Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Joaś witaj jestesmy w tym samym wieku, powodzenia, na pewno się uda
She wolf moze tempka jeszcze odbije, trzymam kciuki
ania24 brak objawów to też objaw
ja tez nic dającego jakies nadzieje u siebie nie obserwuje. Piersi moze trochę wrażliwe przy dotyku. Albo sobie wkręcam
Joaś lubi tę wiadomość
-
Triss, juz nie odbije, krzyz mnie boli i brzuch zaczyna, zaraz bedzie @
To nic, jakos to przyjelam na klate nowy cykl, nowe nadzieje :*
BTW, ja mam 36 lat, myslalam ze ja jestem jedyna taka 'stara' staraczka :pJoaś lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyDzień dobry! Trzymam za Was kciuki :*
Ja też się wkręcam strasznie, temperatura nadal wysoka (a u mnie zaczyna z reguły 1-2 dni przed spadać) i czuję się jakoś dziwnie. Ovu wywróżył mi okres na dziś, test nic nie pokazał (choć zaczęło mi się wydawać, że pod pewnym jednym kątem jest jakiś cień cienia...) i pomaszerowałam na betę. Przynajmniej będę wiedzieć, na czym stoję, w 13 dpo już chyba powinna być jednoznaczna? -
nick nieaktualnydzien dobry
wiecie co nie podoba mi sie to jaki wplyw wywiera na mnie ovufriend...jestem tu od niecalego miesiaca bo ambitnie postanowilam "profesjonalnie podejsc do tematu" z wszelkimi obserwacjami, mierzeniem temperatury itd. ale nie sadzilam , ze sie az tak wkrece a raczej uzaleznie. Te mierzenie temperatury codziennie o siodmej godzinie obojetnie czy weekend czy nie juz mnie wk....a,codziennie zaczynam dzien z ovu i go koncze, najpierw zmierzyc i wpisac ta temperature,no to przy okazji trzeba zajrzec co na forum, w dzien tez paredziesiat razy trzeba sprawdzic co slychac i przed spaniem na dobranoc tez zeby niczego nie przegapic
Oprocz "kontrolowania" naczytalam sie tych wszystkich mozliwych objawow i oczywiscie juz sobie zaczynam urajac ze je mam, apetyt mi sie bardzo poprawil na WSZYSTKO i jak tak dalej pojdzie to predzej skoncze w ciazy spozywczej niz tej prawdziwej...
W zwiazku z powyzszym pomierze ta temperature do konca czyli do piatku bo wtedy ma przyjsc @ i zatestuje sobie w czwartek chyba , zebym chociaz chwile emocji miala zanim mnie dopadnie a potem daje sobie spokoj z tymi obserwacjami bo jestem teraz w stanie zrozumiec ta zlosc jak przyjdzie @ po takich "wysilkach"....chyba za leniwa jestem na takie profesjonalne starania
Wszystkie "pracowite" staraczki pozdrawiam -
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Cześć Dziewuszki ja już w pracy i oczywiście co robię? Siedzę w internecie na allegro i szukam termometru do mierzenia temperaturki i oczywiście siędzę na OVU
U mnie nadal nic @ za 3 dni a u mnie zero jakichkolwiek objawów. Dzisiaj w nocy tylko piersi dały o sobie znać ale nic poza tym. Moje nadzieje maleją z każdym dniem... -
nick nieaktualnyJoaś wrote:Witajcie dziewczyny!
To mój pierwszy wpis na forum
Nazywa się Asia mam 35 lat i od jakiś już 5 miesięcy 'pracujemy' nad pierwszym bobasem Ogólnie staram się cały czas myśleć pozytywnie ale czasem dopada mnie też gorszy czas.. dlatego postanowiłam do was dołączyć!
