Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyceska wrote:Aaa dola mam 8 miesiac nic calkowicie chyba odpuszcze, bo pozniej smuteczek...
juz nawet zakupy nie pomagaja... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyceska wrote:Tak w szpitalu lezalam tydzien beta jak przyjmowali byla 52 a na nastepny dzien rano 0.100
Przykro mi Ceska ja też jestem po poronieniu w 16 tygodniu wyladowalam w szpitalu rodząc martwe Dziecko i jest mi cholernie ciężko jak tylko o tym wspomnę ale musze być silna i dać radę dla siebie i mojego męża . Czasem są chwile zwątpienia ale nie można po prostu nie można zrezygnować . . . Szukałam dobrego forum by poznać inne staraczki lub mamy po przejściach właśnie też dlatego żeby nie trzymać tych wszystkich emocji w sobie . Teraz jest trochę łatwiej będę trzymać kciuki za nas wszystkie tak długo dopóki nam się nie udatriss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przykro.. to juz chyba wolalabgm teraz niz widziwc male raczki i nozki..
wspolczuje.
Inni nie chca a maja dzieci a jak ktos chce i ma predyspozycje do tego by wychować dać mu milosc i wszystkk co mu potrzebne to kilka
miesiecy, lat musi się starać tak chodzby wygrać los na loterii
Moze i dlatego w ostatnim czasie nie ma ze mna kontaktu zamknełam sie w sobie itp.
to juz praktycznie 2 raz tak mi sie stalo poprzednio bylo podobnie tylko gorszy ból..
chyba odpuszcze wezne sie za robote..
taki nasz los
-
nick nieaktualnyNie możesz tak myśleć! Wyluzować tak ale nie rezygnować . Najgorzej się zamykać w sobie . . . Musimy gadać częściej o innych sprawach dosłownie o pierdołach a nie tylko o tym która i jakie ma objawy może wtedy będzie trochę łatwiej wszystko znosić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny3livka wrote:Dziewczyny jako że po latach zdarzyła mi się owulacja i jest jakikolwiek cień szansy na ciążę, dopisuję się do tego wątku
Trzymam kciuki za wszystkie październikowe staraczki
Witamy :-* ciężko stąd iść . Mąż już obrażony na mnie teraz już serio uciekam do jutra livka zaciskam kciuki!!!!
3livka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny. U mnie temp wciąż utrzymuje pewna nadzieje.... jak @ dzis nie przyjdzie to jutro testuje. A teraz lece z dzieciakami do szkoly. Milego dnia! :*
Ania24, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki ja już w pracy i oczywiście co robię? Siedzę w internecie na allegro i szukam termometru do mierzenia temperaturki i oczywiście siędzę na OVU
U mnie nadal nic @ za 3 dni a u mnie zero jakichkolwiek objawów. Dzisiaj w nocy tylko piersi dały o sobie znać ale nic poza tym. Moje nadzieje maleją z każdym dniem... -
Dzien dobry Kochane :*
Myslalam ze zobacze jakies udane testowanie
U mnie spadek tempki i oczekuje dzis @
Trzymam za Was kciuki :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Witajcie dziewczyny!
To mój pierwszy wpis na forum
Nazywa się Asia mam 35 lat i od jakiś już 5 miesięcy 'pracujemy' nad pierwszym bobasem Ogólnie staram się cały czas myśleć pozytywnie ale czasem dopada mnie też gorszy czas.. dlatego postanowiłam do was dołączyć!
Pozdrawiam i trzymam kciuki mocno! za wszystkie staraczki
Miłego poniedziałku!Ania24, Madlene84, 25staraczka25, Storczyk3 lubią tę wiadomość
Asia