Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene ja mam dokładnie to samo co ty, chyba nawet mamy ten sam dzien cyklu. Dzis nawet sz łam do apteki ale zawróciłam stwierdziłam ze zwariowałam i musze sie do jakiegos psychiatry zapisac. I jeszcze mój M co 10 minut wydzwania i pyta czy mam @.
25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Moja endo-gino ma urlop do końca tego tygodnia także mam pecha:( dzisiaj mam normalną krewke wiec chyba już jest ok. W takim razie to wcześniej to plamienia czyli na badania hormonalne idę w środę☺ Dzisiaj się nie wyspalam ani trochę w nocy bo dretwialy mi ręce nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje (ale na pewno nie od tego , że na nich spałam bo nie spałam) może wy wiecie od czego tak mogą dretwiec? Niedobór jakiejś witaminy?
No masz w końcu łaskawa się zjawiła ileż można czekać to teraz niech robi swoje i spada jak najszybciej . Ja nie pomogę nie bawię się w lekarza -
Morwa wrote:Moja endo-gino ma urlop do końca tego tygodnia także mam pecha:( dzisiaj mam normalną krewke wiec chyba już jest ok. W takim razie to wcześniej to plamienia czyli na badania hormonalne idę w środę☺ Dzisiaj się nie wyspalam ani trochę w nocy bo dretwialy mi ręce nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje (ale na pewno nie od tego , że na nich spałam bo nie spałam) może wy wiecie od czego tak mogą dretwiec? Niedobór jakiejś witaminy?
Też tak czasem mam, najczęściej podczas właśnie okresu, u mnie to się wiąże z problemami neurologicznymi i z krążeniem. -
kahaśka wrote:Pierwsze. Najpierw czekaliśmy do ślubu, potem na odpowiednia umowę w pracy. Wszystkim dookoła się udawało, to dlaczego Nam by się miało od razu nie udać?
No i tak już "pracujemy" od marca, z przerwami, bo mąż często wyjeżdża na moje płodne dni.
O kurcze, no to nieciekawie wyobrazam sobie jak sie musisz tym denerwowac a to nie pomaga w staraniach
Ale widzisz my w okresie owulki codziennie sie seksimy i tez nic z tego w nowym cyklu bedzie chyba wprowadzony plan dwudniowy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:Moja endo-gino ma urlop do końca tego tygodnia także mam pecha:( dzisiaj mam normalną krewke wiec chyba już jest ok. W takim razie to wcześniej to plamienia czyli na badania hormonalne idę w środę☺ Dzisiaj się nie wyspalam ani trochę w nocy bo dretwialy mi ręce nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje (ale na pewno nie od tego , że na nich spałam bo nie spałam) może wy wiecie od czego tak mogą dretwiec? Niedobór jakiejś witaminy?
jakis czas temu tez tak miałam albo niedobór magnezu albo potasu. U mnie był magnez ja pije duzo kawy.
-
martika wrote:Dziewczyny, ale Wy to Świrki jesteście ja już wyluzowałam, zobaczymy co będzie po owulce :p
Poczekaj do owulki - tez bedziesz swirowac haha!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Magula mierzysz o tej samej porze? moze te wyższe temperatury zakłócone są. Ewentualnie spróbuj z innym termometrem, dokładniejszym. Ja w tym cyklu musiałam zmienić termometr bo zwariował. a w poprzednim cyklu jakie miałas tempki w pierwszej fazie?
-
Ależ Wy tu dużo piszecie!
Ja się nadal jaram moją owulacją Ostatnio ładne wykresy dwufazowe miałam prawie 5 lat temu. Nawet nie myślę o ciąży, bardziej o tym, żeby następny tez był owulacyjny
Hormony mi wariują, piersi eksplodują zaraz, jeszcze wczoraj jakieś mega bóle w podbrzuszu. Już się zastanawiam czy inne kobiety też tak mają w lutealnej, przecież to oszaleć można.
Na szczęście dziś chyba jakby spokojniej
Ehhh żeby ta lutealna potrwała chociaż z 12 dniMorwa, kahaśka lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Magula mierzysz o tej samej porze? moze te wyższe temperatury zakłócone są. Ewentualnie spróbuj z innym termometrem, dokładniejszym. Ja w tym cyklu musiałam zmienić termometr bo zwariował. a w poprzednim cyklu jakie miałas tempki w pierwszej fazie?
W poprzednim cyklu nie mierzyłam niestety -
nick nieaktualny