Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem, ale dopiero czekam na owulacje wiec nie mam co pisac. Po owulce zaczne sobie wkrecac objawy to sie bede udzielac ;P. Wlasciwie nie wiem jak to sie wszystko potoczy bo mam chalupe pelna gosci, w pt przyjada kolejni i wez tu dziecko rob.... :]
Aneta210, Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:Ja jestem, ale dopiero czekam na owulacje wiec nie mam co pisac. Po owulce zaczne sobie wkrecac objawy to sie bede udzielac ;P. Wlasciwie nie wiem jak to sie wszystko potoczy bo mam chalupe pelna gosci, w pt przyjada kolejni i wez tu dziecko rob.... :]
No to musicie się postarać. dla chcącego nie ma nic trudnego. )ainer85 lubi tę wiadomość
-
a mam wszystkie objawy jak na @, ból piersi- jakoś bardzo szybko w tym cykle zaczęły mnie boleć , pobolewanie jajnika-codziennie boli. Tzn. nie zauwazylam innych objawów oprocz takich jak na @ . Ja nie wiem kiedy dostane, mam 29-33 dni ale juz od okolo tygodnia czuje objawy @ takze dość wczesnie. Żyję nadzieją, ale mam jakieś przeczucie, ze znowu nic.
ostatnią @ mialam 12.10 , czuje jakby miała za chwile przyjść. Może po Euthyrox się zmien termin @ i przyjdzie wcześniej ... NIE CHCEEEEE
Śluz to prawie w ogóle, jak mam to taki jakby woda Nie wiem jak to jest, jak ktoś pragnie dzieciątko to nie może mieć, a Ci którzy nie chca to maja , albo maja i usuwają ja zaczynam się chyba powoli załamywać. AHHH , chyba muszę z mężem wybrać sie w podróz poślubną i odpoczać troche , może wtedy przestane bynajmniej na jakiś czas myśleć o tym. Może to jakas blokada w naszej psychice...
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
dzis jest 26 dzień cyklu, własnie przed chwilą dostałam jakieś plamienie brązowe tzn.brązowy śluz, czyżby @ ?? o nieeee ale nigdy tak szybko nie miałam @ , moje cykle ok 29-33
nieeee, tylko nie @ !!!!!!!!!!
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
moje drogie zaczelo mi cos cmic w brzuchu dziwne uczucie jakby bol ale nie do końca myslalam ze z glowu może ale nie wieczorem ciężko mi się jest zalatwic jestem równo tydzień po owulacji. Czyzby tobyla zapowiedz ze się udało a cmienie jest objawem zagniezdzania się zarodka?Beata.k
-
ja przedwczoraj wieczorem , czyli 26 dzień cyklu ( przy cyklach 29-33) dostałam plamienia - brązowy śluz, myślałam, że dostałam okres, wczoraj znowu w ciagu dnia pojawił się tylko 2 razy wodnisty brązowy śluz, dziś z rana to samo- wodnisty brazowy śluz , nie wiem co o tym myśleć, zaczynam sie martwić , nigdy tak nie miałam . Zawsze jak pojawilo sie w ciagniu dnia jakies plamienie to potem rozchulał sie okres, a tu nic smutas.gif może to spowodowane braniem Euthyroxu? Miałam już doła , ze dostałam okres , ale to jest dla mnie dziwne - wodniste brązowe i skąpe plamienie . Dzis jest 3 dzień jak go mam @ to nie jest napewno . Nigdy czegos takiego nie mialam przed @
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
nick nieaktualny
-
moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?
Chica Mala lubi tę wiadomość
Beata.k -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeatka może to jakiś znak hehe
a ja ile razy ostatnio byłam po test ciążowy w rossman to kobitki za każdym razem chciały mi zakładać kartę dla kobiet w ciąży, na jedną tak się dziwnie popatrzyłam a ona do mnie: aha, to pani jeszcze nie wie czy jest w ciąży cyz nie? masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:51
-
nick nieaktualnyNusia wrote:beatka może to jakiś znak hehe
a ja ile razy ostatnio byłam po test ciążowy w rossman to kobitki za każdym razem chciały mi zakładać kartę dla kobiet w ciąży, na jedną tak się dziwnie popatrzyłam a ona do mnie: aha, to pani jeszcze nie wie czy jest w ciąży cyz nie? masakra
To w Rossman zakładają karty ciąży?!? Ale fajnie! Chyba pójdę tam kupić test -
nick nieaktualny
-
nie jestem okres mam mieć 14.11 robiłam wczoraj gdzies ok 11 test i nic, wiec nie pisane mi mieć dziecko chociaż i ja i maz bardzo byśmy już chcieli.Znajoma zaszla w ciaze 6 dni po okresie w dni nie płodne wiec nie wiem czy jest sens cokolwiek sledzicBeata.k