecę sprawdzać czy ta kreseczka nie znikła ale ona wciąż tam jest koło 9 pędze na bete, bo chce to mieć na piśmieAnia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pepitka GRATULACJE :*
Nudnych 9 misiecy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty