Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Dziekuje dziewczyny. Czekam, ale juz wiem ze idzie @ wstretna. Czuje ja!
Do tego zbliza sie tp mojego Aniolka i jestem tez cala w nerwach. Tez bym sie czegos napila ale nie lubie pic na smutno, to nie pomaga.
Nusia, czemu nie zaczekalas do rana? Masz super tempki, z tego moze cos byc
Staraczka, podobno na endo dobre jest czerwone winko przed owulka i orzechy brazylijskie. Ja to stosowalam w tym miesiacu. Fakt - nie pomoglo, ale moze w przyszlym bedzie lepiejFaktycznie male mialas to endo
Właśnie wiem muszę czymś się wspomóc bo tak to nic z tego nie będzie ... Koniecznie muszę zmienić lekarza . Siedzę teraz i szukam dobrego ginekologa w Londynie bo masakra ... Jestem już tak zła , że uffff
-
kot_bury wrote:U mnie też niestety jedna kreseczka. Wykres niby obiecujący, ale coś wewnętrznie mi mówi, że się nie udało, i ogólnie czuję się tak, jak zazwyczaj przed @. Następną próbę zrobię w poniedziałek, niby wtedy ma być.
Kochana glowa do gory, Twoj wykres jest piekny, cierpliwosci bo wyglada to obiecujaco! -
Nusia wrote:She Wolf a ja sama nie wiem, korciło mnie...ale ja juz nie liczę na wiele, też czuję że @ idzie! Poza tym dzisiejsza tempka była nieco zakłócona, bo kilka razy w nocy wstawałam, budziłam się co chwila, no i ten alkohol...
Wiem co czujesz, ale tempka w gorze - szansa jest :*
Ja tez nie przesypiam nocy i budze sie co chwila juz tak od 3 tygodniale wyczytalam zeby mierzyc w tym samym czasie i po conajmniej godzinnym odpoczynku i tak tez robie, tylko ze nie od poczatku cyklu. Zreszta mija tempka to zagadka. Skacze jak szalona
-
25staraczka25 wrote:Właśnie wiem muszę czymś się wspomóc bo tak to nic z tego nie będzie ... Koniecznie muszę zmienić lekarza . Siedzę teraz i szukam dobrego ginekologa w Londynie bo masakra ... Jestem już tak zła , że uffff
A to jestes w Londynie jak jaa gdzie jesli moge spytac? Ja tez bym chciala na jakiegos spoko lekarza teafic, ale nie ma za duzego wyboru. Daj znac jak kogos znajdziesz.
Ja za tydzien jade do Polski i bede u gina akurat przed owulka wiec zobaczymy co tam wyrosnie
Ania, do lozeczka i sie kuruj! Zebys ewentualnej fasolki nie przeziebila :* -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:A to jestes w Londynie jak ja
a gdzie jesli moge spytac? Ja tez bym chciala na jakiegos spoko lekarza teafic, ale nie ma za duzego wyboru. Daj znac jak kogos znajdziesz.
Ja za tydzien jade do Polski i bede u gina akurat przed owulka wiec zobaczymy co tam wyrosnie
Ania, do lozeczka i sie kuruj! Zebys ewentualnej fasolki nie przeziebila :*
przeglądam strony z opiniami doctoralia.co.uk . Najgorsze jest to , że te kliniki leczenie niepłodności są tutaj strasznie drogie . Obecnie jeżdżę do royal London hospital i tam się "leczę" . -
nick nieaktualny
-
A nie lecza Cie na NHS? Bo prywatnie to drogo. A tak wogole to dlaczego leczysz sie w klinice? Ile czasu sie staracie?
Tu ciezko z leczeniem. Ja czekam na wynik cytologii juz ponad 5 tyg. Potem mam muec kolposkopie i ewentualnie znowu zabieg na szyjce, ale to wszystko strasznie dlugo trwa
Ja szukam jakiegis prywatnego polskiego gina, ktory prowadzilby ciaze, bo inaczej zwariuje czekajac na wizyty z USG! -
nick nieaktualnyObecnie na NHS ale chcę się skonsultować z jakims dobrym lekarzem z moimi wynikami . Jeżdżę tutaj do szpitala bo jestem po poronieniu , kolposkopie i inne badania również miałam robione . Z powodu krwawień po stosunku , ale wszystko w normie .... Staramy się 7 raz . Polskie przychodnie też liczą sobie 100 albo więcej za usg nie mówiąc o opiece prenatalnej ale czego nie robi się dla swojego spokoju ...
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem po poronieniu, ale niezbyt ich to interesuje. Mialam 3 lata temu zabieg LLETZ na szyjce i teraz tez czekam na wyniki bo tez krwawie czasem po przytulaniu i plamie dlugo. Mam nadzieje ze zabieg nie bedzie konieczny...
Prywatnie jest drogo, ale wiem ze to mi bedzie potrzebne dla zdrowia psychicznego. Pieniadze nie maja znaczenia jesli chodzi o dziecko -
nick nieaktualny
-
Nic nie mow, GP wogole sie nie znaja, trzeba samemu szukac na necie
-
Morwa, testuj jeszcze raz, moze to jednak ciaza?
Believe, dziekuje kochana :* ale tempka juz tez spada. -
No i dobrze, lepiej sprawdzic co sie dzieje ....