Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Juwelka pod wykresem masz "udostępnij wykres".
Fretka przykro mi, że @ przyszła. Kciuki za ten cykl:)
Dziewczyny dla pokrzepienia serc: dzisiaj, miesiąc przed terminem urodziła moja koleżanka. Rok temu straciła pierwsze dziecko o które starali się dwa lata. Po trzech miesiącach zaszła w ciąże, okropnie się bała, cały czas plamienia, wizyty w szpitalu, po 24 tygodniu zaczęła rozwierać się szyjka, zaszyli ją, ale podali dziecku sterydy na płuca, bo wszystko mogło się zdarzyć. Dziś zaczęły odchodzić wody i rozpoczęły się skurcze. Urodziła zdrowego wcześniaczka:)
Dobrej nocy;)Morwa, Fretka85, 25staraczka25, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidać wykres Spróbuj Kochana mierzyć temperaturę z rana . Najbardziej wiarygodna Powinna być sprawdzana przynajmniej po 3 godzinach snu ... Powodzenia w tym cyklu i mam nadzieję ba ja wierze w to , że spotkamy się wszystkie w Lipcowych Mamusiach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 00:02
-
Fretka85 wrote:Nie smuć sie :* i życze ci żeby te plamienia nie były poważne
Ja pomimo wszystko sie ciesze jak mam @ co "książkowe" 28 dni i, że owulka była. Zawsze miałam nieregularne cylke, bóle miesiączkowe, przy pigułkach też potrafiło nieźle boleć. Już nawet mnie lekarz straszył endometriozą i owulacją od święta. Teraz troche żałuje, że dopiero w kwietniu odstawiłam, bo teraz prawie nie boli i @ jak w zegarku
Troche sie smuce bo mnie wiek goni, ale coz, trzeba probowac dalej
Dobrze ze Twoje cykle sa ksiazkowe to tylko kwestia czasu i sie uda nie ma co zalowac ze wczesniej nie odstawilac tabsow, przeciez nie wiedzialas jak organizm zareaguje.
Ja nie biore tabsow juz jakies 7 lat i ciesze sie ze nie trulam sie nimi zbyt dlugo25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Martika takie historie daja nadzieje na przyszlosc, gratulacje dla kolezanki
Juwelka, nie martw sie - dostaniesz lek na jej zbicie i bedzie po klopocie. A 20 to juz za tydzien25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć. Jestem nowa na tym forum. Testuje za 3 dni. Chociaz w 11dpo zrobiłam test i byl zdecydowanie negatywny... tyle ze poki nie ma @... jest nadzieja....
Co do wykresu.. wracam po woli do formy... prowadzilam obserwacje lata temu i odnajduje sie na nowo...Lili78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:Mam taką nadzieję, już chyba wszystkie fora na temat prl przeczytałam i to chyba mój błąd bo różne są przypadki:/
( z tego co również czytałam a przesledzilam tutaj już chyba z 1000 stron )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 01:15
-
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:Cześć. Jestem nowa na tym forum. Testuje za 3 dni. Chociaz w 11dpo zrobiłam test i byl zdecydowanie negatywny... tyle ze poki nie ma @... jest nadzieja....
Co do wykresu.. wracam po woli do formy... prowadzilam obserwacje lata temu i odnajduje sie na nowo...Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny