Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania24 wrote:Zetka u mnie nic nawet już grzebanko odstawiałam dwa razy i zero krwi tylko śluz taki kremowy nigdy wcześniej tak nie miałam dlatego tak się denerwuje. Kupiłam w aptece test na jutro rano pink express kazałam dać sobie najczulszy jak nie dostanę @ to rano zatestuję nie wiem co jest grane już głupie do reszty
Trzymam kciuki za pozytywny!!!!!! -
Zetka wrote:Ja tez mam Pink Eco na jutro. Niestety wszystkie, które mam są czułości 25. Miałam jechać do carre4 po ten Bobo-test ale już dziś nie dałam rady. Chyba zamówię kilka sztuk na allegro tego Bobo na następny cykl.
Trzymam kciuki!!! -
hej dziewczyny, ja odebrałam moja prl - powtórzoną - i tez wynosi 51 - norma do 25 - także jest wysoka i tamto badanie nie było przypadkiem, to lekarza idę w poniedziałek, ale nawet jeśli dostanę coś na zbicie to i tak pewnie nie mam szans w tym cyklu zajść bo owulacja u mnie za parę dni więc prl nie zdąży spaść
Morwa Twoje wyniki też są troszkę niepokojące, ja bym wybrała się do lekarza na Twoim miejscu...i w dodatku taki dziwny cykl ;/
pozdrawiam -
Dziewczyny, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!
I mam pytanie do Was przy okazji. Czy pojawienie się śluzu przezroczystego jest normalne w 8 dniu? Bo ten rozciągliwy przezroczysty to już jest płodny. A owulacja powinna być za niecały tydzień... Ja już głupieję z tym. Nie ogarniam rodzajów śluzu. A w sumie on mówi najwięcej. -
Juwelka, nie było serduszkowania dzień przed badaniem? Nie martw się, szybciutko Ci leki zbiją. Ja bym spróbowała po owulacji pić szałwie (ale nie przesadź też) i nie serduszkować, bo stres i seks podnosi prolaktynę. I nie przejmuj się, bo kobiety z wysoką prolaktyną też zachodzą, a leki są skuteczne, stres Ci tylko może bardziej zaszkodzić. No i koniecznie wysypianie się, spać przed 22 w ciemnym pomieszczeniu.
belive, a nie pomyliłaś śluzu z tym z podniecenia> Może owulka będzie wcześniej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:31
-
martika wrote:Juwelka, nie było serduszkowania dzień przed badaniem? Nie martw się, szybciutko Ci leki zbiją. Ja bym spróbowała po owulacji pić szałwie (ale nie przesadź też) i nie serduszkować, bo stres i seks podnosi prolaktynę. I nie przejmuj się, bo kobiety z wysoką prolaktyną też zachodzą, a leki są skuteczne, stres Ci tylko może bardziej zaszkodzić. No i koniecznie wysypianie się, spać przed 22 w ciemnym pomieszczeniu.
belive, a nie pomyliłaś śluzu z tym z podniecenia> Może owulka będzie wcześniej..
Nie było , ale ogolnie to stersuje się pobieraniem krwi więc może to wpłynęło
no nic co zobaczymy co lekarz powie - już się tym tak nie denerwuje co ma być i tak będzie:)
dzięki Martika za dobre słowa;* -
martika wrote:Juwelka, nie było serduszkowania dzień przed badaniem? Nie martw się, szybciutko Ci leki zbiją. Ja bym spróbowała po owulacji pić szałwie (ale nie przesadź też) i nie serduszkować, bo stres i seks podnosi prolaktynę. I nie przejmuj się, bo kobiety z wysoką prolaktyną też zachodzą, a leki są skuteczne, stres Ci tylko może bardziej zaszkodzić. No i koniecznie wysypianie się, spać przed 22 w ciemnym pomieszczeniu.
belive, a nie pomyliłaś śluzu z tym z podniecenia> Może owulka będzie wcześniej..
Właśnie nie...