Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta trzymam kciuki myśl pozytywnie
ja już też niedługo będę testować ... o ile nie zaskoczy mnie @ wcześniej , ale mam cichą nadzieję, że nie przyjdzie
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
hej dziewczyny jestem tu nowa pol roku staramy sie o dzidziusia ale bezskutku 17pazdziernika zaczal mi sie okres od 30.10 do 2 testy owulacyjne pozytywne kochalam sie 28 ,30w nocy ,31 w dzien i 1 wieczorem czy jest mozliwosc ze sie w koncu uda. Co do testow owulacyjnych pierwszy raz ich uzylam. Jak myślicie kiedy mogę zrobić test?ogolnie jestem osoba paląca i nie mam poki co wstrętu do papierosow czy to oznacza ze nie udało się znowu?Beata.k
-
beata.k wrote:hej dziewczyny jestem tu nowa pol roku staramy sie o dzidziusia ale bezskutku 17pazdziernika zaczal mi sie okres od 30.10 do 2 testy owulacyjne pozytywne kochalam sie 28 ,30w nocy ,31 w dzien i 1 wieczorem czy jest mozliwosc ze sie w koncu uda. Co do testow owulacyjnych pierwszy raz ich uzylam. Jak myślicie kiedy mogę zrobić test?ogolnie jestem osoba paląca i nie mam poki co wstrętu do papierosow czy to oznacza ze nie udało się znowu?
A co tu wogole dziewuszki tak cicho, pouciekałyście gdzies? Bo często tu do Was zaglądam -
pepitka wrote:A jakie długie masz cykle? A co do papierosów, to sie nie sugeruj tym że nie masz wstrętu, na objawy jest jeszcze za szybko. Poza tym wcale nie musi Cię odrzucić od fajeczek, ja przed pierwsza ciąża palilam i wcale mnie nie odrzuciło, potrzebna była cholernie silna wola zeby rzucić
A co tu wogole dziewuszki tak cicho, pouciekałyście gdzies? Bo często tu do Was zaglądam
Wszystkie przeniosły się na listopad