Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
martika wrote:Dziewczyny, przykro mi z powodu negatywów.
PinaColada, witaj i powodzenia
Triss dziękuję za pamięć :*, miał straszne załamanie i mieli go zabierać do łodzi, ale po tym stan się ustabilizował i zmienili decyzje. Nie wiadomo jak to się skończy, nadal potrzeba modlitwy.
Ja wczoraj dowiedziałam się że przyszła żona kolegi poroniła ja nie wiem co się dzieje na tym świecie
Dziewczyny a tak z drugiej strony trochę proszę powiedzcie czy olej z wiesiołka można brać z ziołami ojca sroki? czy raczej oddzielnie? i raczej nie łączyć ? -
Ania i Zetka przykro mi :*
Martika, modle sie za Maluszka.
Pinacolada witaj. Powodzenia z testem za kilka dni
Za reszte dalej trzymam kciuki! Chcemy wiecej pozytywow
A ja sie szykuje na wieczorny wyjazd do Polski. Wczoraj mialam okropny dzien. Termin porodu mojego Aniolka ciezko mi jakos na mysl ze juz bym miala mijego synka przy sobie.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Ania i Zetka przykro mi :*
A ja sie szykuje na wieczorny wyjazd do Polski. Wczoraj mialam okropny dzien. Termin porodu mojego Aniolka ciezko mi jakos na mysl ze juz bym miala mijego synka przy sobie.
She Wolf przesyłam ogromnego przytulasa :* trzymaj się :* -
lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50g
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50g
macierzanka {Serpylli Herba} 50g
pokrzywa {Urticae Folium} 50g
dziurawiec {Herba Hyperici} 50g
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50g
ruta {Herba Rutae} 20g
nagietek {Calendulae flos} 20g
nostrzyk {Herba meliloti} 20g
To jest oryginalny skład ziół ojca grzegorza sroki nr3, parzysz płaską (! żeby się nie przestymulować) łyżeczkę na szklankę wrzątku, pół godziny pod przykryciem, odcedzasz i pijesz wieczorem małymi łykami. Ja mieszałam sama, kupiłam w zielarskim wszystkie zioła ( sprzedawane po 50 g) i zmieszałam w odpowiednich proporcjach, bardzo dużo tego wychodzi, a kosztuje nie całe 30zł. -
She Wolf wrote:Ania i Zetka przykro mi :*
Martika, modle sie za Maluszka.
Pinacolada witaj. Powodzenia z testem za kilka dni
Za reszte dalej trzymam kciuki! Chcemy wiecej pozytywow
A ja sie szykuje na wieczorny wyjazd do Polski. Wczoraj mialam okropny dzien. Termin porodu mojego Aniolka ciezko mi jakos na mysl ze juz bym miala mijego synka przy sobie.
Kochana dziękuję:*
Nie myśl w ten sposób, to nie był termin Jego porodu, to był termin określony przez lekarza, Twój Maluszek nie miał się narodzić na tym świecie, on urodził się dla Nieba, był święty i nie potrzebował wędrówki na ziemi, jest teraz najszczęśliwszy :* Przytulam Cię mocno i wierzę, że spotkacie się w Niebie, bo on tam na Ciebie czeka i modli się za Ciebie.
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Ania24 wrote:She Wolf przesyłam ogromnego przytulasa :* trzymaj się :*
Dziekuje Kochana :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:Kochana dziękuję:*
Nie myśl w ten sposób, to nie był termin Jego porodu, to był termin określony przez lekarza, Twój Maluszek nie miał się narodzić na tym świecie, on urodził się dla Nieba, był święty i nie potrzebował wędrówki na ziemi, jest teraz najszczęśliwszy :* Przytulam Cię mocno i wierzę, że spotkacie się w Niebie, bo on tam na Ciebie czeka i modli się za Ciebie.
Pieknie to ujelas :*
Dziekuje.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyDzień dobry kochane ... Nie było mnie tu od wczoraj ... bardzo was przepraszam ale przechodzimy kryzys małżeński i od wczoraj wojenna ścieżka ... Kiedyś musiało to nastąpić już takie napięcie wszędzie że szkoda mowić ... Zrobiłam dzisiaj test owu pozytyw jak nic 2 grube krechy od razu ... Ogólnie to mam trochę dosyć ... mierzenie temperatury już mnie dołuje moja tempka w ogóle nie przepowiada owulki więc na razie ufam testowi . Dzisiaj w sklepie kupiłam droższy żeby sprawdzić czy jest czy nie ma ..
Zetka Ania przykro mi z powodu testów
Martika cieszę się , że z Maluszkiem lepiej , nadal będę się modlić za zdrowie dla tej kruszynki .
She wolf Martika ma rację , nie załamuj się kochana choć wiem jakie to trudne dla Ciebie
Pinacolada witamy w naszym gronie i mocno trzymamy kciuki za testowanie
Teraz piję kawkę i myslę jak załagodzić sytuacje w domu , choć będzie to trudne wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam kilka słów za dużo ja też czasem nie myślę Palnę coś a potem .... grrrrr
-
Triss, nie chcę Cię nakręcać, ale ja miałam na początku taki ból przy kichaniu i kaszleniu w pierwszej ciąży.
Dziękuję dziewczyny, że pamiętacie ni się modlicie, to bardzo potrzebne, dzisiaj dowiem się czegoś więcej to dam znać.
Staraczka może seksik na zgodę? Albo po prostu trochę wyluzujcie, porozmawiajcie się i poprzytulacjcie bez ciągłego myślenia o staraniach.
Skoro pęcherzyk był 15 mm, to sobie policz, rośnie 1,5-3 mm na dobę, a pęka gdy osiągnie 20- 22 mm, ale może i być przy 25 mm, jeszcze masz czas na owulację, myślę, że będzie w okolicach 18 dc, jeśli pęcherzyk będzie rósł.triss lubi tę wiadomość
-
Martika chyba bym chciała nawet żebys mnie nakręcała. Jestem swiadoma ze sie doszukuje na siłe objawów, więc chociaz jak jeden mam to o niebo lepiej się czuje dziekuje :* a u Ciebie chyba ovu za rogiem, co?
Staraczka ja mam burzliwy związek, bo mam trudny charakter, z grubsza ujmując. Wiec u nas takie starcia są na porzadku dziennym. Na szczescie długo nie potrafimy się gniewać na siebie. Kiedyś ujmowałam się honorem i czekałam aż on pierwszy wyciągnie ręke, mimo ze to ja zawiniłam. Teraz już nauczyłam sie przepraszać i jest o wiele prosciej trzymam kciuki za rozejm u Was