Pozdrawiam i trzymam kciuki mocno! za wszystkie staraczki
Miłego poniedziałku! -
nick nieaktualnykot_bury wrote:Dzień dobry! Trzymam za Was kciuki :*
Ja też się wkręcam strasznie, temperatura nadal wysoka (a u mnie zaczyna z reguły 1-2 dni przed spadać) i czuję się jakoś dziwnie. Ovu wywróżył mi okres na dziś, test nic nie pokazał (choć zaczęło mi się wydawać, że pod pewnym jednym kątem jest jakiś cień cienia...) i pomaszerowałam na betę. Przynajmniej będę wiedzieć, na czym stoję, w 13 dpo już chyba powinna być jednoznaczna? -
nick nieaktualnyCosma wrote:dzien dobry
wiecie co nie podoba mi sie to jaki wplyw wywiera na mnie ovufriend...jestem tu od niecalego miesiaca bo ambitnie postanowilam "profesjonalnie podejsc do tematu" z wszelkimi obserwacjami, mierzeniem temperatury itd. ale nie sadzilam , ze sie az tak wkrece a raczej uzaleznie. Te mierzenie temperatury codziennie o siodmej godzinie obojetnie czy weekend czy nie juz mnie wk....a,codziennie zaczynam dzien z ovu i go koncze, najpierw zmierzyc i wpisac ta temperature,no to przy okazji trzeba zajrzec co na forum, w dzien tez paredziesiat razy trzeba sprawdzic co slychac i przed spaniem na dobranoc tez zeby niczego nie przegapic
Oprocz "kontrolowania" naczytalam sie tych wszystkich mozliwych objawow i oczywiscie juz sobie zaczynam urajac ze je mam, apetyt mi sie bardzo poprawil na WSZYSTKO i jak tak dalej pojdzie to predzej skoncze w ciazy spozywczej niz tej prawdziwej...
W zwiazku z powyzszym pomierze ta temperature do konca czyli do piatku bo wtedy ma przyjsc @ i zatestuje sobie w czwartek chyba , zebym chociaz chwile emocji miala zanim mnie dopadnie a potem daje sobie spokoj z tymi obserwacjami bo jestem teraz w stanie zrozumiec ta zlosc jak przyjdzie @ po takich "wysilkach"....chyba za leniwa jestem na takie profesjonalne starania
Wszystkie "pracowite" staraczki pozdrawiam
Chyba nie tylko Ty jesteś uzależniona , kazda z nas rano , w drodze do pracy , w sklepie (przynajmniej u mnie) wieczorem przed kąpielą po kąpieli przed spaniem w trakcie reklam cały dzień kręci się wokół ovu ale ja to tak z ciekawości co się dzieje tez u Was Objawów już sobie nie wkręcam ale na początku też tak miałam
Wrociłam z gp i tyle się dowiedziałam że termin dali mi na Czwartek przed samym usg sobie polecę chcę skierowanie na prolaktynę ... Ale czy mi lekarz da to się okaże...Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Kot bury - trzymam mocno kciuki
Kahaska to Twoje starania o pierwsza dzidzie?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kot bury - trzymam mocno kciuki
Kahaska to Twoje starania o pierwsza dzidzie?
Pierwsze. Najpierw czekaliśmy do ślubu, potem na odpowiednia umowę w pracy. Wszystkim dookoła się udawało, to dlaczego Nam by się miało od razu nie udać?
No i tak już "pracujemy" od marca, z przerwami, bo mąż często wyjeżdża na moje płodne dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:56
-
nick nieaktualnykahaśka wrote:Pierwsze. Najpierw czekaliśmy do ślubu, potem na odpowiednia umowę w pracy. Wszystkim dookoła się udawało, to dlaczego Nam by się miało od razu nie udać?
No i tak już "pracujemy" od marca, z przerwami, bo mąż często wyjeżdża na moje płodne dni.
Twój mąż to musi chyba sobie pozmieniać te swoje delegacje -
nick nieaktualnyJakoś się nie dziwie . Praca mojego męża też mnie dobija ... Jeszcze teraz dali go na pozycje szefa kuchni i teraz już chodzi od 8 i wraca nie raz koło 24 ... Od tego tygodnia więcej godzin , mniej wolnego . Więc teraz chyba będziemy mieli tylko Niedziele dla siebie ... Zapłodnić mnie może i da radę ale będę siedzieć w tym domu sama i dostanę pierd...ca w tym miesiącu zapewne ale jakoś damy radę
-
kot_bury wrote:Dzień dobry! Trzymam za Was kciuki :*
Ja też się wkręcam strasznie, temperatura nadal wysoka (a u mnie zaczyna z reguły 1-2 dni przed spadać) i czuję się jakoś dziwnie. Ovu wywróżył mi okres na dziś, test nic nie pokazał (choć zaczęło mi się wydawać, że pod pewnym jednym kątem jest jakiś cień cienia...) i pomaszerowałam na betę. Przynajmniej będę wiedzieć, na czym stoję, w 13 dpo już chyba powinna być jednoznaczna?
u mnie pdoobnie, temperatura daje nadzieje, ale testu boje sie robic.... poczekam jeszcze do jutra... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A cierpliwości nie mam za grosz. O niczym innym nie myslę, objawy sobei wkręcam. Nawet budze się nad ranem - bo się nie mogę doczekać zeby zmierzyć temp, w obawie ze spadła znacząco... paskudna paranoja
kot_bury, iwa2014 lubią tę wiadomość