Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
mam w końcu więcej czasu to i więcej mogę Wam napisać. NA początku bardzo gorąco dziękuję za gratulacje, mam nadzieję, że niedługo będę to ja gratulować każdej z Was.
W poprzednim cyklu szukałam objawów w sobie i miałam ich mnóstwo więc jak zobaczyłam że test jest negatywny to się załamałam.
W tym cyklu olałam temat, chociaż bacznie czekałam na jakieś plamki krwi czy ból brzucha sugerujące implantację. Nie doczekałam się, więc uznałam że znowu się nie udało. Pewnie zabrzmi głupio, ale test zrobiłam tylko dlatego, że przyśniło mi się jak zabarwia się test i chyba tam widzę dwie krechy. Dlatego po południu nabyłam testy i dalej historię znacie.
Podsumowując- nie miałam żadnych objawów implantacji czy nawet ciąży.
Mam obrzmiałe piersi (takie jak co miesiąc), nie odrzuca mnie od kawy, nie mam mdłości, zgagi, ale mam bóle brzucha jak przed @. Czułam może jakby bąbelki w brzuchu, ale byłam pewna że to jakieś wzdęcia, co jest NORMALNE.
Dopiero dzisiaj zauważyłam, że po pomiarze temperatury pod językiem czuję posmak metalu pomimo, że termometr wyjęłam 10 minut temu.
KOCHANE APELUJĘ- czekajcie spokojnie, nie szukajcie objawów, nie nakręcajcie się, bo to nie pomaga a bardziej boli jak test jest znów negatywny.
Dacie radę, bo co miesiąc jakaś stała staraczka zmienia wątek na ciążowy. W końcu padnie na Was!
Będę tu dalej zaglądać, bo jakoś się z Wami związałamtriss, Morwa, Ania24, Storczyk3, Madlene84, kahaśka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
A ja czekam i czekam na tą @ i tak w skrytych nadziejach myślę sobie żeby wcale nie przyszła a okazało się że jest tam jednak fasoleczka ale wracając na ziemię chciałabym żeby już się pojawiła i zaczął się nowy cykl. Dzisiaj przyszedł termometr zaraz udam się do apteki po olej z wiesiołka i do roboty za kilka dni
gosia a ile dni przed @ wyszedł Ci test?
zetka jak tam u Ciebie?Madlene84 lubi tę wiadomość
-
gosi_a wrote:2-3 dni przed.
hmm ja robiłam test wczoraj i nic nawet żadnej smugi więc raczej u mnie to kwestia chwili jak pojawi się @ z tym że ja robiłam test a allegro który dostałam do testów owulacyjnych i zastanawiam się czy one są ok ale z drugiej strony jak jest fasolka to każdy test pokaże to samo... -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny , bylam na usg w lewy jajniku pęcherzyk 15 mm , trochę po,źno będzie ta owulacja o ile będzie ... martwi mnie endo 6,8 mm mniejsze niż było ... Jeszcze czekam staram się nie łamać . Wpadlam na chwilę szybka kawa i uciekam do gp na 12:10 buziaki i miłego dnia
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Ania24 wrote:A ja czekam i czekam na tą @ i tak w skrytych nadziejach myślę sobie żeby wcale nie przyszła a okazało się że jest tam jednak fasoleczka ale wracając na ziemię chciałabym żeby już się pojawiła i zaczął się nowy cykl. Dzisiaj przyszedł termometr zaraz udam się do apteki po olej z wiesiołka i do roboty za kilka dni
gosia a ile dni przed @ wyszedł Ci test?
zetka jak tam u Ciebie?
Ania jestesmy wiec w tym samym momencie. @ tez jakas spozniona, wciaz nie ma, test negatywny, a termometr zamówieno, przyjdzie lada dzień
Tez bym chciala zeby ten dziwny wydluzony cykl sie juz skonczyl, @ przyszla, a najlepiej już poszła i do dzieła od nowa! -
25staraczka25 wrote:Hej Dziewczyny , bylam na usg w lewy jajniku pęcherzyk 15 mm , trochę po,źno będzie ta owulacja o ile będzie ... martwi mnie endo 6,8 mm mniejsze niż było ... Jeszcze czekam staram się nie łamać . Wpadlam na chwilę szybka kawa i uciekam do gp na 12:10 buziaki i miłego dnia
Trzymam kciuki! Będzie na pewno i wszystko się uda!
Pierwszy miesiąc się tak monitorujesz?
Widzisz u mnie też w tym miesiacu byla chyba tak pozno, ze juz 34dc a tu @ nie ma - strasznie sie wydlużył, więc w kolejnym cyklu będę musiała bardzo dokładnie się pilnowac. -
25staraczka25 wrote:Hej Dziewczyny , bylam na usg w lewy jajniku pęcherzyk 15 mm , trochę po,źno będzie ta owulacja o ile będzie ... martwi mnie endo 6,8 mm mniejsze niż było ... Jeszcze czekam staram się nie łamać . Wpadlam na chwilę szybka kawa i uciekam do gp na 12:10 buziaki i miłego dnia
-
Dzięki dziewczyny za kciuki. Ja już po rozmowie ufff.
Palnęłam kilka głupot, jak to ja, ale chyba nie wyszło najgorzej. Wyszłam z wprawy chyba
W ciągu tygodnia-dwóch wyklaruje się co i jak, jestem dobrej myśli
Zrobiłam dziś rano testa, w sumie nie wiem po co. Czuję że to nie to i czekam na @. Ale jak nie teraz, to za miesiącMadlene84 lubi tę wiadomość
-
A u mnie coś dziwnie zaczął pobolewać brzuch ale jakoś tak bym powiedziała łaskawie... żadnego nawet plamienia... jakoś mi to dziwnie wygląda po brzuchu mi jeździ jakby jakieś żaby tam siedziały teraz brzuch przestał mnie boleć całkowicie nie wiem o co chodzi czekam dalej aaaa i już poleciałam do apteki po olej z wiesiołka ;p